• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Emine Şenlikoğlun'u okumuyorum çünkü kadının yaşantısını biliyorum. Kendi hayatını yazsa dindar kesimin hiçbiri okumazdı onu. Hatta yazmalı bence, nasıltövbekar olmak zorunda kaldım, Yaşadığı kentten kovulan kadın vs gibi.. Bekliyorum hala ümitliyim. Onları yazdığında okurum belki :KK14::KK14::KK14:

evet hayatını biraz biliyorum 2,5 yıl hapis yatmış ilk kitabı çıktığında

açlık oyunlarının 1 kitabı bende fazla. verebilirim. bi arkadaşa.
o arkadaşda bana
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri kitabını alabilirmi acaba :KK59:

Merhaba, Bir Psikiyatrinin gizli defteri bende var. Bu yaz yazlıkta okuyacak kitabım kalmadığında almıştım. Okuyucuya kattığı hiçbir şey yok kitabın. Vasatın altında.. Ama illa da isterseniz gönderebilirim size..

evet hayatını biraz biliyorum 2,5 yıl hapis yatmış ilk kitabı çıktığında
Yok tatlım, kitapları çıkmadan önceki hayatı var onun, hapisten önce yani... Yaşadığı kasabadan umumi bir kadın olarak kovulur.. Herkesin bu konuda ilallah ettiği bir kadındır. Ben de o dönem o kasabadaydım. Arkadaşımın halasıdır o.. Sonra kasabadan gider mecbur.. İran'a gider ve orda bugün kü imajına bürünür... vs vs..

Yok tatlım, kitapları çıkmadan önceki hayatı var onun, hapisten önce yani... Yaşadığı kasabadan umumi bir kadın olarak kovulur.. Herkesin bu konuda ilallah ettiği bir kadındır. Ben de o dönem o kasabadaydım. Arkadaşımın halasıdır o.. Sonra kasabadan gider mecbur.. İran'a gider ve orda bugün kü imajına bürünür... vs vs..

yaaa gerçekten miii bilmiyordum bunu bak.. vay bee..

Merhaba, Bir Psikiyatrinin gizli defteri bende var. Bu yaz yazlıkta okuyacak kitabım kalmadığında almıştım. Okuyucuya kattığı hiçbir şey yok kitabın. Vasatın altında.. Ama illa da isterseniz gönderebilirim size..
biraz bahsedermisiniz. cok okuyanı oldugu için bende merak etmiştimde

biraz bahsedermisiniz. cok okuyanı oldugu için bende merak etmiştimde

Bir psikolog en önemli vakalarını anlatıyor fakat. çok yüzeysel. Burada anlatırsam diğer okumak isteyenlerin de tadı kaçmaz mı? Waay dedirtecek hiçbir vaka yok olayda.. Tedavi süreçleri de anlatılmamış öyle detaylı.. her şey çok yüzeysel. Mesela bir hasta geliyor. İlk seans ya da ikinci seanstan küçük bir örnek veriyor. Sonra seanslar bir sene sürdü vs diye bitiriyor olayı.. Vasat gerçekten..
En çok hatayı hep çok satanlar listesinden yaptım :) Ne zaman çok satanlar listesinden bir kitap alsam beğenmemişimdir. Tabi ki sevdiğim takip ettiğim yazarların kitapları hariç. Fakat unutmamak gerekir ki kitabın çok satılması ve yazarın tanınması tamamen ekonomik güce yani reklama bağlı.

Bir psikolog en önemli vakalarını anlatıyor fakat. çok yüzeysel. Burada anlatırsam diğer okumak isteyenlerin de tadı kaçmaz mı? Waay dedirtecek hiçbir vaka yok olayda.. Tedavi süreçleri de anlatılmamış öyle detaylı.. her şey çok yüzeysel. Mesela bir hasta geliyor. İlk seans ya da ikinci seanstan küçük bir örnek veriyor. Sonra seanslar bir sene sürdü vs diye bitiriyor olayı.. Vasat gerçekten..
En çok hatayı hep çok satanlar listesinden yaptım :) Ne zaman çok satanlar listesinden bir kitap alsam beğenmemişimdir. Tabi ki sevdiğim takip ettiğim yazarların kitapları hariç. Fakat unutmamak gerekir ki kitabın çok satılması ve yazarın tanınması tamamen ekonomik güce yani reklama bağlı.

Çok satanlar listesi hakkında fikirlerine aynen katılıyorum eğer tanıdığım bir yazar değil se tavsiye olmadan almamaya çalışıyorum.

Ancak bahsedilen kitabı ben çok beğenerek okudum, ama psikoloji benim ilgi alanımdır konuyla ilgili okumayı severim.

Mesela bu kitapta bir vaka vardı çok etkilenmiştim, hamile olmadığı halde 9 ay boyunca hamile gibi davranan bir kadın vardır ve vücudu hamilelikle ilgili bütün belirtileri gösteriyordu hatta göğüsleri süt üretmiş... Yani özetle ben çok beğenerek okumuştum... Hatta hediye aldım bir kaç arkadaşıma :)

Bende gece okurum genelde. Sakinlikte daha iyi odaklanabiliyorum.

Önceden yani sadece kendime odaklıyken kitap okuma diye bir zamanım yoktu. Her an okuyabilirdim. Minicik bir kızım olunca öncelik onun oldu :) Ama bu kitap sigara krizi gibi vuruyor, uykusuzluğa rağmen onu okumadan rahat edemiyorum. :)

Back