- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Önceden yani sadece kendime odaklıyken kitap okuma diye bir zamanım yoktu. Her an okuyabilirdim. Minicik bir kızım olunca öncelik onun oldu :) Ama bu kitap sigara krizi gibi vuruyor, uykusuzluğa rağmen onu okumadan rahat edemiyorum. :)
Çok satanlar listesi hakkında fikirlerine aynen katılıyorum eğer tanıdığım bir yazar değil se tavsiye olmadan almamaya çalışıyorum.
Ancak bahsedilen kitabı ben çok beğenerek okudum, ama psikoloji benim ilgi alanımdır konuyla ilgili okumayı severim.
Mesela bu kitapta bir vaka vardı çok etkilenmiştim, hamile olmadığı halde 9 ay boyunca hamile gibi davranan bir kadın vardır ve vücudu hamilelikle ilgili bütün belirtileri gösteriyordu hatta göğüsleri süt üretmiş... Yani özetle ben çok beğenerek okumuştum... Hatta hediye aldım bir kaç arkadaşıma :)
Jodi Picould - Cam Çocukhangi kitabı okuyorsun şuan
Ben de psikoloji ve felsefeyle ilgiliyim. hem de fazlasıyla ilgiliyim. Yakında filozof olup çıkacağım :)) Gece gündüz bunun için çabalıyorum.. Beğenmedim kitabı. O vaka da ilginçti evet ama beğenmem için yeterli değildi. Mesela çok su içen bir adam vardı kitapta.. Sürekli su içiyordu spor öncesi sonrası vs. Sonra akşam saatleri fenalaşıyordu. Bir de oğlu tıp okuyan anne vardı hastalık hastası olan.. Bu üç vaka koskoca kitapta.... Ama yine de kitap vasat bence..
Evet üç vakayı da hatırladım...
Bilmem ben çok beğendim yine olsa yine okurum
aynı yaştayız bu arada canım benimde 10 yaşında bir kızım var .ama ben profilde bir resim falan göremedim nereden bakıyorsunuz banada bi söylesenizteşekkür ederim, hepimiz mutlu olalııım
aynı yaştayız bu arada canım benimde 10 yaşında bir kızım var .ama ben profilde bir resim falan göremedim nereden bakıyorsunuz banada bi söyleseniz
aynı yaştayız bu arada canım benimde 10 yaşında bir kızım var .ama ben profilde bir resim falan göremedim nereden bakıyorsunuz banada bi söyleseniz
Seninkinide Allah bağışlasın canım ilk aylar çok zordur beninkinin gece uykusu hiç yoktu ben sabah 8 e kadar nöbet tutuyordum.gündüz uyuyordu.Allah bağışlasın güzel kızını :) Benim kızım 3 aylık oldu bugün :) Biraz mızmızlayarak kutluyor bugününü :)
Seninkinide Allah bağışlasın canım ilk aylar çok zordur beninkinin gece uykusu hiç yoktu ben sabah 8 e kadar nöbet tutuyordum.gündüz uyuyordu.
okudugum sevdigim yazar olunca zaten. gözü kapalı. cekimser davranmadan alıyorum.Bir psikolog en önemli vakalarını anlatıyor fakat. çok yüzeysel. Burada anlatırsam diğer okumak isteyenlerin de tadı kaçmaz mı? Waay dedirtecek hiçbir vaka yok olayda.. Tedavi süreçleri de anlatılmamış öyle detaylı.. her şey çok yüzeysel. Mesela bir hasta geliyor. İlk seans ya da ikinci seanstan küçük bir örnek veriyor. Sonra seanslar bir sene sürdü vs diye bitiriyor olayı.. Vasat gerçekten..
En çok hatayı hep çok satanlar listesinden yaptım :) Ne zaman çok satanlar listesinden bir kitap alsam beğenmemişimdir. Tabi ki sevdiğim takip ettiğim yazarların kitapları hariç. Fakat unutmamak gerekir ki kitabın çok satılması ve yazarın tanınması tamamen ekonomik güce yani reklama bağlı.
okudugum sevdigim yazar olunca zaten. gözü kapalı. cekimser davranmadan alıyorum.
vazgectim o zaman bu kitapdan. ben detaylı şeyler bekliyordum acıkcası aynı senin gibi. cünkü kitabın adı bile öyle beklentiye acık yani.
ben yazdığı mesajları biraz okudum çok sevdim :)aynı yaştayız bu arada canım benimde 10 yaşında bir kızım var .ama ben profilde bir resim falan göremedim nereden bakıyorsunuz banada bi söyleseniz
grinin elli tonunu okusana.ben yazdığı mesajları biraz okudum çok sevdim :)
okudugum sevdigim yazar olunca zaten. gözü kapalı. cekimser davranmadan alıyorum.
vazgectim o zaman bu kitapdan. ben detaylı şeyler bekliyordum acıkcası aynı senin gibi. cünkü kitabın adı bile öyle beklentiye acık yani.
grinin elli tonunu okusana.
libidon dolsun biraz
Kitapları önümüzdeki hafta mı yolluyoruz acaba?
Hayır işte o yok. Wooouuu neler var ya dedirten şeyler yok.. Okudukça kitaplardaki beklenti artıyor. Zamanla daha az beğenir oluyoruz.. Daha seçici oluyoruz..
grinin elli tonunu okusana.
libidon dolsun biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?