- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
- #1.121
Taaam 10 gün olmuşYeni dostum :) Eki Görüntüle 1620822 Bu kitabın filmini geçen sene izledim.geçen bi akrabamızın kitaplığında görünce ödünç olarak almak istedim.bakalım filmi mi güzel gelecek?,kitap mı? ama genelde filmi çıkan ve filminide izlediğim kitapların hepsinde en çok kitap bana keyif verdi
Kolay gelsin marlyhello kendi topiğine yabancı geldi :)
bir sürü kitap okudum bu arada. liste uzun love stroyler psikolojik gerilimler, polisiyeler. foto çekmem lazım ama bayramdan sonrabayram temizliği yapıyorum çünkü :)
sağol canım.Kolay gelsin marly
Ben burdayken kalmaz merak etmesağol canım.
bayramdan sonra toparlanırım artık. topikcağızımın boynu bükük kalmasın :)
Eveeeet tam 10 günde bu kitabı bitirdimEki Görüntüle 1631254
Yeni kitab. ımm
Bu aralar tarihten acayip zevk alır oldumAma ard arda 2 -3 tarih kitabı okumuyorum 1 tarih araya bir aşk sıkıştırıp kafamı dağıtıyor sonra tekrar tarih elimde 2-3/tanede daha tarihle ilgi kitap var
Hadi bana iyi okumalar
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba, ben de aranıza katılmak isterim. Oldukça yararlı bir topik olmuş :) başladığım kitap:
Hoşgeldin canım aramıza
Keyifli okumalar orhan kemali çok severim
Merhaba Math :) geçmiş olsun. Keşke herkesin okumamak için tek nedeni senin şikayetlerin olsa :)Selam ben geldim :) kac haftadir kitap okumuyorum çünkü mide bulantısı çekiyorum ve kitap okumaktan bile tiksindim. Ama kitap okumayi coooookkk ozledim.
Yeni okulum da her gun 1ders saati kitap okuma saati oluyomus cok sevindim bu duruma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?