- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.574
- Konu Sahibi senaysenay85
Katılıyorum. O parayla yetim sevindir gariban duası al.Falcıya verme o parayı.
Ser seccadeni et duanı.duayı kabul edenden iste sadece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum. O parayla yetim sevindir gariban duası al.Falcıya verme o parayı.
Ser seccadeni et duanı.duayı kabul edenden iste sadece.
Ben sizden büyüğüm ve bekarım niye bu kadar abartıyorsunuz ki ..sağlığınızı kaybedeceksiniz bu kadar üzülmekten..sakin olun..buradaki forumda evli ve dertli başlıkları okuyun ve benim gibi halinize şükredin sırf evlilik olsun diye evlenilmezki.. 6 ayda boşanan psikolojiyi altüst edenlerden olmamak için relax lütfen...spora falan başlayın belki kısmet sizi orada bulur hem kafanız dağılırinsan ayırmıyorum ben yeter ki beni sevsin hayırlı bir insan olsun ama yok yok. benim yaşımdakiler 2. defa bile evleniyor benden tık yok
Ya hayırsız biriyle evlenseniz ? sizin de kocanız başka bir kadına ;
"Bilmem ne hanım bugün kırmızılar içinde çok seksiydiniz " falan diye yazsa o zaman evli olduğunuz için mutlu olur muydunuz ? Bunu size yazan herifin bir karısı var . Düşünün o kadın bunlardan habersiz evli olduğu için mutlu belki de .
Allahtan hayırlısını isteyin . Geç olsun güç olmasın .
Haklı olduğunuz noktalar olabilir, ama bizim ülkede bu dinamikler farklı işliyor. Evlenebilmek, bir erkeğe nikah kıydırtabilmek bir kadın için çok önemli ve başarı. Kadın evlenince "oh kocayı kaptım, nikah bende" diyor. Kocası başka kadınlara baksa bile "olsun nikah bende, onlarla gönül eğler bana döner" diye bakıyor. Ki zaten erkeklerin çoğu gözü dışarda oluyor evlense bile.
Erkeklerin biyolojik üstünlüğü var. 70 yaşında bile bebek yapabiliyorlar. Kadınlarda bebek yapma yaşı sınırlı. Bir de mesela 70 yaşında bir erkek bile 30^luk kadınla evlenebilir. Ama 70'lik bir kadının 30'luk erkekle evlenmesi imkansızdır. Kısacası yaş ilerledikçe kadınların eş bulma şansı sıfır yakınsıyor. O nedenle gençliğinde bulduğu eşi kaybetmek istemiyor kadınlar ve sıkı sıkı yapışıyor. Kocası aldatsa bile toz kondurmuyor, öbür kadını "kocamı ayartttı" diye duçluyor.
Falcı mi olsaydım acaba. Iki dua oku 500 lira al.
Şu iki paragrafta ki hiçbir düşünceyi ne aklım ne mantığım kabul edebilir . Kocayı koluna takınca nikah bende naparsa yapsın diyen kendini başarılı sayan kadın eziktir . Başka başarılardan yoksundur .
Ve kadınlık bu değildir ...
Siz parlak bir beyin olduğunuzu iddia ediyorsunuz . Yurtdışında yüksek lisans iş başarıları vs . Yapmayın Allah aşkına benden 10 yaş büyüksünüz nasıl böyle düşünebilirsiniz ?
Ben böyle düşünmüyorum bence de böyle olmamalı ama bizim ülkede çoğu kadın böyle değil mi ? Hayat felsefesi "gençlikte eş bul sonra ona sıkı sıkı yapış, sakın kaybetme, yoksa 50'ne gelince eş bulamazsın" şeklinde işliyor. Kocası aldatsa bile boşanmayan "kocam ayartıldı" diyen bir dolu kadın var
Burda bir üye vardı onu hatırladım okuyunca. Çok istiyordu evlenmeyi oda. Kocam içkici kumarcı çıksa adam ederim ama evde kalmak daha kötü diyordu. Hatta başka bir üye ilerds boşansam bile evlenmemiş olmaktan iyi diyordu. Çok zor r psikoloji. Bir yandan kızıyorum bir yandan üzülüyorum. Evlikik tamamen kısmet işi. Kısmetse parmağını oynatman bile gerekmez. Ama bunun için tam bir tevekkil şart. Acele ile edilen dualar ihlas barındırmaz samimi değildir ve olmayacak enerjisi yayar bu yüzden gerçekleşmez. Bir duanın olması için olduğuna inanmak gerekir ama tamamen. O zaman bakın görün neler değişir hayatınızda. Evli adamlarıda silip engelleyin. Ayıp.
