- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
loliss sen nerelerdesin canımm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım canım sözde ders çalışıyorumloliss sen nerelerdesin canımm :)
1000kitapta okumak istediklerimin güncellemesi bitti
okuduklarımı falan giriyorum yavaş yavaş ama her kitap yok bildirmek lazım bu yok diye
vikitapta hemen ekleyiceriyodum ben olmayan kitabı
gözün kör olsun vikitap
iyiyiiim tatlım ne olsun. Sen nasılsın? Miden nasıl oldu?_Lavin_ kuzum nasılsın :)
Detaylı hala bakmadım ama dün akşam 3-4 kitap bende bulamadım 1000kitapta1000kitapta okumak istediklerimin güncellemesi bitti
okuduklarımı falan giriyorum yavaş yavaş ama her kitap yok bildirmek lazım bu yok diye
gözün kör olsun vikitap
1000kitapta okumak istediklerimin güncellemesi bitti
gözün kör olsun vikitap
1000kitap kütüphanecilerini bıktırıcam bi sürü kitap ekleme talebi yolladım
vikitapta ben de kütüphaneciydim
gün sahibesi kitapları gelmeye başladıkça nerede paylaşacak?
yeni topik mi açacak acabası?
burdayım canım sözde ders çalışıyorum
sen nasıl oldun? endoskopi sonuçların belli oldu mu
iyiyiiim tatlım ne olsun. Sen nasılsın? Miden nasıl oldu?
Allah şifa versin canımSağolun kızlar iyim :) Sonuç ; mide fıtığı,gastrit ve ileri derecede reflü çıktı birde 2-3 yerde ödem.. Parça aldılar onunda sonucu çıkınca nasıl bi tedavi uygulancaksa olacak işte bilmiyorum ki..
aaa geçmiş olsun canım. Aman takip et sağlık ihmale gelmesin hiç.gün sahibesi geiş olsun önemli bildi ama geç kaldı sanırım
ama hastanedeydim bugün valla ondan antidepresan kullanıyordum azaltmamız lazım artık 1 sene doldu diye doktor bugün 55 tane test ve tahlil uyguladı bana bütün günüm gitti resmen neyseki sonunda deprtesyondan çıkmışım, ilacı azaltarak bırakacağım artık
@__ATALANTE kuzum senin de hastalıkların geçmiş olsun önemli bişey çıkmaz inşallah söz haftasonu hazırlık yapacam sana, pazartesi günü müthiş birgün sahibesi olacam söz
aaa geçmiş olsun canım. Aman takip et sağlık ihmale gelmesin hiç.
Yaaa çok kıskanıyorum seni. Ne güzel kitaplar seçildi bir bilsen.
Çok kıskandım yaaa çok var benim günüme
Daha çook merak etsaol canım benim, şükür ki artık son aşamaya geldik, dozunu azalttık ilacın 1-2 ay içinde de bırakacam inşallah
yaa çok merak ediyorum neler seçtiniz diye yaa, görürsünüz siz bir sonraki aylarda ben de aynısını yapacam hepinize