- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #4.041
Ay senin gününü darma duman ettik demiKonuyla alakasiz olacak ama bugun kargo bekleyim mi ki
Yok canim darma duman olmadi. Ben heyecanla takip ediyorum konulari sorun yok :)Ay senin gününü darma duman ettik demi
Günde olmadığım için takip edemiyorum. Kaç kişi kaldı göndermeyen ona göre bittiğinde başlık açayım.
Eşimin de ismi öyle. Ben alışığım. Ama babaannenin ismi daha hoşuma gidiyorrevetKimlikteki ismim facabook ve instagramdaki ismim. Ama annem bana hiç o isimle hitap etmez. Babaannemin ismidir. Annem hep Şule demiş doğduğumdan beri. Okula başlayınca kimlikteki ismimi öğrendim Yani okulda , işte, arkadaş ortamında o ismim kullanılır. Aile ve akrabalar Şule der Yılan hikayesi gibi ismim var
@kitap_asigi canımm benim siparişim hala hazırlanma aşamasında. Çok gıcık oldum kitap yurduna. Zaten yıl sonunda cozutuyor iyice.
aaa senin ikinci ismin mi vardı? Hiç bilmiyordum bunca yıldır
Ne kadar tanidik bir durum
Ayni sacma cift isim sorununda kurtuldum 1 ay kadar once. 30uma ramak kala attim gitti ikinci ismi. onunla kimse hitap etmesin dedim
Dili surcenler olmuyor degil aliskanlik ama gormezden geliyorum
ikiye bölme derken ben de bunu kastetmiştim.Benim de aklıma şu geldi
Şu an 16 kişi gibi duruyoruz, 11+5 yerine 8+8 yapıp yaz sonunda bitirebiliriz
kışın olsun bence de çift aylarrKızlar, çift ayların üst üste 4 ayda olup bitmesi sizler için sorun olur mu, yoksa birer ay arayla mı yapalım, bu konudaki fikirleri de söyler misiniz?
Ayyy heyecannn umarım başlarda olurummTamamdır yeni başlığı açayım. Kagıtlara yazdım isimlerimizi. hangi 4 ay çift gün yapacağız o kesinleşsin kurayı cekeyim.
Tamamdır yeni başlığı açayım. Kagıtlara yazdım isimlerimizi. hangi 4 ay çift gün yapacağız o kesinleşsin kurayı cekeyim.
aaa senin ikinci ismin mi vardı? Hiç bilmiyordum bunca yıldır
Kura resimlerini mi cekeyim? Akşama yükleyebilirim o zaman telefondan resim yükleyemiyorum siteye:S @__ATALANTE
Başlığımızı açtım herkes anketteki ayı seçsin bakayım.
Kura resimlerini mi cekeyim? Akşama yükleyebilirim o zaman telefondan resim yükleyemiyorum siteye:S @__ATALANTE
Başlığımızı açtım herkes anketteki ayı seçsin bakayım.
He tamamyok kuzum resim yüklemene gerek yok kurayı sen çek bize hangi ay çıktığını söyle yeter
Anket nerde yaaa. hangi konu.??He tamamo zaman ankete koş hadi aaaaaa
Dur link atayım ama etiketledim ya.