merhaba :) kütüphanede kitabı bulamamıştım ve paramızda yoktu almak için dedikki internetten indireyim ordan okuyum ne yapıyım bari :)
eşim cebindeki harçlığını kitap almak için harcamış ve bana istanbul hatırasını almış.. çarşamba günü evlilik yıldönümümüz dü evlilik yıldönümüz için aldım en iyi hediyenin bu olacağını düşüdüm dedi erken vermek istedim çünkü okuyup bitirmek istiyosun dedi...
biz hediye almamak için sözleşmiştik çünkü boşa harcıycak paramız yoktu ama o yinede almış..
bu kitap benim için hayatımdaki en değerli şey
alacağım bir pırlantadan bile daha değerli diyebilirim..
umarım içeriğide güzeldir ve yıllarca saklayacağım bir kitap olur :)):asigim:
canım allah mutluluğunuzu daim etsin..gerçektenden de pırlantadan daha değerli çünkü onu çok sevdiğinden aldın, hep böyle kalın..a.s.:Saruboceq:
sarissacım sen birde doğunca yaşayacağın sevinci görsen şimdi yaşadığının yanında hiç kalır, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, o ilk gördüğün an yokmu dünyanın en şahane duygusu
Çok sevindim Punchshe Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Bence de çok güzel bir hediye olmuş.
Ben kitabı beğeneceğini düşünüyorum.
Yaklaşık 200 sayfa okudum ve severek, merakla okuyorum.
Umarım sen de seversin.
canım allah mutluluğunuzu daim etsin..gerçektenden de pırlantadan daha değerli çünkü onu çok sevdiğinden aldın, hep böyle kalın..a.s.:Saruboceq:
sarissacım sen birde doğunca yaşayacağın sevinci görsen şimdi yaşadığının yanında hiç kalır, allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, o ilk gördüğün an yokmu dünyanın en şahane duygusu
ayy ben bile çok mutlu oldum valla..eşin ne kadar düşünceli ve nazikmiş..allah bize de böylesini nasip eder inşallah..ve inşallah eşin hiç degişmez hep aynı kalır..mutlulugunuz daim olsun kardeşim allah nazarlardan korusun...
Prensesi çok sevindim canım.
Kesinlikle görülmesi gereken bi yer.
Ben 300 sayfayı devirdim.
Merakla okumaya devam ediyorum.
Olayı henüz ben de tam çözemedim, bakalım katil kim çıkacak.
Burcudan hala haber yok, ben de merak ediyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır giremedim topice. Ayın 15'inde kontrol için doktora gitmiştim aynı gün sezeryanla doğuma girdim. Bize sürpriz yaptı kızım. Ancak kendime gelip bilgisayar başına oturabildim.
Geçmiş yazışmalarınızı çok fazla okuyamadım ama maşallah sizler kitapta epey ilerlemişsiniz. Ben şuan bırakın kitap okumayı su bile içecek vakit bulamıyorum. :)))
Hepinize sevgiler, öpüyorum canlarım.
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır giremedim topice. Ayın 15'inde kontrol için doktora gitmiştim aynı gün sezeryanla doğuma girdim. Bize sürpriz yaptı kızım. Ancak kendime gelip bilgisayar başına oturabildim.
Geçmiş yazışmalarınızı çok fazla okuyamadım ama maşallah sizler kitapta epey ilerlemişsiniz. Ben şuan bırakın kitap okumayı su bile içecek vakit bulamıyorum. :)))
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşlar merhaba,