Kısmetsizim Evlenemedim çare arıyorum:(

evli erkeklerde seni mi b

falci reklami olmasın tosun sen misin

Ya lütfen inanma böyle şeylere
Ciddi ciddi yazıyorsun gerçekten
Öyle bir şey mümkün değil
Geleceği senin benim gibi kimse bilemez
İkincisi böyle kısmet işini açacak kadar olan zat falın dinşmizde yeri olmadığını da çok iyi bilir
Fala bakan insan kalkıpta kısmet açamaz
Konu dine gelsin istemiyorum banlanmak istemiyorum
Eğer kısmet kapalılığına İnan biriysen falında bakanında dinde yeri olmadığını ve geleceği Allah’tan başla bir canlıya cansıza bahşedilmediğini iyi bilmen gerekir
Neyse konu kaymasın
Lütfen gidip onca parayı verme

falciya para vermene gerek yok. aslinda o da olayi cozmus. buradan bakinca da anlasiliyor. gercekten de vesveselisin. akisina birak iliskilerinde

İşte sizde o cahillerden olmayın
Okumuşsunuz böyle şeylere inanmayın
Ne terbiyesiz biriymiş o öyle

Falci dion bide yorumlardan sikayet edion.. bacim faldan medet ummuon dimi cidden?

bir kerecik bile ne be... Evlilikten bahsediyoruz.

Kendini rahat bırak. Stres yapanların bebeği olmaz seninki de öyle bir durum olmuş.

bu işler kafaya takmakla olmuyor. şuna kesinlikle inanın kısmet işi. yani sizin dışında gelişen çok da müdahale edemediğiniz bir iş. takmak kesinlikle işe yaramıyor. yok hiç evlenemez miyim yok çocuğum olmaz mı. bunlar gerçekten sizin elinizde değil. herkes kısmetini yaşayacak oyle ya da boyle. yapılacak tek şey gelen kısmeti değerlendirmek. birçok kişi beklentilerini baya düşürerek evlenebildiler. tipmiş meslekmiş şuymuş buymuş fazla takılmadan olma ihtimali artıyor gibi.

Kızlar anladığım kadarıyla konu sahibesinin üzerinde çoook ama çok yoğun ve irrite edici bir akraba çevre baskısı var . Doğal olarak da denize düşen yılana sarılıyor .

Yani fal olaylarına elbette inanmak istemezdi . Okumuş insan . Şu durumdan bile çaresiz hissettiğini anlayabiliriz .

Biraz empati kurarak cümlelerimizi özenle yazalım .

Bir şey yazmak istemiyorsak bile dalga geçeceğimize hayır duasında bulunalım . En tez vakitte hayırlısıyla evlenebilsin .

Psikoloji şakaya gelmez . Hani o ince çizgi vardır ya . Sebebi biz olmayalım

Hayırlı bir kısmetin çıkar inşallah. Çok fazla takma kafana. Evlilikler de öyle hayal edildiği gibi olmuyor her zaman. Allah hayırlısını versin.

Ya sorun evlenip evlenmemesi degilki cnm.. sorun bu dusuncenin karsisinda bu kdr sacma seylerden medet ummasi bana kalirsa..

Caresizligin seni yankisa suruklemesine izin verme ac ellerine Rabbine ne istiyorsan ondan iste hayirlisini iste falciyla falan olcak seyler degil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…