- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.301
Tamam simdi hangi topikteyiz nereye bildirim yapiyoruz. Se nereye ben orayaYok burdaydın ben seni burda gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam simdi hangi topikteyiz nereye bildirim yapiyoruz. Se nereye ben orayaYok burdaydın ben seni burda gördüm
Gel biz efsere uçalım buraya ben genelde kitap bitince yorumumu yazıyorum uzun uzun egsere ucuyoz atlaTamam simdi hangi topikteyiz nereye bildirim yapiyoruz. Se nereye ben oraya
Canım benim Şubat ayında mülakatım var harıl harıl ona çalışıyorum. Anayasa hukuku kitabı da bu topiğe pek uymazmarilyn monroe canım sesin soluğun çıkmıyor hiç özledik deadline sen napıyon kız ben bu ay okuyayım toplu yazım gelecek :)
Oo kikay gelsib bol bol sabır diliyorum sana hukuk fena zorCanım benim Şubat ayında mülakatım var harıl harıl ona çalışıyorum. Anayasa hukuku kitabı da bu topiğe pek uymaz
Az kaldı şubat ayında buralardayım ızun bir okunacaklar listem var ölmez de sağ kalırsam sizinle paylaşacağımOo kikay gelsib bol bol sabır diliyorum sana hukuk fena zor
Tamam canım çok sevindim Deadda yogun baya onunlada görüşemedimAz kaldı şubat ayında buralardayım ızun bir okunacaklar listem var ölmez de sağ kalırsam sizinle paylaşacağım
Zor yavrum ya.Tamam canım çok sevindim Deadda yogun baya onunlada görüşemedim
Haklısın canım..Zor yavrum ya.
Çok yoruluyorum inan buraya girmeye vaktim de takatim de kalmıyor. Okuyorum ara ara elbette ama şurada paylaşmaya mecalim yok.
İnşallah toplu bir bildirim yapacağım.
Sen neler yapıyorsun?
Çok sevindim dônemene :) bende kolları sıvıyorum zamabMerhaba, hanımlar.
Uzun zaman oldu değil mi? Haydi biraz canlanalım. Ben yarın kitaplığımın tozunu alıp, sizler için ayırdığım kitaplarımı derleyeceğim.
Sizleri de bekiyorum :)
haydi bakalım, o vakit :)Çok sevindim dônemene :) bende kolları sıvıyorum zamab
Valla ben okuyorum kitap ama yazmıyorum buraya siteye arada girip çıktığım icin en son okuduklarımi eklerim bir ara o zaman seni gördüğüme sevindim marilynhaydi bakalım, o vakit :)
Çok özledim, bu başlığı, bu başlıktaki sohbetlerimizi :)
Aynen bende çok özledim :)haydi bakalım, o vakit :)
Çok özledim, bu başlığı, bu başlıktaki sohbetlerimizi :)
ben bu kştabı hala okumadım ya aldım ya neyse başlarım bir ara bu aralar kafam çok yoğun daha rahat şeyler okuyorumEvvveeet açılışı ben yapıyorum o zamanEki Görüntüle 1772976