- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
- #1.361
Marilyn begenmedigini tahmin ediyorum, zira gercekten icinde cok iyi bir kitap var diyemeyecegim.Bunlar benim son 3-4 ay içinde okuyup da beğenmediğim kitaplar.
Süper vallaha bende bi kitapçı buldum 2. El satıyor ama yeminim dolmadı dahaÖyle yapıyorum ya. Üstelik benim kitapçımda sıfır kitaplar da oluyor. Hem temiz okunmuş kitap alabiliyorum, hem okumadığım kitapları değiştirebiliyorum hem de daha uygun oluyor fiyat olarak :)
Bende :)Marilyn begenmedigini tahmin ediyorum, zira gercekten icinde cok iyi bir kitap var diyemeyecegim.
Ben klasikleri okumayi tercih ediyorum,
Ben gerçek bir kitap kurduyum desem? Tür gözetmeden okurum. Klasiklerden beyaz dizi kitaplarına kadar her şeyi okurum olivia.Marilyn begenmedigini tahmin ediyorum, zira gercekten icinde cok iyi bir kitap var diyemeyecegim.
Ben klasikleri okumayi tercih ediyorum,
Benim de yeminim vardı ama bana yemin tutmuyor be FeraceliSüper vallaha bende bi kitapçı buldum 2. El satıyor ama yeminim dolmadı daha5 ay kitap almıcam diye yemin etmiştim ben burdanda alıyorum arada ucuza geliyor
marilyn monroe kesin bir kitap kurdusun. Yazi seklin, sectigin kelimeler, kurdugun cümleler hep bir indikatör buna.
Evet canım
Bi zararın görmedim vallaha tertemiz geldiler :) ama riskli bende risk almayı sevirem birazBen gerçek bir kitap kurduyum desem? Tür gözetmeden okurum. Klasiklerden beyaz dizi kitaplarına kadar her şeyi okurum olivia.
O yüzden böyle karma bir kitap listem olur her seferinde.
Benim de yeminim vardı ama bana yemin tutmuyor be FeraceliBen buradan hiç almadım, bilmiyorum. Açıkçası pek güvenemiyorum sanalda insanlara, malum akçeli işler.
Nerelerdesin sen yaEn son ay okuduğum kitaplar resim çektim ama yüklemiyor boyut büyük diye isimlerini yazayim bari
İlk kitabım
Ahmet Ümit masal masal içinde bir masal kitabı içinde 5 masal var hepsi birbirine bağlanan adı üstünde işte Kıssadan hisse veren bir varmış bir yokmuş çok hoş bir kitap masal sevenlere böyle merak ettirici bir günde okudum zaten
İkinci kitap rita hunter aşkın ateşi historical Romance tarzı bir kitap klasik aynı tarz judith okuyanlar bilir çok değişik bişey olduğunu söyleyemem işte benim gibi kafa dağıtmalik romantik okursanız olabilir güzel ama dedigim gibi çok beklenti verecek bir kitap değil
Üçüncü dördüncü beşinci diye giden kitaplarım bu bir seri fantastik bir seri 5 kitaptan oluşuyor alacakaranlık serisi tadında falan ama güzeldi yani hepsini birlikte aldığından sırayla hergün okudum cok heyecanliydi
Yazar Jennifer L Armentrout lux serisi 5 kitap opsidiyen oniks opal direniş köken diye işte dünyada yaşayan devletten baska kimsenin haberi olmadığı uzaylı luxen topluluğu var bir kız işte bu luxenlerden birine aşık oluyor falan filan işte alacakaranlık gibi başlıyor ama baya heyecanlı konu alakaranliktan daha aksiyonlu ve hiç beklemediğiniz şekilde olaylar ilerliyor falan birazda romantizm var bolca değişik bir seri nerden aklıma esti bilmiyorum tabi alasim gelmisti arada seri okumak güzel bence
E toplamda 5 + 2 den 7 kitap oldu baya iyi oldu tabi bu arada jillian michaels metabolizmanizi yönetin ve Zayıflamak için biraz vaktiniz var mı adlı kitapları okuyorum birazda diyet spor kitapları kattım araya aferin bana aynı zamanda sherlock Holmes e başladım bana kolay gelsin
Kitap okuyorum dizi izliyorum birde işten geç çıkıyorum zaten hemen gece oluyor kızNerelerdesin sen yaônce onun hesabını soormam gerek aet ümit hiç okumadım okumak istiyorum
Aynem ya gün nasıl bitiyor anlamıyorumKitap okuyorum dizi izliyorum birde işten geç çıkıyorum zaten hemen gece oluyor kız
Aynem ya gün nasıl bitiyor anlamıyorumbende yemi diziye basladım 1 yılın sonumda çok şükür
Hayat şarkısı :))ne izliyorsun bakalım neye basladin
Ha güzel bişeye benziyor ilk bölüme denk gelmistim gerçi pek Türk dizisi izleyemiyoeum çok uzun ve bi yerden sonra bayıyor konular sıkılıyorum falan ama izlediğim üç beş dizi oluyor bazenHayat şarkısı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?