- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
- #1.021
Kitap okuyan eş nasıl bişey acaba :-? Benimki kitap dinleyen eş oluyor en fazlamerhabalar arkadaşlar
bende size katılmak istiyorum izninizle hemen bu akşam kitabımı okumaya başlayacağım kitabımın adı fi akilah azra kohen yazarı eşim yeni bitirdi ve beğendi bakalım bende nasıl bir etki yaratacak
eşim felsefeci canımKitap okuyan eş nasıl bişey acaba :-? Benimki kitap dinleyen eş oluyor en fazla
Ben de bu hafta a101 den sepeti doldurdum eşim şok olmuş gözlerle bakakaldı sepeteEki Görüntüle 1602584 Yeni kitabımgeçen a 101 de görmüştüm hiii iskender pala hemide didim hemen kaptım lale devriyle ilgili güzel bir romana benziyor
Hadi bana keyifli okumalar
Ohh en iyisini yaptınBen de bu hafta a101 den sepeti doldurdum eşim şok olmuş gözlerle bakakaldı sepetehatta kariyere bu kitapların hepsini alınca indirim oluyo mu diye sordu bizim hanım doldurmuş sepeti kaşla göz arasında diye dalga geçti benle. Bir insan kitap okumayı bu kadar sevmez ancak Eki Görüntüle 1608567
Ben okudum süpeeerinternetten kitap sipariş ettim yakında elimde olur
sarah jio dan mart menekşerini aldım çok güzel dedi arkadaşlar bakalım nasılmış gelince yorumum yaparım
benimde bitmek üzere elimden bırakamadım ya çok güzelmiş biter bugun az kaldı zatenBen okudum süpeeer
ay çok duygulandım canım çok içten yazmışsın ya"Küçük mucizeler dükkanı " da bitti. Herkesler nerede ki?
Kitap hakkında yorum yapacak olursam severek yaptığım örgü işine sevgim bir kat daha arttı.
İçindeki bir karaktere kendimi çok benzettim fakat benim Güzel sonum hala gelmedi. Bebeğim içim ördüğüm battaniyeyi düşük yapmama rağmen devam edip bitene kadar güzel haberi alacağım umudumu hep korudum ama battaniye biteli 1 seneyi geçti. Şimdi örgü yapmak bana hüzün verdiği için rengarenk iplerimi de şişlerimi de ördüğüm bebek kıyafetlerini de sandığa kaldırıp güzel günlerde tekrar çıkarmayı bekliyorum. İnşallah yakın bir zamanda çıkarırım....
Ahh balım benim inşallah allah nasip eder kısa zamanda bir yumurcak sana"Küçük mucizeler dükkanı " da bitti. Herkesler nerede ki?
Kitap hakkında yorum yapacak olursam severek yaptığım örgü işine sevgim bir kat daha arttı.
İçindeki bir karaktere kendimi çok benzettim fakat benim Güzel sonum hala gelmedi. Bebeğim içim ördüğüm battaniyeyi düşük yapmama rağmen devam edip bitene kadar güzel haberi alacağım umudumu hep korudum ama battaniye biteli 1 seneyi geçti. Şimdi örgü yapmak bana hüzün verdiği için rengarenk iplerimi de şişlerimi de ördüğüm bebek kıyafetlerini de sandığa kaldırıp güzel günlerde tekrar çıkarmayı bekliyorum. İnşallah yakın bir zamanda çıkarırım....
Offf bu kitap süperdi naşşk dolukitabın resmini paylaşayım ben kapak rengi falan çok hoşuma gittibirde ilk sayfadaki yazı gerçekten çok doğru aşık olasım geldi ya bende çok sevmek istiyorumm neyse geçti şimdi bende bir sorun var aşk beni bulmuyor ya
Eki Görüntüle 1613541 Eki Görüntüle 1613542
Offf bu kitap süperdi naşşk dolu
Ben de çok severiiim bu kitabıııııkitabın resmini paylaşayım ben kapak rengi falan çok hoşuma gittibirde ilk sayfadaki yazı gerçekten çok doğru aşık olasım geldi ya bende çok sevmek istiyorumm neyse geçti şimdi bende bir sorun var aşk beni bulmuyor ya
Eki Görüntüle 1613541 Eki Görüntüle 1613542
Ben burayı neden bu kadar geç bulduum kiiBenim gibii kitap aşıkları varmış burada Ben de kitap okumayııı çook severim Okuduğum kitabı aticiiim birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?