- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
bulamayız çare yok
Çaresiz hiçbir şey yok... Pozitif düşünce var :) Halledicez, inanıyorum ben, sen de inan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulamayız çare yok
serviste nasıl okuyorsun yahuuu benim midem bulanıyor
Kardesiim aksam gelecekmissin duydum , zaten yogun calisiyorsun o yuzden kavusamadikBenim kardeş bana sitem ediyor kendisi yok ortalarda.Ben bir saate toparlanıp çıkacağım işyerinden
akşam yine uğrarım aranıza kendinize iyi bakın
1 - 1,5 saat okuyorum eğer 2 saati geçerse benimde midem bulanmaya başlıyor
Ben sana kapris yapıcam biraz.bu arada da başka sularda gezicemnerelerdesin sennnnn kardeşimmm beni gettirdin sen kaçtın ama yaaa
Evet ya bu arada ben hep giremiyorum foruma , bir geliyorum sayfalarca yazmissiniz kizlar ya harikasiniz hepsini tek tek okuyorum cok sevdim iyi ki yaptin boyle bir topik ya cok mutluyum ama kardesimle biraz uzagiz o Istanbulda ben Samsunda , bulusup soyle birer turk kahvesi hopurdetmek isterdim ama olsun simdilik birbirimize kucuk surprizler yapicaz belki birgun bulusuruz yolumuz dustugundealmazlaaarr :) Seni bekledi ama gelmedin akşam yine gelecekmiş :)
Evet ya bu arada ben hep giremiyorum foruma , bir geliyorum sayfalarca yazmissiniz kizlar ya harikasiniz hepsini tek tek okuyorum cok sevdim iyi ki yaptin boyle bir topik ya cok mutluyum ama kardesimle biraz uzagiz o Istanbulda ben Samsunda , bulusup soyle birer turk kahvesi hopurdetmek isterdim ama olsun simdilik birbirimize kucuk surprizler yapicaz belki birgun bulusuruz yolumuz dustugunde
Evet ya bu arada ben hep giremiyorum foruma , bir geliyorum sayfalarca yazmissiniz kizlar ya harikasiniz hepsini tek tek okuyorum cok sevdim iyi ki yaptin boyle bir topik ya cok mutluyum ama kardesimle biraz uzagiz o Istanbulda ben Samsunda , bulusup soyle birer turk kahvesi hopurdetmek isterdim ama olsun simdilik birbirimize kucuk surprizler yapicaz belki birgun bulusuruz yolumuz dustugunde
yine iyi dayanıyorsun valla. Kız evinle iş yerinin arası 2 saat mi :O
Ben sana kapris yapıcam biraz.bu arada da başka sularda gezicem
Asil biz tesekkur ederiz sana bizleri bulusturdun , bu siteye uye olurken hep de boyle birsey hayal etmistimişte tek amaç bu sizlere teşekkür ediyorum beni yalnız bırakmadığınız için. :)
Asil biz tesekkur ederiz sana bizleri bulusturdun , bu siteye uye olurken hep de boyle birsey hayal etmistim
Kızlar aranızda şiir seven var mı?
Ben sevemedim bir türlü ya. Okuyanlara imrenirim hep ama o duyguya giremiyorumKızlar aranızda şiir seven var mı?
Ben sevemedim bir türlü ya. Okuyanlara imrenirim hep ama o duyguya giremiyorum
sürekli değilde haftada bir kaç sayfa okumak iyi geliyor
sürekli değilde haftada bir kaç sayfa okumak iyi geliyor
tabikiiiiiiii okumayı çoookkk isterim valla ben :)Ben seviyorum ve yazmaya çalışıyorum.. Bir kitap denemem de olmuştu. Şimdi ikincisi için çalışıyorum.
Okurum diyen isteyen olursa göndermek isterim.
Adresi gönderirsen yollarım :)tabikiiiiiiii okumayı çoookkk isterim valla ben :)
Ben seviyorum ve yazmaya çalışıyorum.. Bir kitap denemem de olmuştu. Şimdi ikincisi için çalışıyorum.
Okurum diyen isteyen olursa göndermek isterim.