- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.741
Yarın yapacağım inşallah canım.Günaydın kızlarrr
Eeee çekilişi ne zaman yapıyoruz şimdi
Kuzenimin Aralık'ın başında doğum günü var, onun için ve birkaç çocuk için daha da kitaplar seçtim onları da alacağım. en geç pazartesi günü sipariş vermem lazım
Siz katılıyor musunuz?Gunaydiin.
Cekilis heyecani baslamis burda ne guzel yeni heyecanlar
Ben de iyice heyecanlandim gunler gectikce kitaplarimin gelmesi de yaklasiyor.Var mi acaba bugun gelecek olan
Siz bilirsiniz. O halde çekiliş yapınca yeni konu açarım.Günaydın kızlar. Tüm kuralları kabul ediyorumİlk sayfayı değiştiririm sorun yok Ama bencede çekiliş yapıldıktan sonra başka bir topiğe geçsek daha hoş olur sanki. Bu topiği 2017 kitap gününde devam edelim ne dersiniz
Benim ki ancak temin edildi yazdı şimdi baktım bugün kargoya verilir heralde cumartesi gelir gibi tahmin ediyorum:)Gunaydiin.
Cekilis heyecani baslamis burda ne guzel yeni heyecanlar
Ben de iyice heyecanlandim gunler gectikce kitaplarimin gelmesi de yaklasiyor.Var mi acaba bugun gelecek olan
:) seneye katilisin papatyacim geleneksel hale geldi artık geleneksel 2. Kitap kurtları yılbaşı çekilişimerhaba kızlar
maalesef ben katılamayacağım.halbuki ne kadar çok istiyordum. çok da heves etmiştim.
bizim kurumda bu darbeden sonra işler durmuştu biraz. şehir dışına ya da yurtdışına pek çıkmıyorduk. işler yavaş yavaş toparlanmaya başladı. ve benim şimdiden aralık ayında 5 adet şehir dışı görevim çıktı. daha da gelecek biliyorum.
bu görevlere gitmeden önce ciddi hazırlık yapmam gerek. gidince de en az 1 gece, bazen 3-4 gece kalıyorum. bu durumda hem hediye almaya vakit ayıramayacağım hem de sizin takviminize uyum sağlayamayacağım. katılsam bile gereken özeni gösteremeyeceğim zamansızlıktan dolayı...
lütfen kusura bakmayın...özür diliyorum...
hediye fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayyy hadiibilmem kiiii
olabilir sanki
Yarın yapacağım inşallah canım.Sizlere de uyarsa...
Siz katılıyor musunuz?
Kimseyi atlamayayım, eksik kalmasın diye soruyorum kusura bakmayın.
Siz bilirsiniz. O halde çekiliş yapınca yeni konu açarım.
Çekilişi ve hediyeleri oradan konuşuruz. Hediyeler gelince orada fotoğraflarız.
( O da benim KK hayatım boyunca açtığım ilk konu olur :) )
Benim ki ancak temin edildi yazdı şimdi baktım bugün kargoya verilir heralde cumartesi gelir gibi tahmin ediyorum:)
merhaba kızlar
maalesef ben katılamayacağım.halbuki ne kadar çok istiyordum. çok da heves etmiştim.
bizim kurumda bu darbeden sonra işler durmuştu biraz. şehir dışına ya da yurtdışına pek çıkmıyorduk. işler yavaş yavaş toparlanmaya başladı. ve benim şimdiden aralık ayında 5 adet şehir dışı görevim çıktı. daha da gelecek biliyorum.
bu görevlere gitmeden önce ciddi hazırlık yapmam gerek. gidince de en az 1 gece, bazen 3-4 gece kalıyorum. bu durumda hem hediye almaya vakit ayıramayacağım hem de sizin takviminize uyum sağlayamayacağım. katılsam bile gereken özeni gösteremeyeceğim zamansızlıktan dolayı...
ben istediğim gibi hazırlanamayacağım. günlerim çok ters. daha önce bu yoğunluğu yaşadığım için biliyorum. yaşadığım şehir de hava limanı yok. ulaşım bile çok vaktimi alıyor benim. kısacası içime sinmeyecek.katılmanı çok istiyordum aslında.
yılbaşı için bir günde halledebilceğin şeyler aslında
diğer kitap günü de kitapyurdundan direk gönderiyorduk.
sen bilirsin ama katılmanı çok isterim
inşallah canım. çok teşekkür ederim.:) seneye katilisin papatyacim geleneksel hale geldi artık geleneksel 2. Kitap kurtları yılbaşı çekilişi
o nasıl oluyor ki....M maviduvar1 cım senin canın sağolsun, kitap gününe katılırsın olur mu o ocak ayında başlayacak
11 kişi her ay birimize kitap yolluyoruz:) bir kişi her ay istediği 10 kitaba ( fiyata göre sayı daha da artabiliyor tabi) sahip oluyor:)o nasıl oluyor ki....
Klasik altın günü gibi düşüno nasıl oluyor ki....
Papatya, katılamayacak olmana üzüldüm.merhaba kızlar
Vikitap'taki listelere bakalım, denildi. Hoş benim vikitap üyeliğim yok. Almak istediğim kitapların listesini yapar buraya yazarım.Tanıtım topiği de açacak mıyız? Yoksa sadece vikitap profilini mi baz alıyoruz?
anladım. haklısın sende.ben istediğim gibi hazırlanamayacağım. günlerim çok ters. daha önce bu yoğunluğu yaşadığım için biliyorum. yaşadığım şehir de hava limanı yok. ulaşım bile çok vaktimi alıyor benim. kısacası içime sinmeyecek.
çok naziksin..
çok teşekkürler
umarım sayı açısından bir sıkıntıya sebebiyet vermem
Cesminaz ,tabii ki. Hemen düzelttim.Ellerine sağlık K KenyaliZehra ciğim
Ufacık bir öneri olarak, kesin ve net tek gün kargoya verilsin demek yerine (ben çalıştığım için kargoyu göndermesini annemden rica edeceğim mesela, ona illa şu gün ver kargoyu demem hoş kaçmayabilir) bikaç günlük ufak bir aralık mı koysak acabaMesela 15-19 arası gibi. Kendi adıma annemi zor durumda bırakmış olmazdım, iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?