- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.581
ben bugün sipariş verdim kitap yurdundan
gelince başlarım artık
yarına gelir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün sipariş verdim kitap yurdundan
gelince başlarım artık
bnm bgn 3. gunum 80 sayfam fılan kaldı o kdr merakla okudumkı ,_Sitare_ canım iskender pala od u okudum.açıkça söylemek gerekirse ilk 10 15 sayfa okudum ve bıraktımbirkaç ay sonra tekrar elime aldım ve 1 haftada falan bitirdim.palanın Romanları çok kolay okunmuyor biraz tarihi bilgi istiyor. Ama OD okunmalı derim.yunus Emre'yle ilgili bildiğimiz hikayelerde var içinde.mesele herkese şifa dağıtırken kendi gözlerinin neden açılmasını istememesi gibi
Bu arada Reşat Nuri ye istediğiniz zaman başlayabiliriz bende var. Aynı anda 1 2 kitap okurum zaten
cok basıt kacmaz mı :)parfüm
masa bası ıste calısmıyor ama aksesuar olabılır ıkımızın resmınden olabılecek aksesuar da guzel fıkır nereden bakablırım acaba nette varmdıır bıldgınız sıte fılanne iş yapıyor? mesleğiyle alakalı özel bir şey yaptırabilirsin.mesela ikinizin adı yazılı anahtarlık,başharflerinizi taşıyan süner takımı,ikinizin resminin olduğu camdan aksesuarlar var,değişik şeyler var ama meslek ve beğenisine göre seçebilirsin.
kullanabılecegı sureklı benı hatırlayacagı bısey almak ıstıyorum aslında ,Parfüm, atkı-bere, kazak falan alabilirsin. Limit söylesen daha çok fikir çıkar aslında.
koku hafızası olur yacok basıt kacmaz mı :)
kullanabılecegı bıseyde olsun ıstıyorumkoku hafızası olur ya
beni hatırlatsın dediğin için ilk aklıma gelen bu oldu :)
erkekler de bu kadar ince düşünse keşkekullanabılecegı bıseyde olsun ıstıyorum
oda bana hedıye alcakmıs bakalım ne alacak ,erkekler de bu kadar ince düşünse keşke
alınca yaz çok merak ettim ne alacak :)oda bana hedıye alcakmıs bakalım ne alacak ,
bende parfum gıyecek vs sevmıyorum yanı onu hatırlatacak bıtmeyecek bısey olmasını ısterım
yazarım mutlaka bı alsın göndersınde,alınca yaz çok merak ettim ne alacak :)
kullanıyorsa neden olmasınyazarım mutlaka bı alsın göndersınde,
ben karar verdım galıba tesbih nasıl fıkır
bzxmkı dun sevıyorum dedı ,kullanıyorsa neden olmasın
benim eşim kullanmaz mesela bir köşeye koyar unutur
Ben de onu diyecektim :) kehribar taşından falan yaptırabilirsin. İstanbuldaysan kapalıçarşıya bak mutlaka.bzxmkı dun sevıyorum dedı ,
ama kalıtelı olcakmıs uyduruk sevmezmıs beyefendı
dun kehrıbar dıyodu hemde ,Ben de onu diyecektim :) kehribar taşından falan yaptırabilirsin. İstanbuldaysan kapalıçarşıya bak mutlaka.
Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.dun kehrıbar dıyodu hemde ,
bılmıyorumkı gebzedeyım ben oralara kdr gdıp ona tesbıhmı alcam :)
bıde karsılıgında sacma sapan bısey alır o kesın
ay suan ona cok kızguınım hıcbısey almıycam ona
cok guldum ya Allah ta senı guldursun ,Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.
Al bi arkadaşını yanına git kapalı çarşıya. Dah uygun fiyatlı bulursun. Gebze dediğin şurası :)
Ya da kızgınsın ya gir bi hac malzemeleri satan dükkana gül kokulu tespih al Kızgındım kehribar yerine bunu aldım dersin.
Eminönünden de gidilir ama sen beyazıttan git. Beyazıt tramvay durağının orada. Kime sorsan gösterir.cok guldum ya Allah ta senı guldursun ,
valla tesbıh akıllıca bısey de kapalı carsı tam olarak nerde kı bn hıc gtmedım emınonundemı ?
suan ona o kdr kızgınımkı kılımı bıle kıpırdatmam onun ıcın ,Eminönünden de gidilir ama sen beyazıttan git. Beyazıt tramvay durağının orada. Kime sorsan gösterir.
Dün oradaydım şansa bak uzun bir süre gidemem heralde. Ama bi arkadaşım eşine 100-150 lira arasında yaptırmıştı.suan ona o kdr kızgınımkı kılımı bıle kıpırdatmam onun ıcın ,
sen o tarafa yakınmısın acaba fıyatlarını sorabılırmsn bnm ıcın
sarı renktemı oluyo yanı ?Dün oradaydım şansa bak uzun bir süre gidemem heralde. Ama bi arkadaşım eşine 100-150 lira arasında yaptırmıştı.
Ya taşları boyuyorlar mı napıyorrlar bilmiyorum ama bizim kız pembe yaptırmıştı :) bir araştır bakalım internetten.sarı renktemı oluyo yanı ?
cok ıtıcı gelıyo bana ya ama oda sevıyomus dun oyle soyledı bılmıyorumkı naapsam