- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
- Konu Sahibi marilyn monroe
Reşat nuri Güntekin çalıkuşu ve miskinler tekkesi bi harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super bir topik olmus. eline, koluna, beynine saglık. Ben de cok okurum (dum). bebekten sonra pek zaman ayıramıyorum ama haftasonu temizlik olayını halettikten sonra okumak için epey zamanım olacak. benim de kitaplığımda olmazlardan Aziz Nesin va Sabahattin Ali. Sevgili Marilyn'ın önerdiği kitap "Kürk Mantolu Madonna" harika bir kitap, insan ruhu üzerine analiz ancak bu kadar yalın yapılır. Tavsiye ederim. Su an hangi kitabı okuyorsunuz? Bundan birkac yıl once bir kitap grubumuz vardı. Grubumuz bir kitap seçerdi.
15 günde bir bulusur ve okuduğumuz kitap ile ilgili fikirlerimizi paylaşırdık. belki online olarak yapılabilir.
Dövüş Kulübünü okudum ama Hakan Günday okumadım hiçYeralti edebiyati da severim tur olarak tavsiye ederim. Su meshur dovus kulubu filminin kitabi superdir.
turklerden de hakan gundayin tum kitaplari ozellikle kinyas ve kayra, piç...
Bu akşam ben de yeni bir kitap secer ve sizinle paylasırım. Sefilleri tekrar okumak istiyorum.Canım konun güzel gidiyor keyifli haftalar dilerim epey yoğun çalışıyoruz
kitaba devam ediyorum ama o kadar yoğunuz kı bu ara günde 5 sayfa anca okuyorum
biticek ınsallah bigün =))
Simyacı benim çok sevdiğim bir kitaptır. her nasılsa Semerkand hala okumadığım bir kitap. listemde okuyacağım, niyetim var.Acı çikolata kitabım az evvel yolculuk dönüşümde bitmiş bulunmakta. Yarısını da yolculuk sırasında giderken okumuştum, şun kitabım yok ve 1 saat daha yolum var:/ geleyim kitaba; gerçekten dili, konusu, anlatımı ve olayları hem çok ilginç hem de çok güzeldi. Ben bu tarz kitapları çok sevdiğimi Acı Çikolata ile bir kez daha anladım. Okumak isteyen ama kararsız olan herkes okusun. Kesinlikle kütüphanemizde olmalı Şimdiii geleyim soruma sizce Amin Maalouf Semerkant mı olmalı yeni başlayacağım kitabım yoksa; Paulo Coelho'dan Simyacı mı?
Ben bu sene aldım simyacıyı özel baskısından, çok merak ederdim ama hiç okuma fırsatım olmamıştı. Geçen gün de Semerkand'ı tertemiz bir 2. el bulunca hooop attım çantaya:) neyse biraz daha düşüneyim ben en iyisi:)Simyacı benim çok sevdiğim bir kitaptır. her nasılsa Semerkand hala okumadığım bir kitap. listemde okuyacağım, niyetim var.
Simyacı ilginç bir kitap, benim açımdan.
tam 2 kez okumaya niyetlenip de bitiremediğim, 3. seferde bitirdiğim bir kitap. ilk çıktığı sene ablam almıştı bana. 14 yaşındaydım, haliyle o yaş için ağır bir kitaptı ve bitiremedim. lisede okurken felsefeye kafa yorduğum yıllarda Sofi'nin Dünyasını çok sevdiğim için elime alıp okuyayım dedim ama yine olmadı. yarısına gelmeden bıraktım.
3. kez üniversitedeyken niyetlendim, itiraf ediyorum ortasına kadar sıkıldım biraz, durağan ilerliyor çünkü, bense daha sürükleyici kitapları severim ama ortasından itibaren su gibi akıyor.
kesinlikle okunması gereken bir kitap.
marilyn benim motivasyonum kalmadı yatarken nette takılıp sonra gümmm uyuyorum ama bugün başaracagımevet canlar, bugün kimler hangi kitabı okuyor?
ben Zeno'nun Bilincini arkadaşımda unuttuğum için bugün Agatha Christie'nin Cinayetler Merdiveni'ni okuyorum