- 9 Ocak 2015
- 19.293
- 80.203
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.381
Qbemde pek sevmiyorum 2 yıldprda izlemiyorum zatenn bu dizidendenbıkarım bi kaç haftaya eminimHa güzel bişeye benziyor ilk bölüme denk gelmistim gerçi pek Türk dizisi izleyemiyoeum çok uzun ve bi yerden sonra bayıyor konular sıkılıyorum falan ama izlediğim üç beş dizi oluyor bazenben izlersem tv de yarışma Survivor falan izliyorum en sevdiğim yada netten yabancı dizi
Oo dead süper gidiyorsun vallaha maşallahVeee 2 kitap daha biter Sherlock holmes olum vadisi kitabı ve eyvallah kitabı sonunda bu eyvallahi bitirdim ya şükür yaniyarım kalan bir yeraltından notlar var onuda az az okuyorum bitecek bir gun şimdiki kitabım
Guguk kuşu polisiye yine Robert Galbraith kendisi j k rowling in başka bir mahlasi Sherlock gibi dedektif var cormoran strike onun maceralarını anlatan serinin ilk kitabı imiş ikinci kitap adı da ipek böceği o bende yok tabi ben Guguk kuşunu okuyunca size bilgi veririm ama güzel bir kitaba benziyor baya da kalın oh mis gibi toplam 543 sayfa beni bekler hadi bana kolay gelsin
Kendimi kitaplara adadım kız elimdeki kitaplari okuyup bitirecegim hem güzel de oluyor vallaOo dead süper gidiyorsun vallaha maşallah
Dimi insan rahat ediyor :)) bende sofienin dünyasını okuyorum birde la sonsuzluk heceso var onuda okucam aynı andaKendimi kitaplara adadım kız elimdeki kitaplari okuyup bitirecegim hem güzel de oluyor valla
Bemde kitap var ama hem odaklanamıyorum hem sıkılıyorum anlamadımEfferin ben siyasette dolanırken boş bırakmayın buralarıBen yine tembellik ettim, okuyacak kitap bulamadım, yarın bir çıkayım da kitap bakayım.
Allah Allah neden ki? Benim de bu ara bir okuyasım geliyor, bir kaçıyor.Bemde kitap var ama hem odaklanamıyorum hem sıkılıyorum anlamadımkitaba veremiyorum kendimi
Aa otur kitap oku marilyn yakışıyor mu sana Guguk kuşuna başladım baya da okudum 100 sayfa falan bende deli gibi okuyorum bu araAllah Allah neden ki? Benim de bu ara bir okuyasım geliyor, bir kaçıyor.
Araştırıyorım bu odak sorununu çôzmem gerekAllah Allah neden ki? Benim de bu ara bir okuyasım geliyor, bir kaçıyor.
Ay yok benim genel bir hal değil ya. Bu aralar okurken, yazarken felan olan bir şey.Araştırıyorım bu odak sorununu çôzmem gerekvidyo vs. İzlerkende bişe dinlerkende çok oluyor mu bakalım bu sorunu çôzücem
Benim her yerde oluyor buAy yok benim genel bir hal değil ya. Bu aralar okurken, yazarken felan olan bir şey.
Allah Allah dikkat dağınıklığı gibi bir sorunun mu var ki?Benim her yerde oluyor bu
İşte tamda bu sorun ilk okuldada vardı bu yüzden çok başarısız bi öğrenciydimAllah Allah dikkat dağınıklığı gibi bir sorunun mu var ki?
Ay kıyamam sana ya. Bir doktora git mutlaka Feraceli.İşte tamda bu sorun ilk okuldada vardı bu yüzden çok başarısız bi öğrenciydimorta okulda geçti baya düzeldim
Kendim birşey yapiyim eğer düzelmezse gidicem mutlakaAy kıyamam sana ya. Bir doktora git mutlaka Feraceli.
Süpersin vallaha beğendin demek bendemi alsam ozaman herkes beğenmiyor bu kitabıGuguk kuşu da biterçok hızlıyim ya 2 gün olmadan 500 küsür sayfayi bitirdim ya neyse genel olarak kitap güzel alıcı heyecanlı merak uyandiriciydi kısmen katili tahmin etsem de konu işleyişi tahminim dışındaydi ama beğendim Robin ve strike tam olarak watson ve sherlock gibiydi bence
Sherlock al istersen ama zevk meselesi ya herkes aynı değil sonuctaSüpersin vallaha beğendin demek bendemi alsam ozaman herkes beğenmiyor bu kitabı
Sherlockun bütün kitaplarını okudum :)) bu yazara benziyorsa eminim severimSherlock al istersen ama zevk meselesi ya herkes aynı değil sonuctaama aklından bir sayı tut serisi de güzel o daha heyecanli
eğer alacaksan kitap bence pahalı o paraya değmezSherlockun bütün kitaplarını okudum :)) bu yazara benziyorsa eminim severim