Kitap Günü yeni anket (Katılmak isteyenleri listeye dahil edebilirim)

Yeni kitaplarımız

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .

ayy ben bile çok mutlu oldum valla..eşin ne kadar düşünceli ve nazikmiş..allah bize de böylesini nasip eder inşallah..ve inşallah eşin hiç degişmez hep aynı kalır..mutlulugunuz daim olsun kardeşim allah nazarlardan korusun...

İnşallah o günleri görmek de nasip olur Hande.
Ben de heyecanla bekliyorum.
Güzel dileklerin için teşekkürler.
Maiberfim için de bol bol dua ediyorum.
İnşallah o da yakında yaşayacak bu duyguları.

amiiiiiiiiiiiiiin :)) umarım severim sevmesemde sevdim bile şimdidenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiin :))
:kedi::kedi:
evet gerçekten cebindeki harçlığını bu zor durumumuzda buna yatırması çok hoşuma gitti
hep incedir benim eşim 2 yıldır değişmedi umarım hiç değişmezde..
evlilik yüzüğünü de benim sevdiğimi benden habersiz alıp çiçekle beraber işyerime göndertmişti opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile amiin :) allah size sizin istedğiniz gibi bir eş nasip etsin :):1hug::asigim:

slm kızlar ben geldim..
kapadokyayı didik didik gezdim dolaştım geldim..süperdiiii...
yoldada biraz kitap okudum 200 e kadar geldim ben sıkılmadım kitaptan polisiye severim zaten birazda istanbulu öğreniyorum..
burcucum doğum yaptın mı son sayfalarda göremedim seni :teytey:

Prensesi çok sevindim canım.
Kesinlikle görülmesi gereken bi yer.

Ben 300 sayfayı devirdim.
Merakla okumaya devam ediyorum.
Olayı henüz ben de tam çözemedim, bakalım katil kim çıkacak.

Burcudan hala haber yok, ben de merak ediyorum.

300 sayfa okudum istanbulla ilgili istanbulda oturanların bilmediği birşey olduğunu düşünmüyorum ben. ama istanbulda olmayanlar için faydalı olabilir. ki abartıldığı kadarda istanbulla ilgili bilgi vermiyor bence.

Amel aynı anda yzmışız:)) 300 sayfa
Sen o tarihi bilgileri biliyor muydun?
Ben bilmiyordum valla iyi oluyor benim için.

öğrenmek için çaba harcamadım televizyondan izlediklerimden biliyorum herhalde birde gezmeyi seviyorum

bende 200 lerdeyim valla açıkçası ben pek keyif alamıyorum kitaptan
diyaloglar çok basit geliyor.
özellikle ali karekterinin olduğu bölümlerdeki.
gereksiz olaylar sıkıştırılmış sanki birazda.
polisiye zevkide alamadım.
yinede başlara oranla biraz daha ısındım kitaba bakalım daha çok sayfa var.

evet cnm bencede görülmesi gereken yerler valla bizlerden çok turistler vardı onlar daha meraklı bizim ülkemize
katili bende tahmin edemiorum daha bakalım ilerleyen sayfalarda nolcak
burcu bebişini kucağına almıştır inş.

bende daha 50 sayfa okudum gerçi ama bana kitaptaki polis tiplemeleri hep arka sokaklar dizisindeki tipleri çağrıştırdığından bi türlü adapte olamıyorum sadece bana mı böyle geliyor yardım ediin

Arka sokakları hiç izlemediğim için bilemiyorum da ben Kanıt dizisini izliyormuşum gibi okuyorum.
Daha önce de yazmıştım.

Bana şimdiden fire verdik gibi geliyor :çok üzgünüm:
Upuzun bir liste yaptık ama uğrayan 7-8 kişiyi geçmez herhalde.
Okuyup okumadıklarını da bilmiyoruz.
O kadar kişiyle sonuna kadar gidebileceğimize dair bir umudum yoktu zaten.

bence bu ay sonunda kimler kaldıysa netleşir ona göre yeni bir liste oluştururz (benim fikrimce)
hem zaten kitabı okuyup buraya gelenler zaten devam edecek kişilerdir uğramayanlar ise zaten :) gelmeyecekler

Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır giremedim topice. Ayın 15'inde kontrol için doktora gitmiştim aynı gün sezeryanla doğuma girdim. Bize sürpriz yaptı kızım. Ancak kendime gelip bilgisayar başına oturabildim.
Geçmiş yazışmalarınızı çok fazla okuyamadım ama maşallah sizler kitapta epey ilerlemişsiniz. Ben şuan bırakın kitap okumayı su bile içecek vakit bulamıyorum. :)))
Hepinize sevgiler, öpüyorum canlarım.

hadi gözün aydın :) allah analı babalı büyütsün kızını :) artık bebekle baya zorlanırsın okumaya kalan boş vakitlerinde ancak kendin dinlenebilirsin olsun sağlığındna daha önemli değil ya :)a.s.a.s.:1hug::1hug: bayanssulusmile

Son düzenleme:

Burcum gözün aydın canım çok sevindim.
Ben de hep merak ediyordum seni.
Sen rahat rahat bebişinle ilgilen.
Kendini toparladığında bekleriz aranıza.
Elif Nihal de hoş gelmiş aramıza a.s.

canım ilk ikli üç ay aynen su içeye bile vakit bulamıyorsun ama benim kızımüçüncü ayında yavaş yavaş düzene girmişti, inşallah senin prensesde öyle olur allah analı babalı büyütsün canım.:Saruboceq:
kızlar bu arada ben kitabı bitirdim ama işin açıkcası istanbulla ilgili verdiği blgiler dışında pek tat almadım, özellikle işin çözülüpde katilin ortaya çıktğı bölümler basit geldi bana, herkes okusun yorumlara devam ederim,fisfisfis

Hayırlı olsun
Ne güzel bunu da atlatmışsın nihayet
Minik bebeğin hoşgelmiş dünyamıza:ecrin_bebek:
Buraya girip durumunu bildirmen bile büyük bi incelik
Sen suyunu içmeye zaman bul da kitap önemli değil şimdikaydirigubbakcemile5

uf ya ben bebişi merak ettim :) bize küçük prensesin fotolarını koyda biz teyzecikeride sevinelim :))

cnm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tahmin ettim zaten bebişin geldiğini senin artık pek vaktin olmaz olduğu zamanlardada uyur dinlenirsin heralde bebişin nasıl kaç kilo doğdu ayyy en kadan tatlıdır şimdi ben de görmek istiorummm
doğumun nasıl geçti sezeryanı tavsiye ediomusun?
elif nihal hoşgeldin dünyamızaa minik bebek a.s.opuyorumnanaktan
bu arada dün yoğunluktan kitabı elime alamadım bugün okumaya çalışacağım arka sokakları seyretmiorum bilmiorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…