• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Sana Jodi Picoult öneriyorum.

1 - Kız Kardeşim İçin (Hatta filmi var)
2 - Taş Kağıt Makas
3 - Yapboz
4- Cam Çocuk

Eğer hem roman hem psikoloji istersen kesinlikle okumalısın. Kurguları harikadır... Mesela Kız kardeşim için kitabında ablasına dönor olmak istemeyen kızın ailesine açtığı dava...
Mesela birinde hukukçu bir kadın çocuğunun tacize uğradığını öğrenir..
Mesela birinde eğer bir çocuğunu katil öldürse o katil hapse girse, ve diğer çocuğun için kalp nakli gerekse ve katil kalbini bağışlasa??
gibi..
Vuruyor insanın duygularını psikolojisini..
oooo cok iyilermiş... not aldım hemencecik.
cok teşek edrim

Benim kardeş bana sitem ediyor kendisi yok ortalarda.Ben bir saate toparlanıp çıkacağım işyerinden
akşam yine uğrarım aranıza kendinize iyi bakın

Bende okudum... O dönem vampir serilerinden bunalmıştım ki bu çıktı karşıma. Pişman da olmadım. Aksine bana sürükleyici geldi kitap..

Bir de Sylvia Day'in crossfire serisi var. Grinin elli tonuna çok benziyor. Hatta önce crossfire serisini okudum sonra grinin elli tonunu. Biraz kopyacılık var gibi.

Bende okudum... O dönem vampir serilerinden bunalmıştım ki bu çıktı karşıma. Pişman da olmadım. Aksine bana sürükleyici geldi kitap..

yaa ismini çok duydumda okumadım işe yarar mı ki ya sonra benimkinin üstüne saldırırsam senden bilirim bak KarKralicesi KarKralicesi :D

Bir de Sylvia Day'in crossfire serisi var. Grinin elli tonuna çok benziyor. Hatta önce crossfire serisini okudum sonra grinin elli tonunu. Biraz kopyacılık var gibi.

Onu bilmiyordum. Ben bu tarz kitapları eğlencelik olarak okuyorum genelde. Hani beni yormayacak ama okumamaı da tatmin edecek türü.. Ne bileyim mesela yazın kumsalda okumak gibi..

Back