- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.641
benimki de temin edildiği görüldüğü halde beklemede. akşama kadar kargoya veremezseniz iptal edin dedim. başka siteden sipariş vereceğim. her siparişim bir sıkıntı olmaya başladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım hediye seçildiği için paketlenme aşaması uzuyor bu kadar
sanırım hediye seçildiği için paketlenme aşaması uzuyor bu kadar
Ben de sanmıyorum.sanmıyorum ya
Ben de sanmıyorum.sanmıyorum ya
çook beğendim uzun zamandır çok istediğim bir kitaptı :)Aaa bizim kitap ulaşmış eline :)
Teşekkürler asmucum ugrastin o kadar:)
Minerva umarım begenmissindir:)
ama ben okula gitmicem bugün ( eğitimdeyim yarın alabileceğim ( merak ediyorum çokAyy benim kitaplar teslim edilmişş
yaa canım ne kusuru bence daha heycanlı oluyoo :) her gün bi merak dalgası yaşıyorumm :)Bu siparisim de onceki gibi 5 gun sevkiyat icin bekler 3 gun de tasima surecinde kalirsa en sona kaliyorum hatta subat bitmis oluyor gelene kadar..
Kusura bakma minerva1988
olsun yarın ulaşır elinee :)ama ben okula gitmicem bugün ( eğitimdeyim yarın alabileceğim ( merak ediyorum çok
ama ama ama merak ediyorum çook :)) acaba ne ?olsun yarın ulaşır elinee :)
Daha heyecanla bekliyorsan sorun yok o zamanyaa canım ne kusuru bence daha heycanlı oluyoo :) her gün bi merak dalgası yaşıyorumm :)
AynenBöyle siparis yahut kargo sorunu yasayinca tadi kaciyo insanın valla
Bu kadar kisiyi sinir hastasi ettiler vallq
xyzt-5544
Canim sana gectigimiz gun sahibi oldugun icin kitap gondermistim. Bekledigim siparis oydu. Ama teslim edilememis. Sana surpriz olmasini istemistim ama kargo firmasi yurtici oldugu icin(benim kendisiyle pek iyi anilarim oldugu soylenemez, kapi zilini calmadan hatta eve kargomu getirmeden, not falan birakmadan sisteme teslim edilemedi diye girdiler cogu kez) haber vereyim dedim. Sana zahmet olacak malesef subeden alman gerekecek.
Tuh ya o zaman soylemeseymisim keske. Ben hep sorun yasadigim icin not mesaj vs bir sey almadigim icin ne olur ne olmaz diye haber verdim. Hic gerek yokmus aslinda.ayy canım benim yaa nasıl utandım bak şimdi, ne gerek vardı ki
bizim burdaki yurtiçi kargo yetkilisi çok tatlı bir adam, zaten beni de tanıdı artık ondan kargoyla sorun yaşamıyoruz biz burda. annem gezmeye gitmiş bugün akşam kapıda notu görmüş ben işten gelince verdi bana, baktım kitap yurdu Allah Allah bu nerden çıktı ki diye baya şaşırdım bende. hatta kitapyurdu yanlışlık yaptı herhalde kim bilir kimin kargosunu bana gönderdi diye bile düşündüm
sorun yok yani canım merak etme, yarın annem çarşıya gidince alacak kitabı ama çok utandırdın beni hiç gerek yoktu yani emeğine yüreğine sağlık