• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Bugün bana bi şevk geldi (gelmez olaydı ) halı,cam ne varsa sildim. Şimdi evi süpürüp silicem ama geberdim resmen. Temizlikçi ablayı alnından öpücem bi daha geldiğinde :KK53:

Aslında o şevkten bana da lazım ama istiyor muyum hayırrrr :)))

Bu hafta camlar için bir iyilik düşünüyorum...

Bugün bana bi şevk geldi (gelmez olaydı ) halı,cam ne varsa sildim. Şimdi evi süpürüp silicem ama geberdim resmen. Temizlikçi ablayı alnından öpücem bi daha geldiğinde :KK53:
ben dün öptüm benimkinin yanaklarından canım :KK70: üstüne para da verdim. mutlu mutlu gitti kadıncağız :)

iyiyim kuzum merak ettim seni göremeyince :KK19:
bugün çok evrak işim oldu,pc bunalttı anlayacağın. ikili teste de gelince; kan tahlil sonucum henüz çıkmadı ama ense kalınlığına baktı doktorum gayet normal dedi.1,1 mm ensesi varmış yani kibrit çöpü kadar :) kolu bacağıda gayet sağlıklıydı çok şükür.asıl komediyi anlatayım da ben siz gülün.bana arkadaşlarım gitmeden çikolata yeki bebek hareketlensin,doktor daha iyi görsün cinsiyetini de görür belki dedi.bende çok tatlı yiyemediğim için bir küçük bitter çikolata yedim.ultrasona bir bakar ki doktor benim ki mutlulukdan fırfır dönüyor.o kadar hızlı dönüyordu ki doktorda şaşırdı.dur da bir koluna bacağına bakayım yavrum diyor durmuyor.habire lamba etrafında dönen kelebek gibi dönüyor.en son doktor beni kaldırdı,sen biraz dinlen 10 dakika sonra gel dedi.10 dakika sonra ultrasona girdiğimde de yorgunlukdan yavrucağım bacaklarını kıstırıp yatmış,yine cinsiyetini göremedi :KK70::KK70:

Back