- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Aaaaa işten mi ayrılıyorsun sen?
Bir sorun yoktur umarım?
Ben de katılmak isterim ama Mayıs sonu gibi olursa. Arada zaman olsun ki tatlılığı artsın
yok canım sözleşmeli çalışıyorum ben. sözlemem haziran sonunda bitiyor. çok çok yüksek bir ihtimalle yenilenmeyecek.
Farklı iş mi bakmayı planlıyorsun yoksa memuriyet falan mı?
Allah gönlündekini versin.
30 iyiymiş, benim 100 falan
Aaaaa işten mi ayrılıyorsun sen?
Bir sorun yoktur umarım?
Ben de katılmak isterim ama Mayıs sonu gibi olursa. Arada zaman olsun ki tatlılığı artsın
bulunduğum yerde özel sektör yok zaten. memuriyet olursa ne ala. olmazsa da kısmet, bir yerden başka bir şey çıkar belki
Allah gönlündeki gibi versin. Belli olmaz belki çalışmayı düşünmezsin ilerde.
olur bana , uyar
25 mayıs- 1 haziran arası katılamam
ama onun dışındaki tarihlerde katılırım ben de yine 2. çekilişe
Haziran ilk hafta nasıl olur?
2-6 Haziran katılımcıları alır, 6'sı akşamı duyurusunu yapıp bir sonraki hafta kargo işlerini hallederiz?
2-6 Haziran katılımcıları alır, 6'sı akşamı duyurusunu yapıp bir sonraki hafta kargo işlerini hallederiz?
bana şimdilik uyar. o zaman bir değişiklik olmazsa
bana da uyar
hem o zamana elimizdeki kitaplar da azalmış olur biraz
bana da şimdilik uyar
ayy canıımm çok teşekkür ederim. hepsi çok güzeller en kısa zamanda resim yüklücem :)
ayy canıımm çok teşekkür ederim. hepsi çok güzeller en kısa zamanda resim yüklücem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?