Heh işte onlardan bir farkınız olmalı değil mi . Mürekkep yutmuş kendi ayakları üstünde duran bir kadın değil misiniz ?
Öyleyim tabi ama Türkiye'de yaşıyoruz. Toplum baskısı mengene gibi boğazımı sıkıyor.
Bir ortamda bekarlığıma laf edilince annem "benim kızımın kolunda altın bilezik, evlenmeye ihtiyacı mı var?" demiş. Annem böyle deyince bizim akrabalardan biri (terbiyesiz) şu cevabı vermiş:
-okuyanların a...ı yok mu, sulanmıyor mu? okuyanların s..i yok mu ?
akrabalar bunlar işte bizdeki. annem bu lafı yediği gün ağladı sabahlara kadar. çap bu.
Canım benim, tinder yükle insanlarla tanış. Kahve içersin beğendiğine görüşmeye devam edersin. Arkadaş çevrene özellikle evli olanlara haber ver ben artık evlenmek istiyorum diye. Ailene söyle, komşuları falan yoklasınlar. Flörtle ilgili yazılar oku, yabancıların yorumlarını oku, hiç olmadı sosyal medyaya bak.Merhaba herkese, ben 85 doğumlu bir bayanım ve ne yazık ki bu yaşıma kadar evlenemedim, bekar kaldım. Buna çok üzülüyorum. 1 defa evliliğin eşiğinden döndüm, bazen acaba o mu bağlattı kısmetimi diye içime şüphe düşüyor. Ne zaman biriyle en ufak flörtleşmeye dahi başlasam benim içime bir takıntı geliyor, sonra saçma sebeplerden bitiyor yıldım artık. İnsanın içindeki umut tırnak ucu kadar kalsa da ölmüyor bu da beni yoruyor, kabullenemiyorum bir türlü kocasız çocuksuz yalnız ömrü. Bu arada çalışıyorum, işimde başarılı bir insanım yurtdışında yüksek lisans yaptım ama mutlu etmiyor artık iş başarıları beni, sinir bile olmaya başladım hatta. Artık işte başarılar değil, hayat arkadaşı istiyorum olmuyor olmuyor.
Neyse lafı uzatmıyım. Ben geçen netteki bir fal sitesinde fal baktırdım kızlar. Bu falcıya 4 sene önce de baktırmıştım isabetli tahminler yapmıştı. Tarot baktırdım güzel şeyler söyyler umutlanırım sandım ama falcı beni yıktı. "Kısmetin kapalı, bişeyler başlıyor sebepsz bitiyor. Vesveseleriniz yüzünden böyle oluyor" dedi yıkıldım. Eş bulamazsın bu döngü böyle devam eder dedi, 500 tl'ye vefk yazıyorum yaparsam kısmetim açılır dedi. Kızlar ben günaha da girmek istemiyorum, falcı günah olmadığını, ayetlerle yapıldığını, kısmetimin açılacağını söyledi . Kızlar lütfen bana yol gösterin vefk yaptırıp kısmeti açılan oldu mu ? Olumlu hikayeler duymaya çok ihtiyacım var. Lütfen çok kötü hissediyorum. Yalnız hayatı kabullenemiyorum.Lütfen yardım edin.
gerçekten kızlar kısmetim hiç yok ya hiç korkuyorum hata yapmaktan korkuyorum duygusal boşluk beni yiyor bitiriyor
etrafta pirana gibi ilgi gösteren evli erkekler var bir evli erkeğe kapılmaktan korkuyorum namusumla evlenmek istiyorum olmuyor olmuyor BIKTIMMMMMMMM