- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
- #1.061
belli bir kısmı var iskender palanın ilk kısımları biraz daraltıyor sonra bırakamıyorsun ben o kısmı aşamamıştım o zaman okulda okuyordumda dersler sınavlar araya girince soğumuştumAma şimdi ısındım kitabasüper gidiyor
Bi kitabı yarım bırakamama tikim vardetarım bırakmamak tikim 423237Bunun ember: 521675 .!.:belli bir kısmı var iskender palanın ilk kısımları biraz daraltıyor sonra bırakamıyorsun ben o kısmı aşamamıştım o zaman okulda okuyordumda dersler sınavlar araya girince soğumuştum
bende de var o o yüzden nadir dedim zatenBi kitabı yarım bırakamama tikim var
Bunun faydalarını çok gördüm
bu kiatbı daha doğrusu sinan akyüzü duymuştum birinden kitap hakkında yorumunu merakla bekliyorumBende yarım bırakamıyorum. Ne olursa olsun o kitap bitmeli benim için :)
Veeee yeni kitabım sinan akyüz-incir kuşları :))
Ohh şenlenmiş buralar aradan sonra.Feraceli sen de böğürtlen kışı nı tavsiye etmiştin yanlış hatırlamıyorum değil mi? Rastlamadım kitapçılarda bi türlü elimde de baya birikmiş kitap var onları biraz azalttıktan sonra netten toplu siparis verdiğimde ekleyeceğim listeye.
Benim şimdi elimde ki kitap "babalar ve oğullar" sefiller gibi perişan etmedi beni henüz yarılamadım ama oldukça akıcı gidiyor. Birazda Çeviri kurbanı olmuştum gerçi sefillerdeEki Görüntüle 1613705
50 sayfa okudum :) şimdiden sardı kitap:) sinan akyüz'ü ilk defa okuyorum. Kitap bittikten sonra yorumlarımı söylerim sana:)bu kiatbı daha doğrusu
Sinan akyüzü duymuştum birinden kitap hakkında yorumunu merakla bekliyorum
Sezai karakoçun mona Roza şiiri geldi aklıma[QUOTEkarakoçan post: 42323783, member: 586010"]Bende yarım bırakamıyorum. Ne olursa olsun o kitap bitmeli benim için :)
Veeee yeni kitabım sinan akyüz-incir kuşları :))
EvettEki Görüntüle 1615076
Ooo ayni kitabimi okuyoruz ne:)
ben daha 130. sayfalardayım fena gitmiyo bence ama sonu nereye baglanacak cok merak edıyorumEvettsenin yorumun nedir okuduğun kadarıyla. "Haydi biraz tartışalım " diye Spoiler vereyim hatta
Hemen hemen aynı yerlerdeyiz o zaman ben de 160 dayım. İnsanların tanışır tanışmaz direk senin bu konudaki fikrin nedir bu konu hakkında ne düşünüyorsun gibi soruları çok ilgincime gitti benim ya. Biz olsak nasılsın iyi sen nasılsın iyi çok şükür eee daha daha nasılsın diye saatlerce saçmalamadan karşıdakini gerçek anlamda tanıyabilecek bir soru sormaz ve anlatmayızben daha 130. sayfalardayım fena gitmiyo bence ama sonu nereye baglanacak cok merak edıyorum
Hemen hemen aynı yerlerdeyiz o zaman ben de 160 dayım. İnsanların tanışır tanışmaz direk senin bu konudaki fikrin nedir bu konu hakkında ne düşünüyorsun gibi soruları çok ilgincime gitti benim ya. Biz olsak nasılsın iyi sen nasılsın iyi çok şükür eee daha daha nasılsın diye saatlerce saçmalamadan karşıdakini gerçek anlamda tanıyabilecek bir soru sormaz ve anlatmayızabsürd kaçar yani.
Hele ben saçmalama aşamasını aşmam için yeni tanıştığım insanlarla en az 3-4 kere biraraya gelmem gerekiyor.
bende arkadiy in amcasıyla üvey annesi arasında acaba bişey olucak mı dıye merak ediyorum
aşkı memnu yaprak dökümünü izleyip sonra rus klasiği okumaya kalkarsak boyle olur işteBen bi ara bazarov dan şüphelendim yakız onu görünce mutlu oluyo falan deyince dedim aha işi pişircekler ayyy alemiz ya
Tolin 180 lere gelince haber et şoktayım şu an resmen :S burda bırakıp yatıyorum artık, arkası yarın.aşkı memnu yaprak dökümünü izleyip sonra rus klasiği okumaya kalkarsak boyle olur işte
Oleyyyyy ekşin mi oluyoo bende 170 deyim hemen okiyim o zamanTolin 180 lere gelince haber et şoktayım şu an resmen :S burda bırakıp yatıyorum artık, arkası yarın.
Heyecanı kaçmasın diye tek kelime etmiyorum ama boşuna izlememişiz aşkı memnuyu dedirttiOleyyyyy ekşin mi oluyoo bende 170 deyim hemen okiyim o zaman
abovvvv heyecanımı arttırdın hemen gideyımde okuyimHeyecanı kaçmasın diye tek kelime etmiyorum ama boşuna izlememişiz aşkı memnuyu dedirttidemekki rus da olsa türk de olsa erkek hep aynı erkek kadın hep aynı Kadın