- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
- #1.101
güzel kitap ya bende okumuştum birkaç ay önce biraz aksiyon değilde düşündürücü buluyorum sherlock kitaplarını çok gizemli bir havası var ama seviyorumTamam o zaman sıradaki parçam sherlock holmes 'ten "gerçekler kanıt ister " olsun :)
çok hoş bende mi katılsam neEvet bende hep önce filmin kitabını okuduğum için filmleri sevmiyorum
Aynen bende daraldım bitirdim sonunda
Yemek yarışmasına katıldım dakazen müdürüm sağolsun kızarttı
tesekkürlerçok hoş bende mi katılsam nehayırlı olsun bende moda yarışmasına katıldımkaç kez kimse beni kızartmadı ya neyse yemek yarışması fazla hoş benim katagoriyi bekliyorum kurabişler
Bnde yeni kitaba baslamadan iki üç film izliyeyim diyorum ama dizi izlemeyeli 2 sene oldu sanırımmath27 .!.:Bugünlerde kitabı açamıyorum bile. Nerde saçma programlar var onları bulup izliyorum günümü öldürüyorum resmen. Yarın için kendime söz veriyorum en az 50 sayfa. Tabi bebiş iyi olursa:)))
film izlerim ama dizi izlesem keşke daha önce eleştirdiğim kadın programlarını izliyorum o daha da vahim bi durumBnde yeni kitaba baslamadan iki üç film izliyeyim diyorum ama dizi izlemeyeli 2 sene oldu sanırımdizi hiç izlemem film daha keyifli
filmi mi varmış hiç duymamıştım. merak ettim izleyeyim ben de bari. cinsellik çok fazla değildi ya çok romantik gelmişti bana hatta. seneler sonra kavuşmaları, o senelerde kadını hiç unutmayışı falan.bir tek kavuştuklarındaki sevişmeleri sarkık vücutlarıyla falan bana itici geldi ama o bile yine de romantiktiHanginizdi hatırlamıyorum ama 'KALERA GÜNLERİNDE AŞK'okuyorduxpreiaZ dı galiba işte bende bugün ne izlesem diye düşünürken ona denk geldim izliyeyim bi dedim ehhh işte ama tavsiye etmem çünkü cinsellik çok ama çok fazlaydı kitapta öylemi eğer öyleyse alamıcam midem bulanıyor artık
ayy kek mi sıradaki tam benliktesekkürlerKeklere katıl bnece oda hoş Ben katılamıcam çünkü şu sıralar kilo vermem pek iyi gitmiyor veremyorum o yüzden kek yiyemem
Komşuna getirirsin yada sokakta gördüğün birine bile ısmarlaya bilirsin :)ayy kek mi sıradaki tam benlikama burda kek kalıbım yok ya birde evde benden başkası yok yapsam ben yerim yersem kilo veremem bende ay çok arada kaldım
ya yaptım keki feraceli sonra tam konu açcam 5 dk önce biri konu açmasın mı aynısından elimde patladıKomşuna getirirsin yada sokakta gördüğün birine bile ısmarlaya bilirsin :)
İyi yaptınya yaptım keki feraceli sonra tam konu açcam 5 dk önce biri konu açmasın mı aynısından elimde patladıişe götürüdüm bende yedirdim arkadaşlara napayım
senin tarif çok hoş bende yapcam ondanİyi yaptın
Canım filmi dün izledim. İtiraf ediyorum "cinsellik o kadar çoktu ki" demenden "nefromanyak" gibi bir film bekledimxpreiaZ
Demek kitapta cinsellik çok yok buna sevindim
Filmi izledikten sonraki yorumunu heycanla bekliyorum... bende mest oldum hikayeye ama cinsellik o kadar fazlaydı ki tiksintiden hikâyeye gelemedim
Yaş 20 ben sevemedim canım renkler ve zevkler tartışılamazCanım filmi dün izledim. İtiraf ediyorum "cinsellik o kadar çoktu ki" demenden "nefromanyak" gibi bir film bekledimAma hiç de öyle abartı bir cinsellik yoktu filmde. film de oldukça iyiydi. Hatta başrol oyuncuları dışında herşey benimde hayalime o kadar benziyordu ki Gabrielin tasvir yeteneğinin de oldukça kuvvetli olduğunu düşündüm. film kitabın özeti gibi olmuş ama. Kitap çok daha ayrıntılı ve başka olaylar da var.
Senin yaşın kaçtı canım acaba? Kitap önerisinde de yaşa dikkat etmem lazım sanırım.
Cinsellik oldukça fazla diyeceğim tek film nefromanyak (türkçe çevirisi :itiraf) ama onun bile konusuna bayıldım. Çok iyi film yapmışlar dedim.
Tamam canım 27 benim de. Elbette zevkleri tartışmıyoruz ki zaten sadece yaş da önemli bir faktör beğenide demekki bunu belirttim. Benim için konusu olduğu sürece cinselliğin olması yada olmaması çok önemli değil. Filmi beğenmediysen kitabı önermem sanaYaş 20 ben sevemedim canım renkler ve zevkler tartışılamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?