Kist hastalık ölüm ne varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanırım canım benim 7 cmlik kistime yumurtlama kisti dedi bide sağda dedi solda halbuki biliyorm hiç caktrmadan tmm bırakn dedim muayeneyi bıraktı çıktm ordan hemen 😂😏😏 sen korkma başka bı doktor daha görsün için rahat etsin ayrıca patlar o ne demek hadi büyüyüp patlarsa doktora bak...
Benm ablamda bebek vardı doktor baktı ona kist dedi meger kız hamıleymıs dogum kontrol hapı verdıler ablama bırgun calısırken asırı sancıyla ıs yerındekıler hastaneye goturdu düşük yaptı yegenımızı :KK43: doktor düşük dedi sonradan şikayetcı falan olacaktu doktorlardan ama kendınde de suc aradı keske baska doktorlara gıtseydm ne dıye aybı kısıde kaldıysam dıye cok sucladu kendını.

Ayne oyle oldu ne kisti dedım kist işte önemsız bu kendılgınddn patlar dedi. E ilk defa kisti duyan birine bunlar korkunc gelıyor. Onkolojı hastanesu ama her polıklınık vardı abla ıcınde. Sadece muayne edıyorlarmıs. Dogumm amelıyat vs bu ıslemlerı yapmıyolarmus. Dr abdurahhamb yurtaslan eğıtım arastırma onkolojı hastanesı dıye gecıyor. Bıdaha kıne ozele gıderumde bu sızın onerdıklerınz yenı mahallademı
onkolojiyi biliyorum ankaradayim bende oyuzden oyle yazdim zaten
o hastaneler yenimahallede degil biri cebecide digeri diskapida

Arkadaşım keçiören arastirmada doğum yaptı orayı çok övüyor.onun çikolata kisti vardı ameliyat oldu bekarken evlenince çocuğun olmaz dediler 6 ay sonra hamile kaldı.Ayrica basit kistten korkma çocuğa engel değil benim bir kaç tane vardı ama iki evladım var. Yenimahalle araştırmada var. Ama gidebilirim dersen yeni yapılan şehir hastanesi çok güzel ve iyi. Didik didik araştırıyorlar çok ilgeniyorlar.

ya öff ama alta insan gibi yorum yapıyorsunda girişi niye anlamsız ve grreksız yapıyorshn. Psıkolojıkmıs vajınusnus doktoru anlamamısmı falan fılan. Eger yazdıgmı anlıyorsan okudgysan cevremde kımsede kıst nıst duymadım bendede cıkınca panık yaptım karsımdakı dokyor cunku alısılmıs bır durum degılde patlar amelıyat vs dıyınce kım olsa korkar. Y da ben asırı pimprikliyim diye korktum. Vajınusmus ıcun gıttıgımde kist fakan yokmus, o doktorda bu doktor gibi patlayacak belkıde amelıyst vs gıbı korkutucu ıletısum kurmadı. O zaman psokolojım falan sorunm yoktu.

bakın her insan bu kadar korkmuyor işte onu anlatmaya çalışıyoruz

yani doktora gittim kistim varmış klasik gün muhabbetidir

o kadar rutindir ki elini sallasan kist muhabbeti yapan kadına çarpar

doktor da önemsiz demiş

"psikolojiniz" yıpranmış yorumum da iki ay içinde çocuğum olmadı eyvah ya çocuğum olmazsa ya kan kaybından ölürsem şeklindeki aşırı uç ifadelerinize ilişkin

evet bunlar sizin hisleriniz, size olağan geliyor ama burada KK ya danışıyorsunuz ya olağan olmadığını hissettiğimizi anlatıyoruz

biraz heyecanlı pimpirikli bir kişilik yapınız var muhtemelen ama bunun fazlası zarar

Ölüm 😊 doktor olurda patlarsa asırı kanama olursa hemen dogum evı acılıne gıt dedı o anı kafada kurunca ölecekmişim gibi. Daha önce kist hiç duymamıstm etrafta annemde vardı onuda amelıyatla almıslardu ozamanda cok korkmustm annem allah esırgesın amelıyat masasında kalırsa dıye 😩 bıde panık olunca ve kendınde duyunca bu kistleri falan endişelendım bıraz

bakın daha önce hiç kist duymadınız ama annenizde vardı ameliyatla aldılar

daha nasıl duyacaksınız

2aydır çocıgun olmuyorsa stresten olabilir artı 2 ay daha olmazsa eşinede baktır derim şuan erkkler daha sorunlu

o başlığa aşk entrika kan vahşet zulümde yazsaydın :işsiz:
önce kendini toparla bence zaten çocuk yapmamalısın bu psikoloji ile önce bir süre deşarj olmayı dene psikoloğa git çocuğu ikinci plana at.hatta üçüncü...
1. kendini düzelt
2.eşinle arandaki münasebeti düzelt
3. çocuk

Kız ölüm neyim deyince atladım konuya
Ağzını bayır aç canım 😁
O nasıl başlık..
Daha yeni evinin eşyası tozlanmadan bebek diyorsun bi uzat ayaklarını evinde ohh miss dinle azıcık kafanı kist mist birşey olmaz Allah’ın izniyle herşey kist gibi olsa :KK66:
Kim sıkıştırıyor seni bebek diye aklıma geldi sanki böyle bi imada falan bulunan mı var ?

yanlış anlamadıysam sizin kistiniz adetle birlikte geçenlerden. çok abartmıyor musunuz? benim iki yumurtalığımda da kist var adamlar beni ameliyat etmiyor 2 yıldır çocuğum olmuyor daha hiç bir doktora ilgisiz diye çıldırmadım. o ilgisizse dünyada başka doktor mu yok başkasına gidin

Bence anneliği psikolojiniz normala dönene kadar erteleyin.
Aşırı takıntılısınız.
Ve bunu tedavi etmezseniz hem gebeliğiniz hem lohusalığınız berbat geçer

aşırı abartmışsın bence sen önce bir psikiyatriyle görüş.böyle hayat geçmez.Allah korusun başka yerlerinde de vücudunda kist yapar bu sinir stres.Basit basit şeyleri ölümlük mevzu gibi büyütmüşsün.

