- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
- Konu Sahibi _bilgehan_
ama vikitabada girilmiyor kii
Ayyy sorun bende değilmiş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama vikitabada girilmiyor kii
Yaaaa benim hala sapkınca kitap alasım var ne alsam ki öneri var mı öneri
Ay bak yine cıktı aklımdan alla alla bi aklımda tutamıyorum onları. Tamam nar ağacı mı mücella mı?Sen git mücellayı nar ağacını alma sonra öneri iste
Ay bak yine cıktı aklımdan alla alla bi aklımda tutamıyorum onları. Tamam nar ağacı mı mücella mı?
ilk hangisiyle başlayım o zamanİkisi de
ilk hangisiyle başlayım o zaman
Vazgeçtim almadım kpss kitabı alınca karta yüklenmekten vazgeçtim. İlk kitap alışverişimde ikisini kesin alcam.O zaman şöyle diyeyim biraz daha kolay okunsun su gibi gitsin diyorsan Mücella, ama bana fark etmez diyorsan Nar Ağacı
kaldı 24 gün desene
off çok sinir bozucu bir kaç güne geçer bence yıl başı diyesir inşallah :)
Ayyy sorun bende değilmiş :)
ilk hangisiyle başlayım o zaman
Hmm o zaman iyi ki akşam hafif yemişim kendimi yarına saklayımtamam hadi kızlar yarın gün sofranız benden ben cesminazda gün yaptık da bize bi ikram da bulunmadı dedirtmem
tabi tabi iyi yapmışsın, yarın bol börekli kısırlı gün var burdaHmm o zaman iyi ki akşam hafif yemişim kendimi yarına saklayım
anaaam kısırlar börekler yenmiş kaçırmışımmm
napıyonuz güncü hatunlar
ben depresyondayım bi süredir ama çıkıcam yakında
kitap yollama zamanı gelse keşkeee hatta mart gelsin bana 15412532 tane kitap alın
avukatım ben belediyede çalışıyorum kurum değiştirdimGünü yakın olanlardan biridaha oh ne ala
Biz napalım yaaaaa
Niye depresyondasın tatlım.
Yeni işn ortamın nasıl_ Hatta mesleğin neydi?
Hm Değişim hep güzeldir başta zor olsada. Zamanla gözlemledikçe yakın olağın kişilerle daha keyifli geçer zamanın inş.avukatım ben belediyede çalışıyorum kurum değiştirdim
alışmaya çalışıyom işte.. biraz da eski ortamımı özlüyorum falan.. azcık yalnızlık hissediyorum ama alışıcam inşallah canım
tamam hadi kızlar yarın gün sofranız benden ben cesminazda gün yaptık da bize bi ikram da bulunmadı dedirtmem
anaaam kısırlar börekler yenmiş kaçırmışımmm
napıyonuz güncü hatunlar
ben depresyondayım bi süredir ama çıkıcam yakında
kitap yollama zamanı gelse keşkeee hatta mart gelsin bana 15412532 tane kitap alın
Harikasın tatlım ellerine sağlık geliyorum hemen pis boğaz ben
Harikasın tatlım ellerine sağlık geliyorum hemen pis boğaz ben
Vikitap hani acılıyordu bana tüm garezi heralde ben vi kitap profilini güncellemeyeeğim. 1000kitap ı güncelleyeceğim. Bana sıra gelince ekran görüntüsü alırım sizin için. Gün arkadaşım kimsede onun için girer bakarım anca vikitaba.
tabi girebilirsem buz gibi soğudum siteden tüm şevkimi kırdı.
1000 kitap üyelik ismimi yine yazıyorum. _Simurg_m