- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
güzel olur
nşan bohcası hazırlıyosun sanırım. kokulu sabun koy nişanlınınkine güzel koksun
Her ay bir kişinin öncülüğünde olabilir bence. Keyifli oluyor. Hatta kapsamı da değiştirebiliriz bence.
Kızlarrrr bu arada yardımınıza ihtiyacım var. Benim giib evlenecek bir kızcağıza yardım eder misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709434&p=34864771#post34864771
Malesef yardımcı olamayacağım. Ben gereksiz görüyorum böyle işleri, bir tek biz karı-koca alışverişe çıktık. Sadece ikimiz için hazırlık yaptık.
Kokulu sabun güzel fikirmiş. Hemen yattı aklıma. Aslında kokulu keseler de olur dimi, lavanta falan oluyor ya.
Malesef yardımcı olamayacağım. Ben gereksiz görüyorum böyle işleri, bir tek biz karı-koca alışverişe çıktık. Sadece ikimiz için hazırlık yaptık.
Evet onlarda cok harika olur.
Aynen katılıyorum. Ama gelde annelere laf anlat. Nişan yüzüğümü kıyafetimi nişanlımla aldık. Annem burnumdan getirir ama hala....
He he valla ben alt yapıyı sağlam tutmuştum. İstemediğimi o kadar net belli ettim ki kimse karşı çıkamadı.
O adetler ancak büyükleri memnun etmek için. Benim mutluluğum, benim evliliğim benim istediğim gibi olmalı diye düşünüyorum. Hiçbir çeyiz bohçası, gelinlik alışverişi, hiçbir takı-toka evliliğime sağlam başlamanın önkoşulu değildi. Ufak ufak tabuları yıkmak gerek
günaydın , benimkiler kargoya verilmiş
iki gün içerisinde ulaşır sanırım
yok ortaya konuştum
bende kendim alıp hediye paketi falan yapacaktım ama daha fazla oyalanmayayım dedim kitapyurdundan sipariş verdim.hem arkadaş şanslıymış birde hediye kitap gönderdiler
Kitaplarım geldiiiiiiii:) ama isim yok kimden geldigini nasil bilcem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?