- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
-
- Konu Sahibi senaysenay85
Yasında birsey yok.33 yas birsey degil.Ben senden cok fazlayım ve bekarım ben napayım .Ben geçe kalırsam bebek de yapamam diye korkuyorum çok. Tanıdığım bir kadın 38'de evlendi çocuğu olmadı(
İçinizde çok çelişki yaşıyorsunuz ama bu işin çözümü falcılar hacılar hocalar değil, insanlarla tanışabileeğiniz hobi kurslarına dil kurslarına falan gidin
bu yönde yorumların geleceğini tahmin etmiştim. ama insaf kaç yaşına geldim umut arıyorum çare arıyorum. yalnızlıktan bıktım. "nasıl ya hiç mi evlenmedin, hiç mi, bir kerecik bile mi" diye imalı sorulardan bıktım.
Biz de kadiniz... Calistigim ortamlarda evli erkeklerin bir kere civik davranisi oldugunda cizgimi cektim,muhatap olmadim.Bakın daha az önce cep telefonuma evli bir erkekten gelen mesaj:
"Şenay Hanım bugün maviler içinde öyle çekici ve etkileyiciydiniz ki :) "
Ha bu arada numaramı ben vermedim işyerindeki sistemden almış.
Ben içimde koca bir duygusal boşlukla, bir erkek tarafından sevilme-sevme açlığıyla yaşarken, namusumula evlenebilmek iç için yakarırken ama bir gelişme olmazken kapılmaktan korkmayayaım mı ?
Robot değilim ben, insanım, kadınım.
Eş bulamazsın bu döngü böyle devam eder dedi, 500 tl'ye vefk yazıyorum yaparsam kısmetim açılır dedi. Kızlar ben günaha da girmek istemiyorum, falcı günah olmadığını, ayetlerle yapıldığını, kısmetimin açılacağını söyledi . Kızlar lütfen bana yol gösterin vefk yaptırıp kısmeti açılan oldu mu ?
Bir de yanlış anlamayın ama.
Nasıl bir iş yeri ki burası.
Bir erkek bir kadına çok çekiciydiniz diyecek haddi kendisinde nasıl buluyor.
Çook merak ettim.
Rezil olmayacağından nasıl bu kadar emin.
Bakın daha az önce cep telefonuma evli bir erkekten gelen mesaj:
"Şenay Hanım bugün maviler içinde öyle çekici ve etkileyiciydiniz ki :) "
Ha bu arada numaramı ben vermedim işyerindeki sistemden almış.
Ben içimde koca bir duygusal boşlukla, bir erkek tarafından sevilme-sevme açlığıyla yaşarken, namusumula evlenebilmek iç için yakarırken ama bir gelişme olmazken kapılmaktan korkmayayaım mı ?
Robot değilim ben, insanım, kadınım.