- 9 Ocak 2015
- 19.293
- 80.203
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.401
Hee madem üle almayakeğer alacaksan kitap bence pahalı o paraya değmezşaka bir yana j k rowling fantastik kitapları daha güzel yazıyor ben her türlü polisiyeyi sevdiğimden fena değildi ama sana buna vereceğin paraya ahmet ümit al diye öneririm hem denemiş olursun hikayede çok havada kalan yerler vardı ama görmezden geldim uzun yorum yapacak olursam eh alsanda olur almasanda kategorisine girdiririm sherlock gibi ama onun kadar iyi değil kısacası ikinci önerim sana dan brown olur gerçekten çok akıcı ve güzel kitapları aklıma da başka gelmedi şimdilik öneri
aman ne yeminmiş ya valla bana bile uzun geldi kızHee madem üle almayak
Ahmet ümit alıcam ama su yeminim bir dolmadı anam dolmak bilmiyi
Sorma ya mayıs ayında kitap fuarında öylebi çıkarıcam açısınp varyaaaaaman ne yeminmiş ya valla bana bile uzun geldi kızbiter inşallah sabret
O zaman Ahmet Ümit'ten Bab-ı Esar'ı okumalısın bence. Seversin de Mevlana ve Şems'le alakalı bir kitap. Seveceğinden eminim.Sorma ya mayıs ayında kitap fuarında öylebi çıkarıcam açısınp varyaaaa
tamam listeme ekliyorum o zaman teşekkürlermarilyn :)O zaman Ahmet Ümit'ten Bab-ı Esar'ı okumalısın bence. Seversin de Mevlana ve Şems'le alakalı bir kitap. Seveceğinden eminim.
Reca ederim :)tamam listeme ekliyorum o zaman teşekkürlermarilyn :)
Ben bu ara basılı kitap değil de Wattpad'de yazan bir arkadaşımın kitabını okuyorum. Wattpad hesabı olanlara megolin'in kitaplarını tavsiye ederim. Akıcı bir dili ve güzel karakterleri vardır.Napıyorsunuz bakalım ben aynı anda 2 kitap okuyorum bitince yazılarını yazıcam
Türü ne? Wattpadim yok vikitap var onu biliyormsunBen bu ara basılı kitap değil de Wattpad'de yazan bir arkadaşımın kitabını okuyorum. Wattpad hesabı olanlara megolin'in kitaplarını tavsiye ederim. Akıcı bir dili ve güzel karakterleri vardır.
Genelde romantik/macera yazar. Şimdi okuduğum mizah ama :)Türü ne? Wattpadim yok vikitap var onu biliyormsun
Hadi ismin ne ekliyim siniGenelde romantik/macera yazar. Şimdi okuduğum mizah ama :)
Vikikitap da var elbet
Bende hepsi var onların
Bende öyleyim ya o kitap yarım kalmaz aslaEn son okuduğum kitap Kürşat basar-basucumda müzik
Konu olarak beğenmedim çünkü hiç onaylamadigim bir konuyu normalmiscesine ve sanki karakter hakliymiscasina işlemiş yazar ama anlatım güzeldi yinede sıkılmadan ne olacak acaba diyerek okudum asıl kahraman evli ve evli bir adamla birbirlerine aşık oluyorlar falan konu olarak hoslanmadigim ve hatta sinir olduğum bir konu birdaha okurmuyum tabiki Hayır konuyu bilsem de okumazdim ama başladığım kitabı bitirmek gibi bir huyum var napayım zaten sonu da çok havada bitti öyle işte kitaptaki tek guzel şey Kürşat başarın üslubu bence
Yusu ile züleyhayı ramazan da okumuştum bayılırsın emin olEki Görüntüle 1814668 Sıradaki kitabım da Nazan bekiroglu yusuf ile Züleyha bakalım okuyunca yazarım burayaaslında bu arada bir sürü kitap okudum ama siteye girip yorum yapma vaktim olmadı şimdi hazır bir fırsat geleyim dedim ve yine gidiyorum
Evet aslında sıkılmadan okudum ama konuya sinir olduğumdan içine giremedim kitabınBende öyleyim ya o kitap yarım kalmaz asla
başladım üslubu falan çok değişik siirsel bir dille anlatmış hoşuma gitti bakalım zaten incecik kitap hemen biter benceYusu ile züleyhayı ramazan da okumuştum bayılırsın emin ol
Evet aslında sıkılmadan okudum ama konuya sinir olduğumdan içine giremedim kitabın
Aynen 2-3 güne bitirirsin en fazla ben beğendim mucella kitabınıda bi ablam hediye etmişti la sonsuzluluk heceside okunmayı bekliyorbaşladım üslubu falan çok değişik siirsel bir dille anlatmış hoşuma gitti bakalım zaten incecik kitap hemen biter bence