- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi _bilgehan_
Kurtcuklarim loliss ocak ayinda annesinde olacakmış evde olmayacakmis
Onla degismek isteyen var mıdır acabaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurtcuklarim loliss ocak ayinda annesinde olacakmış evde olmayacakmis
Cesminaz her aya talipsin masallah
benim için bitek eylül düğünden sebep uygun değildi, onun dışında önemli olan diğerlerinin işi görülsün, diğer aylar pek fark etmiyor ondan dedim canım. tabiki değiştirmek isteyen başkası varsa o değiştirsin. ben görünce yazayım dedim sadece.
lolisse uygun sanırsam o da gelicek birazdan kuzumbenim için bitek eylül düğünden sebep uygun değildi, onun dışında önemli olan diğerlerinin işi görülsün, diğer aylar pek fark etmiyor ondan dedim canım. tabiki değiştirmek isteyen başkası varsa o değiştirsin. ben görünce yazayım dedim sadece.
Saka yaptim kuzum sonuna gülücük koymustum cikmamis
minerva1988 yazsin bakalim bi ona hangi ay uygun üçünüzun yerlerini degistirirz hiic problem degill
canım ben seninle değişeyim, ocakta evde olmayabilirimbana sanırım eylül hariç her ay uyar loliss e de uyarsa ben değiştirebilirim.
ay minerava yla değişcektiniz galiba araya kaynak mı oldum@__ATALANTE de onay verirse bana uyar canım
ay minerava yla değişcektiniz galiba araya kaynak mı oldum
Loliss ve cesminaz yer degismistir.
beno zaman cesminaz ocakta, loliss temmuzda, minerva da eylülde dimi tamam bir karışıklık yok o halde. ilk ay hediyelerimi alayım da ben kaçayım sonra ( hiç güven vermedi bu kız, zaten hiç de sevmezdim diyenleri görelim )
o zaman cesminaz ocakta, loliss temmuzda, minerva da eylülde dimi tamam bir karışıklık yok o halde. ilk ay hediyelerimi alayım da ben kaçayım sonra ( hiç güven vermedi bu kız, zaten hiç de sevmezdim diyenleri görelim )
yok kız senle ben değiştiko zaman cesminaz ocakta, loliss temmuzda, minerva da eylülde dimi tamam bir karışıklık yok o halde. ilk ay hediyelerimi alayım da ben kaçayım sonra ( hiç güven vermedi bu kız, zaten hiç de sevmezdim diyenleri görelim )