- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.601
pembe mı :)Ya taşları boyuyorlar mı napıyorrlar bilmiyorum ama bizim kız pembe yaptırmıştı :) bir araştır bakalım internetten.
bzmkıne pembe gondersem benı dovmeye gelır taa oradan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pembe mı :)Ya taşları boyuyorlar mı napıyorrlar bilmiyorum ama bizim kız pembe yaptırmıştı :) bir araştır bakalım internetten.
Sen orjinal renginde al bence.pembe mı :)
bzmkıne pembe gondersem benı dovmeye gelır taa oradan
Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.
Al bi arkadaşını yanına git kapalı çarşıya. Dah uygun fiyatlı bulursun. Gebze dediğin şurası :)
Ya da kızgınsın ya gir bi hac malzemeleri satan dükkana gül kokulu tespih al Kızgındım kehribar yerine bunu aldım dersin.
dede gbı onu mu sallayacak yaSen orjinal renginde al bence.
Katre i matemi ben çok beğenmiştim .birde Babil de Ölüm ist Aşkı okudum ama onda çok zorlandım çünkü ünlü Şairleri nebi baki vs hiç tanımıyorum.ama palanın tüm Kitapları var bende daha okuyamadımOD bıttı bu arada kızlar
pazar aksamı 50 sayfasını okumustum dun okudum bgn de oglen gbı bttı 400 sayfa :)
doyamadım kıtaba ya
ıskender palanın dılı akıcı ama degılmıKatre i matemi ben çok beğenmiştim .birde Babil de Ölüm ist Aşkı okudum ama onda çok zorlandım çünkü ünlü Şairleri nebi baki vs hiç tanımıyorum.ama palanın tüm Kitapları var bende daha okuyamadım
gunaydın tatlımmmgünaydınn
gecmıs olsun cnm neyın var ,tünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidiyorum
kardeşimi gören varmııııı
iyi canım nolsunburdayım canım,pc nin power düğmesi bozulmuştu.teknik eleman ancak fırsat bulup bakabildi.nehabersiniz?
iyi canım nolsun
göremeyince merak ettim
darısı başına o zaman :)öyle oluyor ya alıştık sanırım birbirimize bir de arkadaşımın kızı geldi 2,5 yaşında.onunla sohpete daldım pc i unuttum.bu yaşlardaki kızlarla konuşmak çok zevkli oluyor.konuşturup duruyorum onu
tünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidiyorum