Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
Sarissa
maiberf
prensesi
Maip
MissA
orchidea
hande80
ameli
sliuistu
gnydn64
smoker
glntpl
Punchshe
daisy
burcu_brc

Listemizin son şekli bu.
Sanırım anketi de bu sıraya göre açacağız.
Yani ikinci anketimizi Maiberfciğim sen açacaksın.

ooo ne kadar kalabalığız
bu hızla bu liste 1 yılımızı alır heralde
inş kopmalar yaşanmaz

nedense ben kitabı biraz sıkılarak okuyorum bitsede kurtulsam. galiba beğenmedim

ben kitabı bu akşam netten indrip pc den okuyacağım hiç sevmem öyle sayfaları kurcalamadan okumayı ama malesef bu defalık böyle olacak
kütüphanede bulamadım (

Merhaba herkese yeni keşfettim bu bölümü.
Kitap okumayı çok severim aslında ankete katılmak istedim ama sonra gördüm ki sonuçta sevmediğim bir kitabı okumak durumda kalabilirim. Sevmediğim kitapları bir kenara bırakıyorum...

dün sahip oldum kitaba henüz 50 sayfa okuyabildim.
biraz jean christophe grange ile dan brown tarzı karışımı olmuş sanki ilk izlenimim.
ahmet ümiti ilk defa okuyorum.
polisiye tarzında genelde yabancı 1 2 yazarı takip ettiğimden olsa gerek.
nedense biraz garip geldi yerli bir yazardan polisiye okumak.
dan brown genelde hepsinde ama çoğunlukla son kitabında yapıların sırları geçmişi ile ilgili
ilginç gizemli bilgiler veriyor. ahmet ümitide biraz onun çabasında gördüm.
gizemli merak edilen bir tarih ve şehir sunmaya çalışıyor.
olmazsa olmaz yan konularda serpiştirilmiş işte zeyneple--ali ne olacak aşk gelişecekmi nasıl gelişecek
başkomiserin geçmişi -- kabuğunu kırabilecekmi gibi.
bakalım sayfalar ilerledikçe görülecek.

Son düzenleme:

ben de benzer fikirlerdeyim..klişe bir tarz var.ama beni heyecanlandıran istanbul..24 yaşımdayım..isatnbulda dogmuş büyümüş olarak istanbulun tarihini hiç okumamışımdır..tarih okumayı severim ama hikaye tarzında..o nedenle azdır bilgim..mesela byzantionu ilk defa duydum..ve araştırma istegi dogdu..bu nedenle begendim diyebilirim..ama şimdilik kurgu olarak baktıgımızda dedigim gibi klişe..mesela katil muhtemelen en az şüphenilen geriye atılan biri çıkacaktır..üzerinde durulan kişi ve ya kişiler degildir..tahmini olarak söylüyorum tabi..yazı dili iyi ama komiser nevzatın iç hesaplaşmaları bayıyor bazen

ama bu kitabı tam okumadıgım için bunlar öngörü..tam görü için kitabı bitirmem lazım..

Ahmet Ümit kendisinin Dan Brown'dan en büyük farkının karakter yaratması olduğunu söyler. Dan'in olay kurgusu üzerinde durduğunu kendisi içinse karakterlerin daha önemli olduğunu söyler. Üç beş günlük bir yazar değil sonuçta adam. Taklit filan gibi düşünmeyelim.

asla...taklit oldugunu düşünmedim ben. zaten bu benim ahmet ümit li ilk kitabım..
o yüzden yazar hakkında tek bir kitabının daha yarısını bile okumadan yargıya varamam..
şöyle olablilir..
bu tarz polisiye romanlarda kişiler daha çok kurguyla ilgilenir..katilin hiç ummadıgınız asla tahmin edemeyeceginiz bir kişi veya olayların sonunun hiç tahmin edemeyeceginiz şekilde bitmesini beklersiniz.yalnız dedigin gibi ahmet ümit daha çok karakter romanı yazmak istemişse bence yalnış bir tarzı seçmiş..
dedigim gibi bir çok kişi bu tip romanlarda kurguyla ilgilienir..
dersiniz ki bu sıg bir bakış açısıdır..
hak veririm..

Son düzenleme:
kızlar kitapla alakalı değil ama cafe açıyorum,güngören ,haznedar,bahçelievler'de oturan mutfakta çalışaçak pasta börek konusunda deneyimli bayan personele ve genç bayan servis elemanına ihtiyacım var güvendiğiniz birileri varsa yardımcı olabilir misiniz.hepinizi öptüm.

dan brown, jean christophe garange dediğimiz adamlar dünyaca ünlü kitapları milyonlarca satmış insanlar
bence ahmet ümit'in bu klasmana girmesi bile çok başarılı olduğunun göstergesidir.
boş kurgu yok kitabında tarihsel gerçeklere dayanıyor
bence desteklenmesi gereken bir yazar
neden bizimde dünyaca ünlü kitapları filmlere çevirilmiş bir yazarımız olmasınkiturkbayragi

bugün nedense bunalımlı bir ruh hali içindeyim.kitabı hiç elime almadım çok sıkıldım bugün çabuk bitsin yarın çok güzel olsun.(hepimiz için)

oooof hala alamadım kitabı ne oluyor bana bilmiyorum,bugün de alamazsam kalacak iyice,bakirenin aşığı bitti üzerine posta kuutusundaki mızıkayı okudum şimdi kahraman tazeoğlunun susacak var'ı okuyorum öğrencilerim sağolsun onlardan otlanıyorum bu ara..bisürü arkideş gelmiş eleştiriler yorumlar başlamış ama ben onları hızla es geçiyorum çünkü okumaya başlamadım o yüzden etkilenmek istemiyorum.ben ne zaman açıcam anketi belli oldu mu bari ön hazrılık yapayım sarissa ses ver bana yoksa ben nalları topluyor olacağım halaa

Az önce bebeğimizi gördük şimdiden hoplayıp zıplamaya başlamış
Maiberf inşallah bir an önce bu duyguyu yaşarsın :CüvCüv:
Bence en geç ayın birinde yeni anketi oylamaya başlayalım.
Bu kitabın süresinin bitmesine birkaç gün kala da açabilirsin.
Sen bilirsin canım, nasıl istersen.
Geç olmasın da erken olması önemli değil.
Bu arada Burcu doğum mu yaptı yoksa hiç uğramıyor?

merhaba :) kütüphanede kitabı bulamamıştım ve paramızda yoktu almak için dedikki internetten indireyim ordan okuyum ne yapıyım bari :)
eşim cebindeki harçlığını kitap almak için harcamış ve bana istanbul hatırasını almış.. çarşamba günü evlilik yıldönümümüz dü evlilik yıldönümüz için aldım en iyi hediyenin bu olacağını düşüdüm dedi erken vermek istedim çünkü okuyup bitirmek istiyosun dedi...
biz hediye almamak için sözleşmiştik çünkü boşa harcıycak paramız yoktu ama o yinede almış..
bu kitap benim için hayatımdaki en değerli şey
alacağım bir pırlantadan bile daha değerli diyebilirim..
umarım içeriğide güzeldir ve yıllarca saklayacağım bir kitap olur :)):asigim:

Çok sevindim Punchshe Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bence de çok güzel bir hediye olmuş.
Ben kitabı beğeneceğini düşünüyorum.
Yaklaşık 200 sayfa okudum ve severek, merakla okuyorum.
Umarım sen de seversin.

canım allah mutluluğunuzu daim etsin..gerçektenden de pırlantadan daha değerli çünkü onu çok sevdiğinden aldın, hep böyle kalın..a.s.:Saruboceq:
sarissacım sen birde doğunca yaşayacağın sevinci görsen şimdi yaşadığının yanında hiç kalır, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, o ilk gördüğün an yokmu dünyanın en şahane duygusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…