Kısmetsizim Evlenemedim çare arıyorum:(

tabiki bahane olsun diye değil evli çocuklu erkekle aşk yaşamak tabi ki istemem ama öyle zayıf öyle güçsüzüm ki kapılmaktan korkuyorum

Böyle şeyler hiç beklemediğin bir anda oluyor. Sen ne zaman hayırlısı Rabbim der kaderinle inatlaşmayı bırakırsan işte o zaman birşeyler olur.

Ben zaten hayırlısı diyorum hep. Ama ne zaman biri bana ilgi gösterse içimdeki duygular umutlar şelale olup kabarıyor işte nihayet acaba evlenecek miyim diye. Sonras devamı gelmiyor zaten

Ben zaten hayırlısı diyorum hep. Ama ne zaman biri bana ilgi gösterse içimdeki duygular umutlar şelale olup kabarıyor işte nihayet acaba evlenecek miyim diye. Sonras devamı gelmiyor zaten

Herşey bir sebeple meydana gelir ve sebepleri çoğu zaman insan kendi oluşturur. Çalışıyor musunuz nasıl bir ortamınız var ? Yeni ortamlara girmeyi denediniz mi hiç? Belki de gerçekten ciddiyetsiz insanlara denk geliyorsunuz.

yahiç evlenemezsem kızlar ? ya bir 33 sene de geçerse böyle? yaşlanınca naparım yapayalnız, nereye sığarım ? yapayalnız

tabiki bahane olsun diye değil evli çocuklu erkekle aşk yaşamak tabi ki istemem ama öyle zayıf öyle güçsüzüm ki kapılmaktan korkuyorum

Hayır inanın bu kadar güçsüz değilsiniz. Kendinizi daha kötü durumlara düşürmenize gerek yok. Sadece biraz sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Kaygı bozukluğu yaşadığınızı düşünüyorum. Kaygılarınızın yoğunluğundan sağlıklı düşünemiyorsunuz. Mevcut şartlarınızı daha kabullenici bir tavırla görmeye çalışın.

yahiç evlenemezsem kızlar ? ya bir 33 sene de geçerse böyle? yaşlanınca naparım yapayalnız, nereye sığarım ? yapayalnız

Bence önce bir psikoloğa gidin. Ben de henüz evli değilim fakat evliliğin safi mutluluk için ve ya yalnız kalmamak için yapılmadığını biliyorum. Korkularınız ve geleceğe yönelik kaygılarınız var evlenecek olsanız bile sağlıklı bir evlilik için bir terapi almanız şart.

evet çalışıyorum çok aşırı olmasa da yeni erkeklerle tanışma şansım oluyor. ama yaşım dezavantaj işte çalıştığım yerdeki bekarlar hep benden küçük, 22-28 yaş bandında ve onlar da büyük kadın istemiyor.

işte bana bakanlar benle yaşıt veya benle büyüklerden, ya evli erkekler oluyor. ya da bekar oluyor ama cidiyetsiz oluyor evine falan çağırıyor. ya da boşanmışlar var onlar da evliliğe yanaşmıyor yani kısacası EVDE KALDIM

Yaşını kaç ? 20 yaşında ben de kafaya takmam yaşla çok alakalı bu korku

Yaşını kaç ? 20 yaşında ben de kafaya takmam yaşla çok alakalı bu korku
Ben 26 yaşındayım. Empati kurabiliyorum haksız bulmuyorum sizi. Herkes yuva kurmak ister evlilik bir ihtiyaçtır. Fakat belki de hayırlı zaman gelmedi .Hiç evlenmeyip 40 yaşından sonra gerçek aşkı bulan bir tanıdığım var ve o kadar mutlu ki.

O adamların belki ağına düşecek kızların 15-20 yaşlarında cahil ilgi görmemiş tipler olması beklenir. Yurt dışında yüksek yapmış 33 yaşında bir kadın değil! Kimse size zorla bir şey de yapamaz ayrıca değil mi? Özgür irade diye bir şey var. Ne desem bilemedim. Demek +40 olup da edebiyle yaşayan kadınlara madalya takmak lazım.

Ben geçe kalırsam bebek de yapamam diye korkuyorum çok. Tanıdığım bir kadın 38'de evlendi çocuğu olmadı (

Ben geçe kalırsam bebek de yapamam diye korkuyorum çok. Tanıdığım bir kadın 38'de evlendi çocuğu olmadı (

Benim dediğim kişinin çok rahat oldu hemen. Tam bilmiyorum ama kadın doğum doktorları yumurtaların durumunu falan söyleyebiliyor diye biliyorum.

İçinizde çok çelişki yaşıyorsunuz ama bu işin çözümü falcılar hacılar hocalar değil, insanlarla tanışabileeğiniz hobi kurslarına dil kurslarına falan gidin

Güclü biri olmamakla, evli erkege kapilmak arasinda ki bahanen cok sacma!
Yani kotu yorum yapmak istemiyorum neyse...

Bakın daha az önce cep telefonuma evli bir erkekten gelen mesaj:

"Şenay Hanım bugün maviler içinde öyle çekici ve etkileyiciydiniz ki :) "

Ha bu arada numaramı ben vermedim işyerindeki sistemden almış.

Ben içimde koca bir duygusal boşlukla, bir erkek tarafından sevilme-sevme açlığıyla yaşarken, namusumula evlenebilmek iç için yakarırken ama bir gelişme olmazken kapılmaktan korkmayayaım mı ?

Robot değilim ben, insanım, kadınım.

insan ayırmıyorum ben yeter ki beni sevsin hayırlı bir insan olsun ama yok yok. benim yaşımdakiler 2. defa bile evleniyor benden tık yok
Senin yaşındakilerin 2. Kez evlenmesi marifet yani :))
Demek ki ilkinde bir hata olmuş aceleci davranılmış yolunda gitmeyen bir şey olmuş yani.
İkinci kez evlenene özenmek, zor bir psikoloji.
Samimi olarak destek almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…