• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

sevdiğim adam yanımda ama bilinç altında korku var Allah kimseye yaşatmasın zor :KK43: Canım kocişim ne umutlarla bekledi evlenmeyi :KK43: sonra fıss :KK43:
öyle deme kız.
emin ol bende yaşardım senin gibi ama
bigün denerken eşim bi sakin ol ya dedi. hafif sert cıkıştı. tabi ben sıkıom dişimi falan.
ama iyiki öyle yaptı dedim. yoksa bende vajiydim.
ne kadar sevdigin adamda olsa o an. o anı yaşamak cok farklı.

öyle deme kız.
bigün denerken eşim bi sakin ol ya dedi. hafif sert cıkıştı. tabi ben sıkıom dişimi falan.

O an tam zevk noktasına ulaşacakken itiyorum ve öylece kalıyor :( kıramıyorda kuzum benim çok üzülüyorum ona ya :( Hiç güzel şeyler yaşatamadım ona

öyle deme kız.

Kim kasılıp endişelenmez ki o andan? Bendr çok kasmıştım kendimi. En sonunda başarınca ağlamıştım hüngür hüngür:KK53:
Çokta büyütülecek bir şey değilmiş ama gelde korkan insana anlat. Çok hak veriyorum.

O an tam zevk noktasına ulaşacakken itiyorum ve öylece kalıyor :KK43: kıramıyorda kuzum benim çok üzülüyorum ona ya :KK43: Hiç güzel şeyler yaşatamadım ona

Ayy kıyamam sana ya. Böyle düşünme. Daha bir ömür ne güzellikler yaşatacaksın sen eşine. Bunlara gülüp geçeceksiniz. Böyle kendini strese sokarsın daha çok. Kendini mutsuz etme.

Kim kasılıp endişelenmez ki o andan? Bendr çok kasmıştım kendimi. En sonunda başarınca ağlamıştım hüngür hüngür:KK53:
Çokta büyütülecek bir şey değilmiş ama gelde korkan insana anlat. Çok hak veriyorum.
büyütülecek bişey degil ama. kulakdan dolma öyle abartılı sacmalıklar duydukki.
insan ürperiyor işte. yahut. ilk cinsel deneyimin. bi b..(afedersin) bildigin yok.
gelde korkma titreme.
ben taramalı tüfek gibi ne titremiştim ya. dişlerim bedenim ruhum :KK70::KK70::KK70::KK70:

adetim malesef :)
Sağlık olsun ilk fırsatta diyelim o zaman :)

Bu arada ben de kendimi tanıtayım. İstanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım iki minik çocuğum var. Dış ticaret mezunuyum ama şu an çalışmıyorum çocuklarıma bakıyorum.

Sağlık olsun ilk fırsatta diyelim o zaman :)

Bu arada ben de kendimi tanıtayım. İstanbulda yaşıyorum. 28 yaşındayım iki minik çocuğum var. Dış ticaret mezunuyum ama şu an çalışmıyorum çocuklarıma bakıyorum.

Ne güzel çocuklarınızı öpüyorum burdan çok çok :)

Biz de öpüyoruz. Daha hiç okuyamadım. Birazdab çocukları uyutabilirsem başlamak istiyorum Böğürtlen Kışı'na.

kesinlikle başlamalısın :)

Ben 5- 6 sayfa okudum. Aksam dolmuşda da 10 sayfa falan okurum.

Bende 10-15 sayfa okudum işleri bitirdim masamı toparladım 2-3 evrakıda taktım mı alcam elime tekrar :) nöbetin saat kaçtan kaçakadar?

Açıkcası o sıralar kitap okumaya yeni başlamıştım ve seri halinde okumak hoşuma gidiyordu kitaplığımın 5-6 kitabı emine şenlikoğlu 10 kitabı Ahmet günbay yıldız zaten küçüçük kütüpanem vardı o dönemler severek okuyordum ama şimdi olsa tahammül edemem çünkü kitap bilgim arttı ve seçiciyim artık :KK66:

Emine Şenlikoğlun'u okumuyorum çünkü kadının yaşantısını biliyorum. Kendi hayatını yazsa dindar kesimin hiçbiri okumazdı onu. Hatta yazmalı bence, nasıltövbekar olmak zorunda kaldım, Yaşadığı kentten kovulan kadın vs gibi.. Bekliyorum hala ümitliyim. Onları yazdığında okurum belki :KK14::KK14::KK14:

Back