Kısmetsizim Evlenemedim çare arıyorum:(

Sen gönlünü karartma ama sürekli bunu düşünme psikolojisinden de cikmalisin..Böyle şeyler en aklında olmadığında geliyor çünkü. Sen hayatı yaşamaya, gezip tozmaya bak .Fal işleri falan hep hikaye.. Ben 17 yaşındayken bir fal baktılar bana..ve ben onu yazmıştım..olmaz böyle birşey. Böyle çıkan bir fal olamaz. Yıllar sonra iz süre süre bu falciyi yaklasik 15 sene sonra buldum ve gene fal baktırdım, yahu insan tek birşey bile bilemez mi, öyle bir sallama..yani ilk baktığı atmış tutmuş. O gündür asla inanmam , öyle kahve içerim falan, arkadaşa bile baktırmam, o kadar inanmam yani .Benim kaccc tane arkadaşım 40 li yaşlarda evlendi, yani olacaksa öyle bir oluyor ki .ama akışına bırak lütfen. Mutluluklar

Şu din işlerinin karşılığında para istenipte doğru bir şey yapıldığını hiç görmedim
Çok karşıyım böyle şeylerden uzak durun
Bir kağıt parçası sizin kısmetinizi mi açacakmış insanların duygularını sömürüyorlar
Etrafınızda sizle denk, arkadaş çevrenizden size uygun birileriyle date ayarlayacak biri yok mu?

Falcı vb bulaşmayın. Her şey nasip kendinizi boşuna yıpratmayın. Vesvese için psikolojik destek iyi gelebilir. Karşınıza iyi insanlar çıkar vesveseniz sebebiyle degerlendiremezsiniz. Önce sağlıklı düşünce... Gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…