- Konu Sahibi marilyn monroe
-
- #1.001
bir de david baldacci kitaplarından okuyun derim o halde söylediğiniz yazarların seviyesine yakın hatta bazı kitapları üstünde bile diyebilirim Amerikalı kaliteli yazan bir yazar kitaplarının hepsini bulmak biraz zor ama ben 10-11 tanesini toparlayabildim hala peşindeyim diğer kitaplarınınBir de Fransız Grange var ki burada yazmaya başlasam sayfalarca bile yazabilirim onun için ama ne yazık ki son zamanlarda kitap çıkarmadı hiç, en son çıkan kitabı 1 ya da 2 yıl önceydi. Tess'in bütün kitaplarını okudum, Rizzoli serisinden daha önce yazdığı romantik polisiyelerini pek sevmesem de Cerrah'la başlayan ve devam eden Rizzoli serisine bayılıyorum. Artık yeni kitabı çıktığı zaman hikayenin özetine dahi bakmadan alıyorum. Ayrıca yeni çıkan bir kitap hakkında Tess olumlu bir görüş belirtmişse onu da alıyorum. Geçenlerde Lisa Unger'ın Piyonun Son Hamlesi kitabını aldım, henüz başlamadım ama bitirince buraya yazarım.
Ha bir de ben geçen ay Connelly'nin Son Hüküm kitabını okudum, o Bosch serisi değil ama kitapta Bosch'a da yer veriliyordu ve inanılmaz güzeldi. Mickey Haller diye bir avukatımız var, baş karakter o ve bu adam çok başarılı bir avukat. Bir film yapımcısının karısı ve sevgilisi kurşunlanarak öldürülüyor ve katilin de film yapımcısı olduğu düşünülüyor. Kendisini savunması için bizim Mickey Haller ile anlaşıyor ve hikaye zaten bu davanın çözülmesiyle ilgili. Bunda da her sayfasında merak var, ayrıca karakterlere hayranlık duymamak elde değil. O duruşma sahneleri falan gerçek gibi resmen. Bunu da tavsiye ederim. Resmi de şu:
Geri dönüş yapar mısın okuduktan sonra:)Eki Görüntüle 1597304
Cınım Ablam kitap okumayı ve satın almayı çok sevdiğimi bildiğinden bana kitap almııış
Bana keyifli okumalar...
Yaparım tabikide canım :)Geri dönüş yapar mısın okuduktan sonra:)
Kavim de güzeldi, Ahmet Ümit'in. Bir de Sultan'ı öldürmek romanı çok tavsiye edildi zamanında.Ahmet Ümit-bir İstanbul hatırası bitti. Okuduğum en kalın romandı. İlk polisiye roman. Başlarken bitirebileceğimden pek ümidim yoktu, ama bitirdim. Çok beğendim, ve tavsiye edebilirim. Yazarın başka kitaplarını da okumaya karar verdim.
Şu anda okuduğum kitapsa Bin Muhteşem Güneş. Daha ilk sayfalardayım. Çok övgü almış, Uçurtma Avcısı'nı çok beğendim, bunu da beğeneceğime eminim.
Ben Patasana'nın ovgüsünü çok duydum. Ama bende yok. Bizde Kar Kokusu var bu yazardan bir de. Onu okuyayım diyorum. Ama hakkında yorum okumuşluğum yok, pek okunmuyor galiba.Kavim de güzeldi, Ahmet Ümit'in. Bir de Sultan'ı öldürmek romanı çok tavsiye edildi zamanında.
Yorumlar her zaman gerçekçi olmuyor ya da bazen sana bana uymayabiliyor. Ben mesela, yorumlarda çok övülen bir kitabı aldım, hem Türk hem de yabancı kaynaklardan araştırdım, insanların yorumlarını falan okudum... O şekilde başladım ve bitiremedim, sıktı mesela beni. O yüzden merak edildiği zaman alıp okumak lazım.Ben Patasana'nın ovgüsünü çok duydum. Ama bende yok. Bizde Kar Kokusu var bu yazardan bir de. Onu okuyayım diyorum. Ama hakkında yorum okumuşluğum yok, pek okunmuyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?