- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #4.021
bana da iki türlü de uyar
konumuzuSiziSeviyorumDemismiydim açacak idi, gelsin o da bakalım
sayı böyle kalsın diyorum ben de, katılım olsun, hatta katılacaklara soralım bakın aktif olacaksınız di mi ona göre diye
yoksa sadece kitap yollamak hiç zevkli olmuyor
bana da iki türlü de uyar
sayı böyle kalsın diyorum ben de, katılım olsun, hatta katılacaklara soralım bakın aktif olacaksınız di mi ona göre diye
konuya burdan devam edicektik sanırım.bana da iki türlü de uyar
süpersin, bol bol kaynaşalımUstume alinip cevapliyorum
Bu sene kaynasacagim söz. Ben de kotu hissettim kendimi burada aktif olmayinca.
ay evetkonuya burdan devam edicektik sanırım.
süpersin, bol bol kaynaşalım
Asmuarkadaşlar sayı böyle kalsın bence alımları kapatalım.Gelmek isteyene "Seneye inşallah cinimm " diye gıcıklık yaparız
ben de 2 grup olursa yokumgeçmiş msjları okumaya başlamadan yorumumu yazayım kızlar. 2 grup olacaksa ben katılmam grubunuz bozulmadan devam edin. Geçen sene biliyosunuz ikinci grup ta kaldım pekte mutlu kaldığım söylenemez.
Bir kaç ay 2 kişiye gün yapmak sorun yaratmayacaksa benimde çözümüm bu. Mesajları okuyaraktan geliyorum.
ben hemfikirim2017 günü katılım list.
Son liste budur değil mi kızlar?
xyzt-5544 minerva1988 _meLinDa_ kalinkaselin Skosnob __giz__ loliss - @kitap_asigi
SiziSeviyorumDemismiydim - @melikeeee
azra2004 DonukPudra _Lavin_ - @__ATALANTE
_bloom_ - Y yesil_zeytin_
Yeni başlık açacağım ve kura hazırlayacağım. Sabah yoğundum bakamadım.
Son msjları okuduğuma göre liste budur ve 4 ay çift kişinin günü olacaktır konusunda hem fikir mi herkes?
Onaylayanlar msjı beğenirse bende gönül rahatlığıyla kura hazırlığına girişeyim.
Çift olacak ayları da seçelim tabi.
hiç fark etmez benim içinKızlar, çift ayların üst üste 4 ayda olup bitmesi sizler için sorun olur mu, yoksa birer ay arayla mı yapalım, bu konudaki fikirleri de söyler misiniz?
Kızlar, çift ayların üst üste 4 ayda olup bitmesi sizler için sorun olur mu, yoksa birer ay arayla mı yapalım, bu konudaki fikirleri de söyler misiniz?
hiç fark etmez benim için