- 3 Nisan 2018
- 21
- 9
- 38
-
- Konu Sahibi senaysenay85
işimde başarılı bir insanım yurtdışında yüksek lisans yaptım
Eş bulamazsın bu döngü böyle devam eder dedi, 500 tl'ye vefk yazıyorum yaparsam kısmetim açılır dedi. Kızlar ben günaha da girmek istemiyorum, falcı günah olmadığını, ayetlerle yapıldığını, kısmetimin açılacağını söyledi
500 tl olayi sizin duygusal olarak aciginizdan faydalanip cukka yapmak bunu yapmayin bir de yuksek lisans yapiyorum diyorsuniz.
Caresizlik insani kotu yapar ama kismet kapaliligi yoktur nasip degildir kader de yoktur ya sizin hataniz yanlisiniz vardir ya da hayirlisi degildir.
bu yönde yorumların geleceğini tahmin etmiştim. ama insaf kaç yaşına geldim umut arıyorum çare arıyorum. yalnızlıktan bıktım. "nasıl ya hiç mi evlenmedin, hiç mi, bir kerecik bile mi" diye imalı sorulardan bıktım.
Kusura bakma, saçmalıyorsun.bir evli erkeğe kapılmaktan korkuyorum namusumla evlenmek istiyorum olmuyor olmuyor BIKTIMMMMMMMM
Hayatınızın bu döneminde sevgi ihtiyacınızın iyice yoğunlaşmış olmasını anlayabiliyorum. vefk nedir acaba? Hiçbir fikrim yok doğrusu.
Kusura bakma, saçmalıyorsun.
insan ayırmıyorum ben yeter ki beni sevsin hayırlı bir insan olsun ama yok yok. benim yaşımdakiler 2. defa bile evleniyor benden tık yokGelin adayi sana yabanci koca lazim. Cok ciddiyim. Turkiye'nin batisindan, dogu Avrupa ve Ingiltere haric herhangi bir ulkeden es bulman lazim. Ok.
İşte bu ihtiyaç yüzünden hata yapıcam sonunda dile düşücem o olacakpirana gibi ilgi gösteren evli erkekler var kapılmaktan korkuyorum lanet olsun. Ben evli erkekle karısı çocuğu olan erkekle aşk yaşamak istemiyorum namusumla evleneyip namusumla beyaz gelinliğimi giyeyim istiyorum olmuyor bu duygusal boşluk beni o evlierkeklerden birine itecek diye korkuyorum napıcam ben
Cunku cevrende ipsiz sapsiz vasifsiz insan dolu.insan ayırmıyorum ben yeter ki beni sevsin hayırlı bir insan olsun ama yok yok. benim yaşımdakiler 2. defa bile evleniyor benden tık yok