- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Sosluuu ne kadar hizliiii
Benimki hala temin ediliyo yazio
Yolladigin arkadas foto eklesinnn cok heyecanliii
Onun icin de mi topik acsa fatoş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cekilişe katılmışmıydınız siz
dün akşam yola çıktı, istanbul olunca ulaşmış bugün kargo takibinden gördüm
evet açsın bence de
Ben değilim yani
Ben de pzt sipariş vereceğim.
Sosluuu ne kadar hizliiii
Benimki hala temin ediliyo yazio
Yolladigin arkadas foto eklesinnn cok heyecanliii
Onun icin de mi topik acsa fatoş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
msj atmıştım katılmak için ama ???
Topik açılmalı bence de. Aklıma geldi de hediyeler gelmeye başlasın diyeee oyalandım. İsterseniz birisi açsın topikciği, ya da ben gelince açayım.
Şİmdi Tunalı taraflarına gidiyorum, arkadaşlarımla yemeğe.
Çok haklısın ama çekilişi yapmıştık sen mesaj attığında.
Ama genel isteğe göre çok değil 2-3 hafta sonra tekrar çekiliş yaparız belki :)
Belki kapsamı değişir, genişler. O zaman sen de çekilişte olursun. Ol yani, güzel olur.
Merhaba bayanlar sosluya çıkan şanslı benim sabah evden çıkmıştım kargo aradı geri döndüm. Çok güZel de mesaj yollamış çok mutlu etti beni sanki içime doğmuştu.belki sosu ve güloyu çok seviyorum ondandır.çok teşekkürler canım ama adını öğrenmedim ona üZüldüm
Merhaba bayanlar sosluya çıkan şanslı benim sabah evden çıkmıştım kargo aradı geri döndüm. Çok güZel de mesaj yollamış çok mutlu etti beni sanki içime doğmuştu.belki sosu ve güloyu çok seviyorum ondandır.çok teşekkürler canım ama adını öğrenmedim ona üZüldüm
Ayyyyy ama resim istiyoruz bizzzzzz
Yazdığı notu, hangi kitapları almış hepsini göster bize
Aksilik ya eşimin işyerine uğradık bende alışverişe çıkıncağım diye onun işyerinde bıraktım 10 kere de tembih ettim ama masasında unutmuş kitapları yani pazartesi paylaşacağım.nazara geldi bence.ama güneş çavmasını zaten istiyordum Martı ve mihmander i de kesin okuyacaklarım içindeydi. Ama en çok yazdığı not beni mutlu etti. Tekrar çok sağol
Güle güle oku AzracıAksilik ya eşimin işyerine uğradık bende alışverişe çıkıncağım diye onun işyerinde bıraktım 10 kere de tembih ettim ama masasında unutmuş kitapları yani pazartesi paylaşacağım.nazara geldi bence.ama güneş çavmasını zaten istiyordum Martı ve mihmander i de kesin okuyacaklarım içindeydi. Ama en çok yazdığı not beni mutlu etti. Tekrar çok sağol
vayyy alan almış hediyesini
ayda 1 tekrarlasakmıki acaba:26:
Her ay bir kişinin öncülüğünde olabilir bence. Keyifli oluyor. Hatta kapsamı da değiştirebiliriz bence.
Kızlarrrr bu arada yardımınıza ihtiyacım var. Benim giib evlenecek bir kızcağıza yardım eder misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709434&p=34864771#post34864771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?