- 9 Ocak 2015
- 19.208
- 79.786
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.441
Söz verememSakin ol feraceli dur derin bir nefes al kitap almaya gittiğinde sağa sola koşma tamam mi
canimmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz verememSakin ol feraceli dur derin bir nefes al kitap almaya gittiğinde sağa sola koşma tamam mi
canimmmmmm
MarilyinimmCanlarımmmmm
Dimi ya bende şuan öyleyim sadece 2 kitap okudum bu ayAy Allah'ım 2 aydır tüm evren işbirliği yapmış gibi bana kitap okutmamaya and içmiş sanırım. Şimdi de evde tadilat var.
Solaris bitmedi henüz ama acayip bir kitap. Keşke bitirsem de size de anlatsam
Kafa kağıdını okumanı öneririm bazen uçlarıda okumak lazımEki Görüntüle 1819069
Yeni kitabım bu aralar ufkumu genişletmek adına gerçekten çok uç tarzlarda kitaplara merak sardım Necip fazilin konferanslarindan oluşan 5 cilltlik serinin 2. Cisi hepsini okumayacagim konu olarak bunu merak edip aldım elime
Deliricem Feraceli ya Okuyamıyorum. Beynim şişiyor tüm gün, okuduğumdan bir halt anlamıyorumMarilyinimm
Dimi ya bende şuan öyleyim sadece 2 kitap okudum bu ay
Tadilat yüzünden miDeliricem Feraceli ya Okuyamıyorum. Beynim şişiyor tüm gün, okuduğumdan bir halt anlamıyorum
Evet. Bir de aylardır, hastanelerden fenalık geldi. Sıkılıyorum çok çabukTadilat yüzünden mi
Hayırdır niden hastenelerdesinEvet. Bir de aylardır, hastanelerden fenalık geldi. Sıkılıyorum çok çabuk
Önce halam ameliyat oldu, 1 ay halama baktık annem ben kuzenim dönüşümlü tam halam iyileşti derken babam ameliyat oldu, sonra 3 kere acillik olduk falan.Hayırdır niden hastenelerdesin
Cok geçmiş olsun ya hastanelerden nefret ederim allah kimseyi düsürmesinÖnce halam ameliyat oldu, 1 ay halama baktık annem ben kuzenim dönüşümlü tam halam iyileşti derken babam ameliyat oldu, sonra 3 kere acillik olduk falan.
Doktor, iğne falan göresim yok
Aynen aynen. Sağol canımCok geçmiş olsun ya hastanelerden nefret ederim allah kimseyi düsürmesin
Kolay gelsin canım inşallah olursun kısa sürede ya oluyor bazen öyle Solaris bitince De merakla yorumlarını bekliyorumAy Allah'ım 2 aydır tüm evren işbirliği yapmış gibi bana kitap okutmamaya and içmiş sanırım. Şimdi de evde tadilat var.
Solaris bitmedi henüz ama acayip bir kitap. Keşke bitirsem de size de anlatsam
aklımda olsun canım teşekkür ederimKafa kağıdını okumanı öneririm bazen uçlarıda okumak lazım
Oyy bu ne hız ayo necip fazılın kitapları öyle ama bi reşat nuro akıcılığı beklenemezEvet buda yeni kitabım Necip Fazıl bitti biraz ağır bir kitap anlatım falanda öyle hani konferans konuşması zaten o nedenle böyle baya seminer tarzında
Mevlana dan Mesnevi öyküleri okuyorum kuzenimden aldım çok hoş hikayeler var içinde e bende okuyum dedim o zaman
Eki Görüntüle 1819280
Evet çok hizliyim gaza geldim bir kaç kitap sonra yine ara veririmOyy bu ne hız ayo necip fazılın kitapları öyle ama bi reşat nuro akıcılığı beklenemez
Benide gaza getiriyorsun dersimi çalıştoktan sonra kitap okucam bugünEvet çok hizliyim gaza geldim bir kaç kitap sonra yine ara veririm
Oku oku kitap okumak guzeldirBenide gaza getiriyorsun dersimi çalıştoktan sonra kitap okucam bugün
KesinlikleOku oku kitap okumak guzeldir
Bunu da bitirdim çok hizliyiim 200 sayfa bişeydi zaten küçük Kıssadan hisse hikayeler vardı hemen bitti gideyim de başka kitaba karar vereyim benEvet buda yeni kitabım Necip Fazıl bitti biraz ağır bir kitap anlatım falanda öyle hani konferans konuşması zaten o nedenle böyle baya seminer tarzında
Mevlana dan Mesnevi öyküleri okuyorum kuzenimden aldım çok hoş hikayeler var içinde e bende okuyum dedim o zaman
Eki Görüntüle 1819280
Hayırdır nefes bile almadan okuyorsun galibaBunu da bitirdim çok hizliyiim 200 sayfa bişeydi zaten küçük Kıssadan hisse hikayeler vardı hemen bitti gideyim de başka kitaba karar vereyim ben
evet nefes almak yerine kitap okuyorum bugun marilyn Ay anneannemlerdeyim de napayım tv izleyemiyorum muhabbette işte bildiğin gibi 2 haftadır buralardayım artık muhabbette kalmadı kendimi kitaba verdim yarın evime dönüyorum ama alismistim burda hep bir hareketlilikHayırdır nefes bile almadan okuyorsun galiba