• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

günaydın hatun kişiler, bende dün yatmadan önce şöyle bir bakayım dedim kitaba ve 18 sayfa okuyup uyumuşum.doğrusu bu kitaba başlamak çok iyi oldu.o dönemin lisanını,hayal gücünü okumayı özlemişim...

günaydın hatun kişiler, bende dün yatmadan önce şöyle bir bakayım dedim kitaba ve 18 sayfa okuyup uyumuşum.doğrusu bu kitaba başlamak çok iyi oldu.o dönemin lisanını,hayal gücünü okumayı özlemişim...

Günaydın canım Acımak 'dan bahsediyorsun değil mi?

Bende dün akşam bitirdim :)

Günaydın canım Acımak 'dan bahsediyorsun değil mi?

Bende dün akşam bitirdim :)
evet acımakdan bahsediyorum canım.yok ben bir günde bitiremem.bugün de okuyamam sanırım. çünkü 15,30 da ikili tarama testi için doktora , oradan da anneme geçeceğim. neyse yorum için bizi bekle o zaman ;)

evet acımakdan bahsediyorum canım.yok ben bir günde bitiremem.bugün de okuyamam sanırım. çünkü 15,30 da ikili tarama testi için doktora , oradan da anneme geçeceğim. neyse yorum için bizi bekle o zaman :KK66:

tamam canım merak etme... şule de btirdi oda beni bekledi dünden beri ama biz face de konu açtık ordan yorumluyoruz şimdilik sizinki bitince de burdan yazışırız...

Günaydın kızlar.
evet acımakdan bahsediyorum canım.yok ben bir günde bitiremem.bugün de okuyamam sanırım. çünkü 15,30 da ikili tarama testi için doktora , oradan da anneme geçeceğim. neyse yorum için bizi bekle o zaman :KK66:
Ayşegül belki cinsiyeti de belli olur :) ben ikisini de 12. Haftada öğrenmiştim.

:KK66:
Günaydın kızlar.

Ayşegül belki cinsiyeti de belli olur :) ben ikisini de 12. Haftada öğrenmiştim.

Günaydın canım, sen kitaba başlamadın mı? senide etiketledim ama istersen okuma face yazdıklarımızı yada istersen kaldırırım etiketi :) söylemen yeter

:KK66:

Günaydın canım, sen kitaba başlamadın mı? senide etiketledim ama istersen okuma face yazdıklarımızı yada istersen kaldırırım etiketi :) söylemen yeter
Başlayamadım canım çünkü kitap hala kardeşimde :( ha bugün ha yarın diye diye 1 haftadır görüşemedik. Bugün görüşünce alıcam kitabı. Okumam ben yazdıklarınızı tamam :-)

Günaydın kızlar.

bakalım canım kısmet :) benim hiç göbeğim çıkmadı ve belim kalınlaştı,yağlandı.kızı olanların beli kalınlaşır oğlu olanlarında karnı erken çıkar diyorlar.sen ikisini de doğurduğuna göre doğrumudur acaba :KK48::KK48: o bir yana da şu ikili testten korkar oldum.inşallah bişey çıkmaz miniğimde
:KK68:günaydın
ben de akşam bir iki sayfa bakayım dedim 22 sayfa okumuşum
güzel kitap haftasonu bitiririz hepimiz
benim gibi olmuşsun kardeşim,zevkli okunuyor değil mi?

evet canım basit okunuyor çerez gibi kitap :)
siyah beyaz türk filmi izler gibi gözümde canlanıyor
korkma ikili testten daha bunun üçlüsü dörtlüsü var :)

evet canım basit okunuyor çerez gibi kitap :)
siyah beyaz türk filmi izler gibi gözümde canlanıyor
korkma ikili testten daha bunun üçlüsü dörtlüsü var :)
daha çok yolum var canım biliyorum ama elimde değil işde,neyse aynen dediğin gibi türk filmi tadında bir kitap .arada okumak lazımmış bu dönemi, şimdi çok iyi anladım

bende severim mamafih i cancağazım. bundun sonra,bu vaziyete göre... filan demek sanırım.geçen sene karadayı dizisini izliyordum,onda çok kullanılıyordu :)

moonserose moonserose inan hatırlamıyorum hangisinde göbeğim çıktı :) kitapseverim kitapseverim ikili tarama temiz çıkarsa diğerlerini yapmıyorlar artık. Ben ikisinde de sadece ikili taramayı yaptırdım. Sonucu hemen vermiyorlar ama canım. Biraz sabredicen. Bişey çıkmaz Allahın izniyle

moonserose moonserose inan hatırlamıyorum hangisinde göbeğim çıktı :) kitapseverim kitapseverim ikili tarama temiz çıkarsa diğerlerini yapmıyorlar artık. Ben ikisinde de sadece ikili taramayı yaptırdım. Sonucu hemen vermiyorlar ama canım. Biraz sabredicen. Bişey çıkmaz Allahın izniyle

sen fuara gelmezmisin hatun???

yarınnn

Back