• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın
benim kitabım kargoda hala
bugün gelir sanırım

Günaydın canım, bende ağırdan alırım zaten maksat beraber okuyup kitap üzerine konuşmak...

gunaydın cnm
nasılsın?
kızlar ben dun ıkı tane kıtap aldım
candan özer -araf
sımyacı yı aldım bırde

Günaydın

Arafı bende aldım okunacaklar arasında bekliyor :)

ya zaten istesen bir oturuşta biter kitap hem çok ince hem de kocaman yazılar :)))

İçeriğe girmeden ilk paylaşımları yapsak mı kitapla ilgili bilemedim :)

benim ilk gözlemim aslında kolay bir kitap okuması zor değil ama benim bilmedigim kelimeler var onuda altlarda hep not etmişler onun için herkes kolay okucak gibi :)

günaydın,hasta olan arkadaşlarıma ALLAH şifa versin.bende dün akşam aldım ama işyerinde kitap okuyamayacağım için akşam bakacağım

günaydın,hasta olan arkadaşlarıma ALLAH şifa versin.bende dün akşam aldım ama işyerinde kitap okuyamayacağım için akşam bakacağım

sen okuyamıyormusun canım ayy ben okuyamasam sıkılırım heralde :D işlerin çok mu yogun

benim ilk gözlemim aslında kolay bir kitap okuması zor değil ama benim bilmedigim kelimeler var onuda altlarda hep not etmişler onun için herkes kolay okucak gibi :)

Benden de ilk izlenimler şöyle ki;

Yazar 39 yaşında yazmış bu kitabı tamda cumhuriyetin ilk dönemlerinde geçiyor hikaye, ama kasaba adı nednese yazılmamış bu enteresan...

Dili çok yalın ama çok fazla Osmanlıca kelime var altlarda açıklamalar verilmiş ama dikkat dağıtıyor okurken, ama kelimelerin çoğu tanıdık o yüzden bakmadığım kelimede çok oluyor açıkçası...

Aslında bir cümle var not aldım üzerine konuşup tartışabileceğimiz ama diğer arkadaşlarda başlasın sonra yazarım :)

Benden de ilk izlenimler şöyle ki;

Yazar 39 yaşında yazmış bu kitabı tamda cumhuriyetin ilk dönemlerinde geçiyor hikaye, ama kasaba adı nednese yazılmamış bu enteresan...

Dili çok yalın ama çok fazla Osmanlıca kelime var altlarda açıklamalar verilmiş ama dikkat dağıtıyor okurken, ama kelimelerin çoğu tanıdık o yüzden bakmadığım kelimede çok oluyor açıkçası...

Aslında bir cümle var not aldım üzerine konuşup tartışabileceğimiz ama diğer arkadaşlarda başlasın sonra yazarım :)

Evet kasaba isimi hep ...... olarak yazılmış neden isim verilmedi ki.

sen okuyamıyormusun canım ayy ben okuyamasam sıkılırım heralde :KK70: işlerin çok mu yogun

aşırı yoğun değilim,telefonum hiç durmaz ama açık ofiste çalışıyorum ve her an herkesin gözü önündeyim.bir kitap elime alıp okuyamam malesef

aşırı yoğun değilim,telefonum hiç durmaz ama açık ofiste çalışıyorum ve her an herkesin gözü önündeyim.bir kitap elime alıp okuyamam malesef
hımm kendi odan yoksa zor olur tabi herkesin içinde okunmaz ki.. Neyse akşam başlarsın sende :) Yetişirsin zaten azıcık bişey :D

merhaba ben çok yoğunum bugün akşam evde başlarım kitaba.Diğer kitabımda 20 sayfa kaldı onu bitiririm ilk önce.

Çalıkuşunu yeni okudun ya ondada kasabalara a b c diye isim vermişti.bence sıkıntı olmasın diye öyle yapıyor. diyelim attım Of a gittim diyecek .kötü birşey yazsa Oflular biz böylemiyiz diye üstlerine alınıyorlar. Hamam filmi vardı ya bi zaman hamamcılar tepki göstermişti.onun gibi herhalde.

Selamlar benim kitabımda daha gelmedi ama gün içinde gelir heralde. Yetişirim size.

Back