- 9 Ocak 2015
- 19.803
- 82.105
- 798
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
- #1.041
Kozam minik kuşum hoşgeldin balımkozakuşum hiost: 42293262 .!.:Ben burayı neden bu kadar geç bulduum kiiBenim gibii kitap aşıkları varmış burada Ben de kitap okumayııı çook severim Okuduğum kitabı aticiiim birazdan
Fıstık takipçinim o zaman artııkhoşgeldinn tüm yararlı sayfalarda benimle karşılaşman mümkün beni takip et dermişim şimdi sana şaka bir yana burda hem kitap okuma isteğim artıyor hemde yeni kitaplar öğreniyorum bu mart menekşelerini de burda görmüştüm ilk sonra margarikotin tavsiye etti baktım herkes okuyor bende okudum iyikide okumuşum
Kitap kurduuu bir fıstııık dahaKozam minik kuşum hoşgeldin balım
evet evet hoşgeldin o zamanFıstık takipçinim o zaman artııkÖyle gerçekten ben kitap hakkında konuşmayı da severim çok tam benlikmiş burasıı
Hii ben kaplumbağa hızında ilerliyorumYeni kitabımgeçen a 101 de görmüştüm hiii iskender pala hemide didim hemen kaptım lale devriyle ilgili güzel bir romana benziyor
Hadi bana keyifli okumalar
hangi kitabı iskender palanın adı neHii ben kaplumbağa hızında ilerliyorum
13 gün olmuş ben 100. Sayfaya bile gelemedi hiç sarmadı çünküama yarım bırakmayıda asla sevmem
Katri matem hiç sarmadı pofffdeadlinesarması ya 42293533 .!.:hangi kitabı iskender palanın adı neo kitabını okumadım galiba ben
Ya yoğun olunca öyle oluyo ben de okul açılınca okuldan ödev kitap veriyorlar onları anca okuyorumevet evet hoşgeldin o zamanben bu ralar ders çalıştığım için biraz ara vererek okuyorum bayramdan sonra artık tam gaz devam ama hiç okıumuyor değilim azalttım sadece kitapları
Harika bende orrdan burdan baya kitap topladımmath27 .!.:Merhaba kızlargeçen hafta tam tamına 11 kitap aldım :) şu an kocayı unutup onlarla aşk yaşamaktayım hemen birine başladım bebiş izin verdiği sürece okuyorum:) artık anne bebek kitapları da okumalıyım
Şimdi elimdeki kitap Mustafa Ulusoy-Ay Terapisi... çok ince bi kitap bugün bitirebilirim. Bitirdikten sonra düşüncelerimi paylaşırım sizinle de:)
Ben alıyorum sonra kardeşlerime gidiyo sonra tekrar topluyorum:))))Harika bende orrdan burdan baya kitap topladım
Bende ablama veririm bir tek kitaplarımı :)Ben alıyorum sonra kardeşlerime gidiyo sonra tekrar topluyorum:))))
Merhaba kızlargeçen hafta tam tamına 11 kitap aldım :) şu an kocayı unutup onlarla aşk yaşamaktayım hemen birine başladım bebiş izin verdiği sürece okuyorum:) artık anne bebek kitapları da okumalıyım
Şimdi elimdeki kitap Mustafa Ulusoy-Ay Terapisi... çok ince bi kitap bugün bitirebilirim. Bitirdikten sonra düşüncelerimi paylaşırım sizinle de:)
Bende kardeşlerimden başkasına asla vermem:)Bende ablama veririm bir tek kitaplarımı :)
Ama gittiğim her yerde önce kitaplık arar kırcalar okur gene getiririm
canım anne bebek kitapları olarak adem güneşin kitaplarını öneririm. ben daha hamile değilim ama kitaplardan birini okuyunca serisini aldıminternette radyo programlarının ses kayıtları da var youtubedan adem güneş diye aratırsan öncelikle fikir sahibi de olmuş olursun kitabını almadan önce[/QUOTE
adem güneş aklımda çok duydum ve bi kaç programını da dinledim gerçekten harika. Onunda kitaplarını almayı düşünüyorum:)
ya onu bende okuyamamıştım galiba sıkıcıydı baya yarım kalan nadir kitaplardanKatri matem hiç sarmadı pofff
Ama şimdi ısındım kitabadeışınım kit post: 42323640 .!.:ya onu bende okuyamamıştım galiba sıkıcıydı baya yarım kalan nadir kitaplardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?