- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
grinin elli tonunu okusana.
libidon dolsun biraz
Kızzz ben okudum
oooo cok iyilermiş... not aldım hemencecik.Sana Jodi Picoult öneriyorum.
1 - Kız Kardeşim İçin (Hatta filmi var)
2 - Taş Kağıt Makas
3 - Yapboz
4- Cam Çocuk
Eğer hem roman hem psikoloji istersen kesinlikle okumalısın. Kurguları harikadır... Mesela Kız kardeşim için kitabında ablasına dönor olmak istemeyen kızın ailesine açtığı dava...
Mesela birinde hukukçu bir kadın çocuğunun tacize uğradığını öğrenir..
Mesela birinde eğer bir çocuğunu katil öldürse o katil hapse girse, ve diğer çocuğun için kalp nakli gerekse ve katil kalbini bağışlasa??
gibi..
Vuruyor insanın duygularını psikolojisini..
rica ederim :)oooo cok iyilermiş... not aldım hemencecik.
cok teşek edrim
grinin elli tonunu oku. cinselligi sevicen deyommmmmne diyon kız
Bende okudum... O dönem vampir serilerinden bunalmıştım ki bu çıktı karşıma. Pişman da olmadım. Aksine bana sürükleyici geldi kitap..
Bende okudum... O dönem vampir serilerinden bunalmıştım ki bu çıktı karşıma. Pişman da olmadım. Aksine bana sürükleyici geldi kitap..
hoşuna gidip. yanıma koşa koşa allah razı olsun diye gelirsin diye ümit ediyorum ama benyaa ismini çok duydumda okumadım işe yarar mı ki ya sonra benimkinin üstüne saldırırsam senden bilirim bakKarKralicesi
Bir de Sylvia Day'in crossfire serisi var. Grinin elli tonuna çok benziyor. Hatta önce crossfire serisini okudum sonra grinin elli tonunu. Biraz kopyacılık var gibi.
yaa ismini çok duydumda okumadım işe yarar mı ki ya sonra benimkinin üstüne saldırırsam senden bilirim bakKarKralicesi
ayy inşallah internetten sipariş edeyim hemen :) En çabuk hangi site gönderirhoşuna gidip. yanıma koşa koşa allah razı olsun diye gelirsin diye ümit ediyorum ama ben
En azından güzel bir aşk hikayesi okumuş olursun. Elli ton serisinin filmi 2015 Şubatta diyorlardı.. Gerçi ülkemizde herhalde son senaslarda verirler
ayy inşallah internetten sipariş edeyim hemen :) En çabuk hangi site gönderir
D&R varsa. iş cıkışı git al istersenayy inşallah internetten sipariş edeyim hemen :) En çabuk hangi site gönderir
satıcı gibi olduk heCrossfire oku diğerinden daha iyi bence
satıcı gibi olduk he
gri güzel gri'yi oku gri'yi
Crossfire oku diğerinden daha iyi bence
satıcı gibi olduk he
gri güzel gri'yi oku gri'yi
bana cinsellik lazımGri daha uçlarda anlatıyo cinselliği. Diğerinde de tutkulu bir aşk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?