En son ay okuduğum kitaplar resim çektim ama yüklemiyor boyut büyük diye isimlerini yazayim bari
İlk kitabım
Ahmet Ümit masal masal içinde bir masal kitabı içinde 5 masal var hepsi birbirine bağlanan adı üstünde işte Kıssadan hisse veren bir varmış bir yokmuş çok hoş bir kitap masal sevenlere böyle merak ettirici bir günde okudum zaten
İkinci kitap rita hunter aşkın ateşi historical Romance tarzı bir kitap klasik aynı tarz judith okuyanlar bilir çok değişik bişey olduğunu söyleyemem işte benim gibi kafa dağıtmalik romantik okursanız olabilir güzel ama dedigim gibi çok beklenti verecek bir kitap değil
Üçüncü dördüncü beşinci diye giden kitaplarım bu bir seri fantastik bir seri 5 kitaptan oluşuyor alacakaranlık serisi tadında falan ama güzeldi yani hepsini birlikte aldığından sırayla hergün okudum cok heyecanliydi
Yazar Jennifer L Armentrout lux serisi 5 kitap opsidiyen oniks opal direniş köken diye işte dünyada yaşayan devletten baska kimsenin haberi olmadığı uzaylı luxen topluluğu var bir kız işte bu luxenlerden birine aşık oluyor falan filan işte alacakaranlık gibi başlıyor ama baya heyecanlı konu alakaranliktan daha aksiyonlu ve hiç beklemediğiniz şekilde olaylar ilerliyor falan birazda romantizm var bolca değişik bir seri nerden aklıma esti bilmiyorum tabi alasim gelmisti arada seri okumak güzel bence
E toplamda 5 + 2 den 7 kitap oldu baya iyi oldu tabi bu arada jillian michaels metabolizmanizi yönetin ve Zayıflamak için biraz vaktiniz var mı adlı kitapları okuyorum birazda diyet spor kitapları kattım araya aferin bana aynı zamanda sherlock Holmes e başladım bana kolay gelsin