113mm kistim vardk portakal büyüklüğunde ölmedim :işsiz: kocanız hastalıktan ondan bundan bıkmaz sizin bu tavrınızdan bırak ben burda 2 dakika da bıktım hele bide yazım hatalarınız beni benden aldı

bakın her insan bu kadar korkmuyor işte onu anlatmaya çalışıyoruz

yani doktora gittim kistim varmış klasik gün muhabbetidir

o kadar rutindir ki elini sallasan kist muhabbeti yapan kadına çarpar

doktor da önemsiz demiş

"psikolojiniz" yıpranmış yorumum da iki ay içinde çocuğum olmadı eyvah ya çocuğum olmazsa ya kan kaybından ölürsem şeklindeki aşırı uç ifadelerinize ilişkin

evet bunlar sizin hisleriniz, size olağan geliyor ama burada KK ya danışıyorsunuz ya olağan olmadığını hissettiğimizi anlatıyoruz

biraz heyecanlı pimpirikli bir kişilik yapınız var muhtemelen ama bunun fazlası zarar
Az oncekı cıkıskan yorumum ıcın kusura bakmayın sızde. Evet annemde kıst vardı ama dşrekt amelıyatka aldılar hanı erıtme merıtme kucultme olmadı ben annemde amelıyatla cozum oldugunu gorunce korktum benunkıde sonu amelıyata gıdernu dıye cunku ozamanlar anneme bısey olacak dıye bayahı korkmustum kı dedıgınz gıbı her kadıbda olan bır konuymus. birde ben kisti hep sankı ayıp bir hastalıkms gibi algılıyordum ö yuzden cevremde kımsefe varmı yokmu soramıyorum dıye buraya sordum

o başlığa aşk entrika kan vahşet zulümde yazsaydın :işsiz:
önce kendini toparla bence zaten çocuk yapmamalısın bu psikoloji ile önce bir süre deşarj olmayı dene psikoloğa git çocuğu ikinci plana at.hatta üçüncü...
1. kendini düzelt
2.eşinle arandaki münasebeti düzelt
3. çocuk
Aramızda oyle cinse k sorun yok ilk 2 ay ılıskı gıremıyorudm 2 ay okmadan doktora gıttık tedavı seans derken2 gunde atlartm ama doktor dedı sen vajınusmus bıke degılsın neyden korktub dedı yapamıyorum ıste kasılıo kapatıyorum kendumı naptıysam ne kullandıysam olmadı kı on sevısneyı uzun uzun tutarız.yanı artıj ılsıkıyle ılgılı sorun yok sadece ılsıkı sırasında zevk alamıyorum bellı pozısyonlar var zevk alabıldıgım dıgerlerunde hıc alamıyorum onuda ıste ya hala esbek zarın durmasından dolayı ya da kistten dolayı demıs hanınlar. Suan esımı yaklastırmıyorum derken de kistten dolayı doktor kendılgınden patlar falan dedı ya korkuyorum ılsıkı sırasında patlarsa dıye bıde baya uzuldum sadece bende var bu ayıp bir hastalık gibi dusundum o yuzden uzak durmustum ama gebelıge ve ılıskye engekı yok anladıgım kadrıyla bunun🙏🐨

Aramızda oyle cinse k sorun yok ilk 2 ay ılıskı gıremıyorudm 2 ay okmadan doktora gıttık tedavı seans derken2 gunde atlartm ama doktor dedı sen vajınusmus bıke degılsın neyden korktub dedı yapamıyorum ıste kasılıo kapatıyorum kendumı naptıysam ne kullandıysam olmadı kı on sevısneyı uzun uzun tutarız.yanı artıj ılsıkıyle ılgılı sorun yok sadece ılsıkı sırasında zevk alamıyorum bellı pozısyonlar var zevk alabıldıgım dıgerlerunde hıc alamıyorum onuda ıste ya hala esbek zarın durmadından dolayı ya da kistten dolayı demıs hanınlar. Suan esımı yaklastırmıyorum derken de kistten dolayı doktor kendılgınden patlar falan dedı ya korkuyorum ılsıkı sırasında patlarsa dıye bıde baya uzuldum sadece bende var bu ayıp bir hastalık gibi dusundum o yuzden uzak durmustum ama gebelıge ve ılıskye engekı yok anladıgım kadrıyla bunun🙏🐨
Ayip bi hastalik mi?
Ciddi mi soyluyosunuz?
Basliga ölüm yazmalar,
Iliski sirasinda kistte patlamalar falan.
Bir cok kisi soylemis ama bu psikolojide biri cocuk sorumluluguna hazir degildir henuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X