- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Evet bencede. Duygu gelmeseydi mehtapla devam edecek gibiydi..Murdda dugunun gelceni anlayinca mehtaptan vazgecti vay be ne tuhaf adam
Noldu izledinmi mehtap ne yapti duyguyu horunceEvet bencede. Duygu gelmeseydi mehtapla devam edecek gibiydi..
Once bi bardak su icti sonra sustu kaldiiiii mehtao ne tepki versin kizin sansiz bi yuzune gulmedi yaaNoldu izledinmi mehtap ne yapti duyguyu horunce
Olsun o da ercanla devam:)))Once bi bardak su icti sonra sustu kaldiiiii mehtao ne tepki versin kizin sansiz bi yuzune gulmedi yaa
ercan mehtapla olmaz , ercan girdi içeri arkamdan böyle demişssin şöyle demişssin falan filan dedi..Olsun o da ercanla devam:)))
Tankut haftaya elenir bence
hemde ne fena kevser , pazartesi fragmanını izledin miAmaninnn ortalık fena karışacak ha
Izlemem mi cnm aynen çok fena bakalım neler olucakhemde ne fena kevser , pazartesi fragmanını izledin mi
biliyoruz canım gördüm benİnstagramda kısmetseolurgercekler diye bir sayfa var bakın arkadaslar ben de seyrediyorum ama gördüklerimden sonra hepsini şov niyetine seyrediyorum :) ilkokul mezunuyum hiç çalışmadım koca baba parası yedim diyen ayca modellik yapmış kocası genc,serhan sliple boy göstermiş, melekle adnan aynı ajansa kayıtlı modeller,daniella kliplerde dizilerde küçük roller almış,erdem bu tarz benimdekilerden birinin akrabası hepsinin fotoğrafları var :/ pek ciddiye alarak seyretmeyin seyrediyorsanızda
Taninmis kisi ler diye iliskiye haklari yokmu ama ben biraz abarti buluyorum olabilir yani modellikde yaoabilir tanisda olsnilirlerİnstagramda kısmetseolurgercekler diye bir sayfa var bakın arkadaslar ben de seyrediyorum ama gördüklerimden sonra hepsini şov niyetine seyrediyorum :) ilkokul mezunuyum hiç çalışmadım koca baba parası yedim diyen ayca modellik yapmış kocası genc,serhan sliple boy göstermiş, melekle adnan aynı ajansa kayıtlı modeller,daniella kliplerde dizilerde küçük roller almış,erdem bu tarz benimdekilerden birinin akrabası hepsinin fotoğrafları var :/ pek ciddiye alarak seyretmeyin seyrediyorsanızda
Taninmis kisi ler diye iliskiye haklari yokmu ama ben biraz abarti buluyorum olabilir yani modellikde yaoabilir tanisda olsnilirler
iyi geceler :)Neyse Kızlar ben yatıyım artık iyi geceler size pazartesi kısmetse olur sa görüşürüz:))))))
Biz asla tanismiyiriz demiyolarkiTanınmış olmaları sorun değilki yalan söylemeleri sorun :)
Örneğin eski kocam zengin ve yaşlıydı onun parasını yedim diyen Ayçanın kocası gayet gençmiş bes yıl önce boşandım demis ama 8 ay önce de evliymiş,hayatım boyunca hiç çalışmadım dedi ama modellik yapmış.. Anlatabiliyor muyum? Tartışmak gereksiz bu konuda ben sadece yalan söylenmesi insanların kandırılmasını doğru bulmuyorum,oradaki herseyin kurgu olduğunu düşünüyorum.Biz asla tanismiyiriz demiyolarki
Evet demiyorlar ama yeni tanışmış gibi yapmaları normal mi peki? Oyun işte tanınıyormuş gibi yapıyorlar.Biz asla tanismiyiriz demiyolarki