- Konu Sahibi elenaferrante
-
benim kurban niye resim paylaşmıo
benim kitaplarım nerde acaba
Kubanımın kitabı temin edilmişbugün kargolansa yarın elinde olur büyük ihtimalle.
Fatoşcum ben kitap almamaya söz verip alıyorum bir şekilde her zaman. Ama sanki her ay çekilişle kitaplar gelse benim okunacak kitaplar yığınım azalmayı bırak çoğalacak gibi.
Ama her ay çekiliş yapılır, her ay katılınmayabilir demi? Sonuçta forumdan başka arkadaşlar da katılıyorlar.
ben varımmmmmmmmm
günaydın matmazellerrrrrrrrrrrrrr
Günaydınlar,
Mayıstaki çekiliş için öncülük yapacak birileri aranıyor.....
:):)
Mayısa katılabilir miyim bilmiyorum ama katılmasam da öncülük edebilirim, benim için zevk
günaydın kızlarrr
kurbanım merak etme kargon dün çıktı yolda yarın inş elinde olur
günaydın kızlarrr
kurbanım merak etme kargon dün çıktı yolda yarın inş elinde olur
biliyordum
Kesin benimdir, en çünkü bana gelen kargolar 2-3 gün falan sürebiliyor.
Sonunda buldum kendimi
Günaydın kızlar
Datlucadu tekrar tesekkur ederim cok memnun oldum ben hediye kitaplarimdan.. kesene bereket canimmmm
Evde okunmayi bekleyen cidden 30 kitap falan var katilmayi cok isterim ama evdeki dag gitgide buyuyo..
Ben yine de acik kapi birakayim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merak edenler kulübü kuralımben de benimkileri çok merak ediyorum
Günaydın kızlar
Datlucadu tekrar tesekkur ederim cok memnun oldum ben hediye kitaplarimdan.. kesene bereket canimmmm
Evde okunmayi bekleyen cidden 30 kitap falan var katilmayi cok isterim ama evdeki dag gitgide buyuyo..
lawinn bana gelcek dımı kargoların :111: onun için benim yazıklarımla ilgilenmiyosunama kaçmaz bebek
Günaydın kızlar
sana da küstüm hiç biriniz bana haber vermediniz bu çekilişi
ben de aynı durumdayım, sürekli birikiyor. olsun hiç rahatsız değilim
ben işten ayrılana kadar çekilişlere katılabilirim. temmuz sonrası için söz veremem dostlar
bir sonraki mayıs sonu ya da haziran başı olsun bence. nisan bitti sayılır zaten.
ben de aynı durumdayım, sürekli birikiyor. olsun hiç rahatsız değilim
ben işten ayrılana kadar çekilişlere katılabilirim. temmuz sonrası için söz veremem dostlar
bir sonraki mayıs sonu ya da haziran başı olsun bence. nisan bitti sayılır zaten.
öncelikle bu gruptan kimler ikinci çekilişe katılacak onu belirleyelim bence
ben katılırım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?