• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

_Sitare_ _Sitare_ canım iskender pala od u okudum.açıkça söylemek gerekirse ilk 10 15 sayfa okudum ve bıraktımbirkaç ay sonra tekrar elime aldım ve 1 haftada falan bitirdim.palanın Romanları çok kolay okunmuyor biraz tarihi bilgi istiyor. Ama OD okunmalı derim.yunus Emre'yle ilgili bildiğimiz hikayelerde var içinde.mesele herkese şifa dağıtırken kendi gözlerinin neden açılmasını istememesi gibi

Bu arada Reşat Nuri ye istediğiniz zaman başlayabiliriz bende var. Aynı anda 1 2 kitap okurum zaten
bnm bgn 3. gunum 80 sayfam fılan kaldı o kdr merakla okudumkı ,
harıka bı kıtap bence cok severek merakla okuyorum , ıskender palanın dıger kıtaplarıda boyle akıcı ve guzelmıdır acaba

cok basıt kacmaz mı :)

ne iş yapıyor? mesleğiyle alakalı özel bir şey yaptırabilirsin.mesela ikinizin adı yazılı anahtarlık,başharflerinizi taşıyan süner takımı,ikinizin resminin olduğu camdan aksesuarlar var,değişik şeyler var ama meslek ve beğenisine göre seçebilirsin.
masa bası ıste calısmıyor ama aksesuar olabılır ıkımızın resmınden olabılecek aksesuar da guzel fıkır nereden bakablırım acaba nette varmdıır bıldgınız sıte fılan
Parfüm, atkı-bere, kazak falan alabilirsin. Limit söylesen daha çok fikir çıkar aslında.
kullanabılecegı sureklı benı hatırlayacagı bısey almak ıstıyorum aslında ,
tesbih nasıl olur sızce?
cok pahalı bısey almak ıstemıyorum

Ben de onu diyecektim :) kehribar taşından falan yaptırabilirsin. İstanbuldaysan kapalıçarşıya bak mutlaka.
dun kehrıbar dıyodu hemde ,:KK48:
bılmıyorumkı gebzedeyım ben oralara kdr gdıp ona tesbıhmı alcam :)
bıde karsılıgında sacma sapan bısey alır o kesın
ay suan ona cok kızguınım hıcbısey almıycam ona:KK53:

dun kehrıbar dıyodu hemde ,:KK48:
bılmıyorumkı gebzedeyım ben oralara kdr gdıp ona tesbıhmı alcam :)
bıde karsılıgında sacma sapan bısey alır o kesın
ay suan ona cok kızguınım hıcbısey almıycam ona:KK53:
:KK70::KK70::KK70: Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.
Al bi arkadaşını yanına git kapalı çarşıya. Dah uygun fiyatlı bulursun. Gebze dediğin şurası :)

Ya da kızgınsın ya gir bi hac malzemeleri satan dükkana gül kokulu tespih al :KK70: Kızgındım kehribar yerine bunu aldım dersin.

:KK70::KK70::KK70: Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.
Al bi arkadaşını yanına git kapalı çarşıya. Dah uygun fiyatlı bulursun. Gebze dediğin şurası :)

Ya da kızgınsın ya gir bi hac malzemeleri satan dükkana gül kokulu tespih al :KK70: Kızgındım kehribar yerine bunu aldım dersin.
cok guldum ya Allah ta senı guldursun ,
valla tesbıh akıllıca bısey de kapalı carsı tam olarak nerde kı bn hıc gtmedım emınonundemı ?

cok guldum ya Allah ta senı guldursun ,
valla tesbıh akıllıca bısey de kapalı carsı tam olarak nerde kı bn hıc gtmedım emınonundemı ?
Eminönünden de gidilir ama sen beyazıttan git. Beyazıt tramvay durağının orada. Kime sorsan gösterir.

suan ona o kdr kızgınımkı kılımı bıle kıpırdatmam onun ıcın ,
sen o tarafa yakınmısın acaba fıyatlarını sorabılırmsn bnm ıcın
Dün oradaydım şansa bak :( uzun bir süre gidemem heralde. Ama bi arkadaşım eşine 100-150 lira arasında yaptırmıştı.

sarı renktemı oluyo yanı ?
cok ıtıcı gelıyo bana ya ama oda sevıyomus dun oyle soyledı bılmıyorumkı naapsam
Ya taşları boyuyorlar mı napıyorrlar bilmiyorum ama bizim kız pembe yaptırmıştı :) bir araştır bakalım internetten.

Back