- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.621
gunaydın cnmGünaydın kızlar ben konuştuğumuz gibi bu sabah başladım kitaba
Kimler başlıyor bugün okumaya?
günaydın
benim kitabım kargoda hala
bugün gelir sanırım
gunaydın cnm
nasılsın?
kızlar ben dun ıkı tane kıtap aldım
candan özer -araf
sımyacı yı aldım bırde
Günaydın kızlar ben konuştuğumuz gibi bu sabah başladım kitaba
Kimler başlıyor bugün okumaya?
bende başladım kitaba ve yarısına yakın bitti bile sayılır
ya zaten istesen bir oturuşta biter kitap hem çok ince hem de kocaman yazılar :)))
İçeriğe girmeden ilk paylaşımları yapsak mı kitapla ilgili bilemedim :)
günaydın,hasta olan arkadaşlarıma ALLAH şifa versin.bende dün akşam aldım ama işyerinde kitap okuyamayacağım için akşam bakacağım
benim ilk gözlemim aslında kolay bir kitap okuması zor değil ama benim bilmedigim kelimeler var onuda altlarda hep not etmişler onun için herkes kolay okucak gibi :)
Benden de ilk izlenimler şöyle ki;
Yazar 39 yaşında yazmış bu kitabı tamda cumhuriyetin ilk dönemlerinde geçiyor hikaye, ama kasaba adı nednese yazılmamış bu enteresan...
Dili çok yalın ama çok fazla Osmanlıca kelime var altlarda açıklamalar verilmiş ama dikkat dağıtıyor okurken, ama kelimelerin çoğu tanıdık o yüzden bakmadığım kelimede çok oluyor açıkçası...
Aslında bir cümle var not aldım üzerine konuşup tartışabileceğimiz ama diğer arkadaşlarda başlasın sonra yazarım :)
Evet kasaba isimi hep ...... olarak yazılmış neden isim verilmedi ki.
sen okuyamıyormusun canım ayy ben okuyamasam sıkılırım heraldeişlerin çok mu yogun
hımm kendi odan yoksa zor olur tabi herkesin içinde okunmaz ki.. Neyse akşam başlarsın sende :) Yetişirsin zaten azıcık bişeyaşırı yoğun değilim,telefonum hiç durmaz ama açık ofiste çalışıyorum ve her an herkesin gözü önündeyim.bir kitap elime alıp okuyamam malesef
hayali olduğun olabilir diye geldi aklıma nedense, yer ismi verilse belki o yöreyle ilgili şeyler yazılması gerekecekti...
Kolaya mı kaçmış yani
bilmem ki ilk aklıma gelen o oldu nedense :))))
helak oldum bu arada burnumu çekmekten
aynen bende kitap okurken kafayı eyiyoruz ya akıyo valla sümüklü olduk iki kardeş
dün akşam oğlum ne dedi biliyormusun
Anne hastayken kitap okuma sümük düşer sonra kitabına, iyileşince yine hastalık bulaşır sana dedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?