- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
kana sutra'yane dersin ?
ne anlatıyor kiiii :) haydin kızlarrrrr vajiyi yenmeme yardımcı olana kitap alacam kampanya başlatıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kana sutra'yane dersin ?
ne anlatıyor kiiii :) haydin kızlarrrrr vajiyi yenmeme yardımcı olana kitap alacam kampanya başlatıyorum
Bi dakka! Eğer vajinusmus sorunun varsa Elli Ton'u okuma! Onu yendikten sonra okursun... KarKralicesi sonra ters etki yapmasın daha çok
geldim geldim ,wuhuuu kardeşim listesini bile yazmışBenim kardeşim nerelerde acaba mabel :)
geldim geldim ,wuhuuu kardeşim listesini bile yazmış
Ben de onu diyorum işte. Crossfire da hem tutkulu aşk hem de cinselliğin alası var. Bize pek bi yaramıştıBi dakka! Eğer vajinusmus sorunun varsa Elli Ton'u okuma! Onu yendikten sonra okursun... KarKralicesi sonra ters etki yapmasın daha çok
aboo kız ne diyon töbe bismillah allahım aminBen de onu diyorum işte. Crossfire da hem tutkulu aşk hem de cinselliğin alası var. Bize pek bi yaramıştı
aboo kız ne diyon töbe bismillah allahım amin
ilk kitap sana soyundum mu :)Ay hadi inşallah !! :)
Merhaba canım.yazdıkların dikkatimi çekti.ben öyle psikolojik kitaplardan pek hoşlanmam.yok şizofrendi yok ruhlar görüyordu sevmem.cam çocuk böyle bir kitap mı? Yazarını şiddetle tavsiye etmişsin.benim sevmediğim gibi mi tarzı?Jodi Picould - Cam Çocuk
Bu kadının tüm kitaplarını şiddetle tavsiye ederim..
ilk kitap sana soyundum mu :)
vajinismusum
Bence de ya benim kardisimi kimse almasinnhayır tabikide birden fazla olabilir ama ikisinide ihmal etmeyip memnun etmek zor :)
Merhaba canım.yazdıkların dikkatimi çekti.ben öyle psikolojik kitaplardan pek hoşlanmam.yok şizofrendi yok ruhlar görüyordu sevmem.cam çocuk böyle bir kitap mı? Yazarını şiddetle tavsiye etmişsin.benim sevmediğim gibi mi tarzı?
Merhaba canım.yazdıkların dikkatimi çekti.ben öyle psikolojik kitaplardan pek hoşlanmam.yok şizofrendi yok ruhlar görüyordu sevmem.cam çocuk böyle bir kitap mı? Yazarını şiddetle tavsiye etmişsin.benim sevmediğim gibi mi tarzı?
Bence de ya benim kardisimi kimse almasinn
nerelerdesin sennnnn kardeşimmm beni gettirdin sen kaçtın ama yaaa
bulamayız çare yokTamam panik yok, araştırır buluruz en iyi kitabı senin için. Ama 50 ton serisi değil.. Şimdilik.. :)
Son bir saat kaldı mesainin bitmesine servise kurulup kitabıma gömülmek istiyorummm