• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

:KK70::KK70::KK70: Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.
Al bi arkadaşını yanına git kapalı çarşıya. Dah uygun fiyatlı bulursun. Gebze dediğin şurası :)

Ya da kızgınsın ya gir bi hac malzemeleri satan dükkana gül kokulu tespih al :KK70: Kızgındım kehribar yerine bunu aldım dersin.

kız güldürdün vallahi beni :D Allah iyiligini versin :D

OD bıttı bu arada kızlar
pazar aksamı 50 sayfasını okumustum dun okudum bgn de oglen gbı bttı 400 sayfa :)
doyamadım kıtaba ya

OD bıttı bu arada kızlar
pazar aksamı 50 sayfasını okumustum dun okudum bgn de oglen gbı bttı 400 sayfa :)
doyamadım kıtaba ya
Katre i matemi ben çok beğenmiştim .birde Babil de Ölüm ist Aşkı okudum ama onda çok zorlandım çünkü ünlü Şairleri nebi baki vs hiç tanımıyorum.ama palanın tüm Kitapları var bende daha okuyamadım

Katre i matemi ben çok beğenmiştim .birde Babil de Ölüm ist Aşkı okudum ama onda çok zorlandım çünkü ünlü Şairleri nebi baki vs hiç tanımıyorum.ama palanın tüm Kitapları var bende daha okuyamadım
ıskender palanın dılı akıcı ama degılmı
bu yazarıda aldım lısteme bundan sonra onun kıtaplarınıda alıcam

tünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidiyorum :(

iyi canım nolsun
göremeyince merak ettim :KK60:

öyle oluyor ya alıştık sanırım birbirimize :KK68: bir de arkadaşımın kızı geldi 2,5 yaşında.onunla sohpete daldım pc i unuttum.bu yaşlardaki kızlarla konuşmak çok zevkli oluyor.konuşturup duruyorum onu :KK66:

Günaydın kızlar ben konuştuğumuz gibi bu sabah başladım kitaba

Kimler başlıyor bugün okumaya?

Back