- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.421
Ben okudum, inanılmaz güzel bir kitap Murakami inanılmaz bir yazar. Harika bir yazar ve kitap seçmişsiniz bence çok beğeneceksiniz.merhaba
haruki murakami okuyan var mı? 1q84 ü okuyorum şu an. 1. kitaptayım ve yarısına geldim ben de
Geçmiş olsun Marilyn inşallah her şey yoluna girince okursun canımKızçeler biliyorum burayı çok ihmal ettim ama 2 aydır bir halam bir babam ameliyat oldu kitap falan okumak mümkün değil yani mümkün tabi de ben okuduğumdan bir şey anlamıyorum. Ama ilk defa elimde bilimkurgu türünden bir kitap var ve bitirip sizinle paylaşacağım.
Öptüm sizi
Bende de var o kitabı elimde okunacaklar listemde çok güzel diyorlar en kisa zamanda okuyacagimmerhaba
haruki murakami okuyan var mı? 1q84 ü okuyorum şu an. 1. kitaptayım ve yarısına geldim ben de
Feraceli yusuf ile Züleyha hakikaten güzelmiş 2 günde bitirdim hatta arkadasa da verdim şimdi o okuyorAynen 2-3 güne bitirirsin en fazla ben beğendim mucella kitabınıda bi ablam hediye etmişti la sonsuzluluk heceside okunmayı bekliyor
- @
Aynen bende başta adapte olamadım ama sonra akıcı geldi ayy ben bi arada elime bayadır kitao almadım derslerden unuttum kitap okumay8Feraceli yusuf ile Züleyha hakikaten güzelmiş 2 günde bitirdim hatta arkadasa da verdim şimdi o okuyoranlatım tarzı çok değişikti ilk başta adapte olamadım ama alisinca konuya kendimi kaptırdım yani
Ahmet ümiti çok beğeniyorum bi program vardı orda çok begendim cidden zeki,akıllı bi adam k;taplarını okumak henuz nasip olmadıEki Görüntüle 1818969 Eki Görüntüle 1818972
Su an okuduğum kitap yeni başladım şimdiden begenecegime eminim ve tavsiye de ederim
Okursun ya derslerin bitince feraceli bende bayagi okumuyordum tekrar okumaya başladım çünkü her gittiğim yerden değişik tarzda kitaplar almaya başladım o kadar kitap oldu ki okumadan bitmeyeceklerAynen bende başta adapte olamadım ama sonra akıcı geldi ayy ben bi arada elime bayadır kitao almadım derslerden unuttum kitap okumay8
Evet kitapları çok güzel tavsiye ederim sadece bir kitabını sevmemistim ama hangisidir hatirlayamayorum ama diğer kitaplarını hepsini beğendim okumalisin bir araAhmet ümiti çok beğeniyorum bi program vardı orda çok begendim cidden zeki,akıllı bi adam k;taplarını okumak henuz nasip olmadı
Ahaha banada öyle oluyor bazen alıpta giyilmeyen kıyafet gibiOkursun ya derslerin bitince feraceli bende bayagi okumuyordum tekrar okumaya başladım çünkü her gittiğim yerden değişik tarzda kitaplar almaya başladım o kadar kitap oldu ki okumadan bitmeyeceklerbak şu an elimde yeni 6 kitap evde de ayrıca yeni 9 kitap var işte okumayıp ama kitap almaya devam edince böyle birikiyor ya okuyacağım ya okuyacağım artik
Aynen fuarda görürsem alırım babişimden boll para koparcam çok kitap alcamEvet kitapları çok güzel tavsiye ederim sadece bir kitabını sevmemistim ama hangisidir hatirlayamayorum ama diğer kitaplarını hepsini beğendim okumalisin bir ara
Ahaha banada öyle oluyor bazen alıpta giyilmeyen kıyafet gibi
inşallah ya birsürü kitap ne kadar da güzelAynen fuarda görürsem alırım babişimden boll para koparcam çok kitap alcam
5 aydır yeminimi bozmadım vallaha helal banaevet tam olarak öyle hatta çok beğenerek alıpta giyecek ortam bulamadığın kıyafet gibi oluyor
inşallah ya birsürü kitap ne kadar da güzel
Sakin ol feraceli dur derin bir nefes al kitap almaya gittiğinde sağa sola koşma tamam mi5 aydır yeminimi bozmadım vallaha helal banaalmıcam dedim almadım ama fena cozutucammm
canimmmmmmCanlarımmmmm