- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.601
başka alışverişlerimizde birine havale ederiz.(isteyen olursa tabi)
yine kargo ödememiş oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başka alışverişlerimizde birine havale ederiz.(isteyen olursa tabi)
kuzum yeni işin nasıl gidiyor. alıştın mı?benim için hiç sakıncası yok, çoğunluk ne derse kabul ederim ben
kuzum yeni işin nasıl gidiyor. alıştın mı?
ankarada değil dımı?
yok kuzum ankarada değil, sakaryada.
daha ikinci günüm bugün, dün çok yoğunduk bugün boşuz mesela. öğrenmeye çalışıyorum şuan bana yabancı biraz bu sektör. yavaş yavaş alışacağım inşallah.
burda olaydın gel bi çayımı iç derdim ama beni bırakıp gittin sen
Herkes kendi yaşadığı şehirde alıp ptt kargo ile uygunada gönderebilir bize seçenek çookkk
hangi sektördesin canım
ptt kargo ile gönderdim minerva'nın kitaplarını. normal kargo fiyatı verdim, üstelik kitap diye de belirtmiştim acaba hediye kabıyla kaplı diye mi indirimli yollamadılar ki anlamadım
mimarım ben canım, şuan endüstriyel kapılarla ilgili bir şirkette işe başladım. pazarlama destek yardımcısı olarak. detay çizimleri, tasarımlar, teklif - maliyet hazırlama falan gibi
yok kuzum ankarada değil, sakaryada.
daha ikinci günüm bugün, dün çok yoğunduk bugün boşuz mesela. öğrenmeye çalışıyorum şuan bana yabancı biraz bu sektör. yavaş yavaş alışacağım inşallah.
burda olaydın gel bi çayımı iç derdim ama beni bırakıp gittin sen
2,50 ve 4.50 oluyor genelde ptt gönderimKitap indirimiyle göndermek istiyorum diye belirtince indirimli gönderiyolar yoksa normal kargo gibi işlem yapıyolar
Kitap indirimiyle göndermek istiyorum diye belirtince indirimli gönderiyolar yoksa normal kargo gibi işlem yapıyolar
Adayı çok özlüyorum.keşke olsam gelirdim muhakkak :)
yavaş yavaş alışacaksın.
2şerli gruplar olabilir. yada set alınacaksa beraber olabilir. hep beraber karmaşaya da sebep olur,yük birinde olur
içinde kitap var dedim ama kitap indirimi demedim diye kazıkladı demek
ben hala senin nereye gittiğini bilmiyorum asmum, çok mu uzaklara gittin yoksam
ben özgeye alacağım kitaplara karar verdim bile, nasıl o kadar süre bekleyecem diye dertleniyorum şuan
bende özgeye ne alacağıma karar verdim
yok yakındayım bilecikteyim pamukovayla sınır
akyazıya yakınım bende şuan
pişti olmayalım bide özgeye alacağımız kitaplarda daha bu ay bitmedi ya özel mesaj gurubu da açılmaz ki şimdiden