- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
Daha çook merak et
Bak ya ilk günü kaptı bie huysuzlanıyo
Yaaa cok ozeniyorum valla size. Ben de aralik ayini aliversem olmaz mi
Insallah cikar bakalimama napayım merak ediyorum
aralık ayında yılbaşı çekilişimiz olacak zaten canım, ona katılırsın mutlakahem ben inanıyorum bi 11 kişi daha çıkar ortaya yeni bir kitap günü daha yapılır
Aynı şeyi ben dusunuyodum bende çok begendim secilenleri bahara kadar büyük bi keyifle okursun secilenler arasında çok beğenerek okuduğum iki kitap var :) ama sende vikitapta seçim yaparken güzel seçimler yapmışsın:)aaa geçmiş olsun canım. Aman takip et sağlık ihmale gelmesin hiç.
Yaaa çok kıskanıyorum seni. Ne güzel kitaplar seçildi bir bilsen.
Çok kıskandım yaaa çok var benim günüme
Aynı şeyi ben dusunuyodum bende çok begendim secilenleri bahara kadar büyük bi keyifle okursun secilenler arasında çok beğenerek okuduğum iki kitap var :) ama sende vikitapta seçim yaparken güzel seçimler yapmışsın:)
Ya ben merak ettiklerimi ekledim ayrı ama en çok arkadaşlarımın sayfalarından fikir aldım hele soslu nun bir listesi var msallah 600 kusurluk okunmuş listesi hala bitiremedim :)
Sen yine 180 kitap falan ekledim benim liste vikutap duelirse mayısa kadar bilir bilmiyorum:)
vikitap acılmıyo ki :S acılsada bı ıkı dolanıyorum yıne donuyo. :/Aynı şeyi ben dusunuyodum bende çok begendim secilenleri bahara kadar büyük bi keyifle okursun secilenler arasında çok beğenerek okuduğum iki kitap var :) ama sende vikitapta seçim yaparken güzel seçimler yapmışsın:)
Ya ben merak ettiklerimi ekledim ayrı ama en çok arkadaşlarımın sayfalarından fikir aldım hele soslu nun bir listesi var msallah 600 kusurluk okunmuş listesi hala bitiremedim :)
Sen yine 180 kitap falan ekledim benim liste vikutap duelirse mayısa kadar bilir bilmiyorum:)
ya ben itiraf ediyorum cok bencil davrandım. Kendi sevdiğim kitabı listende görünce hemen sectim. Kolaya kacmak gibi düşünme gercekten cok sevdiğim sana gelcek olanben okuduğum kitapların çoğunun adını hatırlamıyorum yaa1000kitapta üyelik açarken en iyi romanlar listesine falan bakayım dedim mesela okuduğum ama aklıma gelmeyen bir sürü kitap varmış meğer
okuma listesini de daha uzatırdım da size insaflı davranayım dedim, yoksa daha araştırmak istediklerimin yarısına falan ancak bakmıştım
ya ben itiraf ediyorum cok bencil davrandım. Kendi sevdiğim kitabı listende görünce hemen sectim. Kolaya kacmak gibi düşünme gercekten cok sevdiğim sana gelcek olan
saol canım benim, şükür ki artık son aşamaya geldik, dozunu azalttık ilacın 1-2 ay içinde de bırakacam inşallah
yaa çok merak ediyorum neler seçtiniz diye yaa, görürsünüz siz bir sonraki aylarda ben de aynısını yapacam hepinize
soslu bi de son 1 yıl güncellememiş vikitabınıAynı şeyi ben dusunuyodum bende çok begendim secilenleri bahara kadar büyük bi keyifle okursun secilenler arasında çok beğenerek okuduğum iki kitap var :) ama sende vikitapta seçim yaparken güzel seçimler yapmışsın:)
daha şimdiden 457412 tane kitap seçildi senin için çoook şanslısınnn
gün sahibesi geiş olsun önemli bildi ama geç kaldı sanırım
ama hastanedeydim bugün valla ondanantidepresan kullanıyordum azaltmamız lazım artık 1 sene doldu diye doktor bugün 55 tane test ve tahlil uyguladı bana bütün günüm gitti resmen neyseki sonunda deprtesyondan çıkmışım, ilacı azaltarak bırakacağım artık
@__ATALANTE kuzum senin de hastalıkların geçmiş olsun önemli bişey çıkmaz inşallahsöz haftasonu hazırlık yapacam sana, pazartesi günü müthiş birgün sahibesi olacam söz
Günaydın
naber kızlar :) Hangi kitapları okuyorsunuz bakalımm :)günaydın gün arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?